• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Populære parfumer til mænd

Benjamin E. Timmermann

Hvilke parfumer til mænd er mest populære i øjeblikket? Vi har kastet et blik på nogle af de efterspurgte herre parfumer lige nu.

Populære parfumer til mænd

Parfume til mænd

Orientalsk og krydret eller frisk med liflige noter af citrus? Det er nemt at miste overblikket, når du leder efter den helt rette parfume - særligt med tanke på det store udvalg af parfumer til mænd.

Er du på udkig efter en parfume gave til en mand, så spørger du nok dig selv "hvilke parfumer til mænd hitter for tiden?"

Vi har set nærmere på nogle af de herre parfumer, der er populære i butikkerne og guider dig gennem de mest solgte parfumer til mænd.

Værd at vide inden du køber parfume til mænd

Når du køber parfume til mænd er det vigtigt at finde en duft, der understreger eller passer til din stil og din personlighed. En duft kan betyde meget, og give et helt særligt indtryk af dig som person. Ofte vil du føle dig tilpas og selvsikker når du har fundet din perfekte parfume.

Vil du gerne fremstå frisk og energisk kan en parfume til mænd med citrus og andre friske duftnoter passer godt til dig. Er du ude efter en mere klassisk parfume til mænd, så er det en god ide at lede efter parfumer med noter af træ og krydrede parfumer.

Men at finde den rigtige parfume er meget individuelt, og parfumer til mænd reagerer også forskelligt på den enkelte person. Selvom din ven har fundet en god duft, er det ikke sikkert, at den parfume dufter ligesådan på dig. Det er altså en god idé at prøve dig lidt frem, når du køber parfume til mænd.

Hvad betyder parfume noter?

Når vi taler om parfumens duft, taler vi om forskellige duftnoter. Duftnoterne deler sig i tre typer:

  • Topnoter er dem, du dufte først efter du har piftet parfumen på dig selv.
  • Mellemnoter kan du begynde at dufte efter et par minutter.
  • Bundnoterne holder længst, og kan duftes selv efter flere timer.

Så når du læser beskrivelserne af de forskellige parfumer til mænd, kan du tænke over, hvilke duftnoter, der passer bedst til dig, eller ham, der skal have parfumen.

Parfume til mænd - de mest populære valg

Hugo Boss The Scent for Him EdT 50ml

Hugo Boss The Scent for Him

The Scent fra Hugo Boss har været en rigtig bestseller og ligget øverst på mange toplister over parfumer til mænd, siden herreduften kom i handlen i 2015. Der lader altså ikke til at være nogen grænser for, hvor populær denne aromatiske og friske parfume til mænd kan blive.

Med topnoter af ingefær, mellemnoter med afrikansk maninka-frugt (som skulle være et afrodisiaka og dufte som jordbær dyppet i chokolade) og en bund af læder er det her en elegant og varm parfume til mænd.

Pris fra: 369 kr.
Sammenlign priser
Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme EdT 30ml

Armani Acqua Di Gio Homme

Energisk, frisk og let med inspiration fra havet og solen. Armani Acqua Di Gio Homme er en sand parfume klassiker til mænd med næsten 25 år på bagen.

Med noter af citrus fra mandarin og bergamotte samt blomsternoter fra orangeblomst, kakifrugt og patchouli er dette på mange måder en energibombe.

Er du usikker på, om sådan en frisk parfume er noget for dig? Så tag forbi en butik, der har et stort udvalg af parfumer, og spørg efter en parfumeprøve. Nogle steder kan man få en prøve med hjem. På den måde kan du teste parfumen i ro og fred. Sådanne små duftprøver er i øvrigt perfekte til rejsen.

Paco Rabanne 1 Million EdT 100ml

Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million er en utrolig populær parfume til mænd. En orientalsk og krydret duft med en base af læder, der toppes med friske noter fra blodmandarin og pebermynte.

Denne parfume til mænd er noget for både unge og voksne. Er du på jagt efter en gave til teenageren? Paco Rabanne 1 Million kan også købes som deodorant – det er typisk en mere diskret duft end en Eau de Toilet.

Versace Eros Men EdT 100ml

Versace Eros Men

Verfaces Eros er en aromatisk parfume til mænd, hvor friske noter fra mynte og citron møder en træagtig base med noter fra cedertræ og den populære duft vetiver.

Hvad er vetiver, tænker du mon? Det er en græsplante, der vokser i Indien, og som har en jordagtig og træagtig duft, og så er det en ofte brugt grundnote i parfumer.

Dior Sauvage EdT 60ml

Dior Sauvage

Måske har du set parfumereklamen med Johnny Depp? Det er den her parfume. Men det er ikke kun reklamen med hr. Depp, som har nogle år bag sig; parfumen Sauvage er heller ikke et nyt indslag. Den klassiske parfume til mænd blev lanceret allerede tilbage i 1966.

Dior Sauvage har umiddelbart et navn, som indikerer, at det er en meget vild og kraftig duft. Men det er mest af alt en klassisk og frisk parfume til mænd.

Chanel Bleu de Chanel EdT 50ml

Chanel Bleu de Chanel

Med Bleu De Chanel har Chanel skabt en meget populær parfume til mænd. Det er en lækker duft med både skov- og friske noter.

Duftens friske noter er blandt andet grapefrugt, lemon, mint, pink pepper og bergamot i topnoterne. Men også mellemnoter af ingefær, melon og jasmin, samt bundnoter af ceder- og sandeltræ.

Der er altså tale om en krydet parfume til mænd med et frisk pust.

Valentino Born in Roma Uomo EdT 100ml

Valentino Born in Roma Uomo

Valentino har med inspiration fra Italiens hovedstad Rom skabt parfumen Uomo Born in Roma til mænd. I den finder du noter af røget vetiver og violbladsabsolut. Men det er også en krydret duft med noter af ingefær, mineralsalt. Uomo Born in Roma får sin særlige unikke duft fra de varme trænoter.

Det er en duft, der kan noget helt særligt. Så hvis du leder efter noget moderne og unikt, er den her parfume til mænd måske noget for dig.

Giorgio Armani Code for Men EdT 75ml

Giorgio Armani Armani Code for Men

Armani Code er Armanis første orientalske parfume til mænd. Code byder på en vidunderlig frisk citrusbombe med noter af citron og bergamotte og kombinerer dette med varme fra blandt andet tonkabønner.

Flasken i midnatsblå er stilren og skulle eftersigende været inspireret af en smoking, som Denzel Washington engang havde på til Oscaruddelingen. Så her er tale om en rigtig gentleman parfume til mænd.

Yves Saint Laurent Y Men EdP 60ml

Yves Saint Laurent Y for Men

For at skabe parfumen ’Y for Men’ har Yves Saint Laurent hentet inspiration fra mærkets klassiske herrelook: hvid T-shirt og læderjakke. Men hvordan oversætter man så sådan et look til en velduftende parfume til mænd?

Jo, her er svaret: Yves Saint Laurent lader topnoter af bergamotte, ingefær og mynte møde grundnoter af blandt andet cedertræ og vetiver og giver så duften et hjerte af grønt æble og blomsten geranium.

Emporio Armani Stronger With You Intensely EdP 50ml

Emporio Armani Stronger With You Intensely

Emporio Armani Stronger With You Intensely er en parfume til mænd med en kombination af varme, krydderier og aromatiske noter.

Topnoterne byder på en spændende blanding af lyserøde peberkorn og violblade. I mellemnoterne mødes en sammensætning af ananas, kanel, melon og lavendel. Disse noter bringer en sødme og friskhed til duften. I basenoterne finder vi noter af vanilje, kastanje og cedertræ, der tilføjer en dybde og varme til herre parfumen.

Emporio Armani Stronger With You Intensely er en opfølgning på den originale parfume til mænd Emporio Armani Stronger With You, og blev udgivet i 2019.

Fandt du ikke den rigtige parfume her?

Var din nye favorit duft ikke her på listen? Så kan du selv tage et kig på de mest populære parfumer til mænd på PriceRunner, ved at klikke på knappen her.

Parfumer til mænd

Er du på udkig efter julegaver eller fødselsdagsgaver, så kan det være du leder efter parfumer til kvinder også? Tag et kig på listen over nogle af de mest populære parfumer til kvinder.