Opdateret  

Populære parfumer til mænd

Benjamin E. Timmermann

Hvilke herredufte er mest populære i øjeblikket? Vi har kastet et blik på nogle af de efterspurgte parfumer lige nu.

Populære parfumer til mænd

Parfume til mænd

Orientalsk og krydret eller frisk med liflige noter af citrus? Det er nemt at miste overblikket, når du leder efter den helt rette parfume - særligt med tanke på det store udvalg af dufte til mænd.

Måske skal du købe en velduftende gave, men spørger dig selv "hvilke parfumer hitter for tiden?"
Vi har set nærmere på nogle af de herredufte, der er populære hos butikkerne og guider dig gennem topsællerterne.

Herre parfume - populære valg

HUGO BOSS The Scent for Him EdT 50ml

1. Hugo Boss The Scent for Him

The Scent fra Hugo Boss har været en rigtig bestseller og ligget øverst på mange toplister, siden herreduften kom i handlen i 2015. Der lader altså ikke til at være nogen grænser for, hvor populær denne aromatiske og friske duft kan blive.

Med topnoter af ingefær, mellemnoter med afrikansk maninka-frugt (som skulle være et afrodisiaka og dufte som jordbær dyppet i chokolade) og en bund af læder er det her en elegant og varm parfume.

Pris fra: 313 kr.
Sammenlign priser
Giorgio Armani Acqua Di Gio Pour Homme EdT 30ml

2. Armani Acqua Di Gio Homme

Energisk, frisk og let med inspiration fra havet og solen. Armani Acqua Di Gio Homme er en sand klassiker med næsten 25 år på bagen.

Med noter af citrus fra mandarin og bergamotte samt blomsternoter fra orangeblomst, kakifrugt og patchouli er dette på mange måder en energibombe.

Er du usikker på, om sådan en frisk duft er noget for dig? Så tag forbi en butik, der har et stort udvalg af parfumer, og spørg efter en parfumeprøve. Nogle steder kan man få et reagensglas med hjem. På den måde kan du teste duften i ro og fred. Sådanne reagensglas er i øvrigt perfekte til rejsen.

Paco Rabanne 1 Million EdT 100ml

3. Paco Rabanne 1 Million

Paco Rabanne 1 Million er en utrolig populær parfume på markedet. En orientalsk og krydret duft med en base af læder, der toppes med friske noter fra blodmandarin og pebermynte.

Denne parfume er noget for både unge og voksne. Er du på jagt efter en gave til teenageren? Paco Rabanne 1 Million kan også købes som deodorant – det er typisk en mere diskret duft end en Eau de Toilet.

Versace Eros Men EdT 100ml

4. Versace Eros Men

Verfaces herreparfume Eros er en aromatisk duft, hvor friske noter fra mynte og citron møder en træagtig base med noter fra cedertræ og den populære duft vetiver.

Hvad er vetiver, tænker du mon? Det er en græsplante, der vokser i Indien, og som har en jordagtig og træagtig duft, og så er det en ofte brugt grundnote i parfumer.

Christian Dior Sauvage EdT 60ml

5. Dior Sauvage

Måske har du set parfumereklamen med Johnny Depp? Det er den her parfume. Men det er ikke kun reklamen med hr. Depp, som har nogle år bag sig; parfumen Sauvage er heller ikke et nyt indslag. Det er faktisk en parfume, der blev lanceret tilbage i 1966.

Dior Sauvage har umiddelbart et navn, som indikerer, at det er en meget vild og kraftig duft. Men det er mest af alt en klassisk og frisk parfume.

Chanel Bleu de Chanel EdT 50ml

6. Chanel Bleu de Chanel

Med Bleu De Chanel har Chanel skabt en herreduft, der er blevet meget populær. Det er en lækker duft med både skov- og friske noter.

Duftens friske noter er blandt andet grapefrugt, lemon, mint, pink pepper og bergamot i topnoterne. Men også mellemnoter af ingefær, melon og jasmin, samt bundnoter af ceder- og sandeltræ.

Der er altså tale om en krydet duft med et frisk pust.

Valentino Born in Roma Uomo EdT 100ml

7. Valentino Born in Roma Uomo

Valentino har med inspiration fra Italiens hovedstad Rom skabt herreduften Uomo Born in Roma. I den finder du noter af røget vetiver og violbladsabsolut. Men det er også en krydret duft med noter af ingefær, mineralsalt. Uomo Born in Roma får sin særlige unikke duft fra de varme trænoter.

Det er en duft, der kan noget helt særligt. Så hvis du leder efter noget moderne og unikt, er den her duft måske noget for dig.

Giorgio Armani Code for Men EdT 75ml

8. Giorgio Armani Armani Code for Men

Armani Code er Armanis første orientalske duft til mænd. Code byder på en vidunderlig frisk citrusbombe med noter af citron og bergamotte og kombinerer dette med varme fra blandt andet tonkabønner.

Flasken i midnatsblå er stilren og skulle eftersigende været inspireret af en smoking, som Denzel Washington engang havde på til Oscaruddelingen.

Yves Saint Laurent Y Men EdP 60ml

9. Yves Saint Laurent Y for Men

For at skabe parfumen ’Y for Men’ har Yves Saint Laurent hentet inspiration fra mærkets klassiske herrelook: hvid T-shirt og læderjakke. Men hvordan oversætter man så sådan et look til en parfume?

Jo, her er svaret: Yves Saint Laurent lader topnoter af bergamotte, ingefær og mynte møde grundnoter af blandt andet cedertræ og vetiver og giver så duften et hjerte af grønt æble og blomsten geranium.

Emporio Armani Stronger With You Intensely EdP 50ml

10. Emporio Armani Stronger With You Intensely

Emporio Armani Stronger With You Intensely er en herreduft med en kombination af varme, krydderier og aromatiske noter.

Topnoterne byder på en spændende blanding af lyserøde peberkorn og violblade. I mellemnoterne mødes en sammensætning af ananas, kanel, melon og lavendel. Disse noter bringer en sødme og friskhed til duften. I basenoterne finder vi noter af vanilje, kastanje og cedertræ, der tilføjer en dybde og varme til duften.

Emporio Armani Stronger With You Intensely er en opfølgning på den originale duft Emporio Armani Stronger With You, og blev udgivet i 2019.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os