• Tilbud
  • Guides
  • Om os
  1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Flotte kroge og knager til alle hjem

Sara Assadi

At hænge noget på væggene er en nem måde at forny et rum på, samtidig med at det skaber bedre orden. Her er nogle flotte modeller at overveje.

Flotte kroge og knager til alle hjem

En flot knagerække, kroge og andre knager

Vil du afskaffe bunken af tøj, som altid havner på en stol i soveværelset? Eller er du bare på jagt efter en flot krog at hænge dine nye viskestykker på? Med det rette design kan en – eller flere – kroge tilføre meget mere til rummet end bare noget praktisk.

En knopliste i børneværelset gør det nemt at sortere i udklædningstøjet, og med en ekstra ophængningsmulighed i badeværelset bliver det lettere at leve efter devisen, at hver ting har en plads. Her er syv flotte kroge at vælge mellem.

Bloomingville Kroge Hvide Skyer

1. Bloomingville Kroge Hvide Skyer

At denne krog går under kategorien indretning af børneværelse spiller en mindre rolle, hvis man ikke har et børneværelse. Det stilrene trædesign og det legende udtryk passer lige så godt i et hjem kun med voksne.

Skyen er lavet af lakeret jern med fire kroge. Brug dem hver for sig, eller sæt flere ved siden af hinanden, og skab en hel lille skyinstallation derhjemme.

Maze Interior Bill XS Tøjkrog 21cm

2. Maze Interior Bill XS Jakkekroge

En mindre størrelse i Bill-serien fra Maze med i alt seks styks jakkekroge. Monter sammen eller i en gruppe på væggen, eller køb et par forskellige varianter og kombiner dem. Denne type af kroge gør sig lige så godt i gangen som i soveværelset eller til forklæder og viskestykker i køkkenet.

Bill fås i flere forskellige farver på såvel metallet som knopperne, så du finder helt sikkert en favorit, som passer ind hjemme hos dig.

Pris fra: 336 kr.
Sammenlign priser
Smedbo House (RV3455)

3. Hånklædekrog Smedbo House 2-pak

At tænke ud af boksen er en enkel og sjov måde at forny hjemmet på, for det er slet ikke sikkert, at disse kroge behøver at hænge på badeværelset, bare fordi de hedder håndklædekroge. Den flotte opsætning med skjult skrue gør den let at placere og diskret, samtidig med at det enkle design giver et afslappet indtryk.

Smedbo House fås i flere forskellige design med både blankt og mat ydre, og den bliver en lækker detalje, som passer til de fleste indretningsstile.

Beslagsboden BB1074

4. Beslagsboden Knagerække 5 kroge hattemodel

I vort moderne samfund er hatten ikke længere på hver mands hoved, men det er alligevel praktisk at have lidt længere knager at hænge sine beklædningsgenstande på. Denne model gør sig godt i både gangen såvel som i vaskehuset eller hvorfor ikke bryggerset?

Knagerækken fås i både sort og hvidt træ med knager af aluminium og er 60 centimeter lang, hvilket giver meget ophængningsplads på lidt plads. Måske bliver teenageren glad for en knage til kasketten?

Byon Else Tøjkrog 50cm

6. By On Else 50 cm Jakkekrog

Trædetaljer og naturmaterialer er blevet meget populære inden for indretningsverden, og den som har brug for lidt ekstra opbevaring kan kigge på de her jakkekroge fra By On Else. Denne model er 50 centimeter lang med fem kroge, men fås også med en, tre og syv styks til den, som vil have en kortere eller længere variant.

Både skinnen og knagerne er produceret af eg, og for den, som ikke vil have rent træ, findes der også en sortmalet variant.

House Doctor Rack Tøjkrog 8cm

7. House Doctor Coat Hanger

En massiv og enkel krog fra danske House Doctor, som har produceret førsteklasses skandinavisk design siden slutningen af 90’erne. Deres Coat Hanger i jern passer ind i de fleste hjem med sine rene linjer og sit diskrete design, samtidig med at der er plads til meget på de syv dybe kroge fordelt på 60 centimeters bredde.

Brug den til at samle dine tasker eller som ekstraophæng, hvor dine gæsters jakker kan hænge.

3 tips, når du køber kroge og knager

  1. Tjek dine vægge. Ingen bliver glade af at hænge jakker op hos nogen og ved et uheld rive både bøjle og krog ned fra væggen. Tilpas krogen og ophænget efter materialet.

  2. Hvor meget skal hænges op? Skal du virkelig købe en knagerække med kun tre knager, når der findes nogle med ni, og du samler på håndtasker?

  3. Tænk ud af boksen. Det er nemt at tænke, at knager mest bruges i gangen og på badeværelset, men mange knagerækker er designkunstværker i sig selv og fortjener måske en anden placering for at komme til sin ret.