Opdateret  

Pæne trusser til enhver stil

Sara Assadi

Udvalget af forskellige trussemodeller har nok aldrig været større, og det kan være helt overvældende at stå i en butik og forsøge at finde en favorit. Her får du hjælp i trussejunglen!

Pæne trusser til enhver stil

Undertøj - pæne trusser

Fra posede mamelukker til små stringtrusser med blonder – hvad der har været under kjoler og bukser, har ændret sig med tiden, og nu er udvalget større end nogensinde før. Efter at stringtrussen gjorde en kontroversiel entré i begyndelsen af 2000'erne og i en periode kunne ses over hver anden Hollywood-kendis' lave buksesøm, så er maxitrussen nu vendt tilbage i flere varianter end nogensinde før. Måske er vi blevet trætte af at have for lidt stof i skridtet, måske er det bare så simpelt, at smagen faktisk er som ”bagen”. Her er syv trussemodeller for enhver smag – og bagdel!

Sloggi 24/7 Microfibre Tai - Black

Sloggi 24/7 Microfibre Tai - Black

Sloggi har siden 1979 tilbudt bløde og skønne trusser med en god pasform og er et af de mest solgte mærker i Europa, når det gælder undertøj. Disse trusser fra Sloggis 24/7-serie er ingen undtagelse. De er lavet af en blød materialeblanding af 88 % polyamid og 12 % elastan, hvilket gør dem meget elastiske og komfortable. Den tynde elastik i taljen og benudskæringerne giver dem en ekstra god pasform og sikrer, at de sidder behageligt.

Pris fra: 53 kr.
Sammenlign priser
Calvin Klein Modern Cotton Thong - Black

Calvin Klein Modern Cotton Thong

Her er en stringtrusse i et lidt mere sporty design med en lavere talje. Den bløde elastik i taljen gør, at trussen sidder godt og behageligt omkring hofterne. Materialet er en utrolig blød og behagelig blanding af 53 % bomuld, 35 % modal og 12 % elastan, hvilket gør dem både elastiske og behageligt bløde. Modern Cotton Thong fås i flere forskellige farver, alle med hvid elastik med Calvin Klein-logo på.

Hanky Panky Signature Lace Low Rise Thong - Black

Hanky Panky Signature Lace Low Rise Thong

Hanky Panky er kendt for sine bløde og elastiske stringtrusser, og denne model er ingen undtagelse. En perfekt model til dem, der kan lide en V-udskæring foran på trusserne og en lav talje. Den bløde blonde, der er blevet Hanky Pankys kendetegn, er designet til ikke at kunne mærkes på kroppen, og ifølge firmaet selv sælger de i gennemsnit en stringtrusse hvert tiende sekund døgnet rundt.

Sloggi Zero Feel Hipster - Black

Sloggi Zero Feel Hipster - Sort

Sætter du pris på et par trusser, der ikke gnaver? Så er Sloggi Zero Feel sikker noget for dig. Som en lille bonus undgår du også "dobbelte balder", trusserne er nemlig helt sømløse og meget elastiske. Med andre ord er komforten i top - uden at gå på kompromis med udseendet.

Triumph True Shape Sensation Shapewear Maxi - Black

Triumph True Shape Sensation Shapewear Maxi

Denne model fra Triumph er en kraftig trusse med masser af stof og en formende effekt. For dem, der kan lide at bære en trusse med høj talje, fuld dækning over rumpen og lav udskæring ved lårene, er dette det perfekte valg af trusse. Den pæne gennemsigtige kant øverst gør designet lidt sjovere, og materialeblandingen, som ud over 50 % polyamid og 5 % polyester også indeholder 45 % elastan, gør den virkelig elastisk og behagelig.

Femilet Juliana Maxi Panties - Black

Femilet Juliana Maxi Panties

En rigtig behagelig og blød trusse i merinould, som varmer, når det er koldt og holder dig kølig, når det er varmt. Ulden transporterer også eventuel fugt væk, hvilket gør dem perfekte at have på, hvis du f.eks. sveder under træning. Trusserne har en høj talje og brede sektioner i siderne, hvilket betyder, at de sidder behageligt og giver god bevægelsesfrihed uden at gnave. I Juliana-serien findes flere forskellige trussemodeller og også chemiser og undertrøjer i det samme skønne materiale.

Tre tips, når du skal købe trusser

  1. Tilpas efter aktivitet. Det er aldrig behageligt at have et par trusser på, der gnaver eller folder forkert, uanset om du sidder på kontoret eller på yogamåtten. Vælg den rigtige model til den rigtige aktivitet.

  2. Kontrollér materialet. Nogle underliv er mere følsomme end andre, så køb kun materialer, der ikke giver dig ubehag.

  3. Se på vaskeanvisningen. Hvis du kun har undertøj, der skal vaskes i en lille pose på det mest skånsomme vaskeprogram, bliver det unødvendigt besværligt at vaske det. Vælg (i det mindste nogle) trusser, der kan tåle almindelig vask.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os