Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Bose SoundLink Color

Bose SoundLink Color

Du får fra Bose en bærbar streaminghøjttaler til den, der er på farten. Modellen bruger Bluetooth for nem tilslutning med andre enheder.
Fra 995 kr. til 1.199 kr.
Pris eksklusiv fragt

Med Bose SoundLink Color får du ikke blot en smart og flot højtaler. Du kan også tage den med dig overalt.

Med en vægt for under et kilo er det forunderligt, hvad der kommer ud af Bose SoundLink Color. Lyden er ganske høj, og der er arbejdet for at få en god baslyd ud af højtalerne. Så hvis du har brug for at spille alle dine yndlingsnumre på en god højtaler, så er Bose SoundLink Color et rigtig godt valg til prisen. Små højtalere behøver ikke have dårlig lyd, og her får du en fyldig musikoplevelse i en lille indpakning.

Bose SoundLink Color er skabt til at bruges udendørs. Den er lille og trådløs, så du nemt kan have den med dig overalt – også udendørs. Batteriet holder op til 8 timer efter en opladning, og den kan nemt oplades med de fleste USB-strømkilder. Der er indbygget et micro USB-port, så du nemt kan oplade og hente softwareopdateringer.

Med Bose Soundlink Color er det nemt og hurtigt at forbinde dine enheder til højtaleren. Bluetooth-systemet har en rækkevide på 9 meter, og du kan forbinde to enheder samtidig. Så når den ene enhed stopper med at spille, kan den anden hurtigt gå i gang. Derudover har Bose Soundlink Color en såkaldt stemmeparring, der gør det super nemt at forbinde dine enheder.Har du et device uden bluetooth, eller foretrækker du bare den gammeldags metode, så kan du også forbinde højtaleren via AUX-indgangen. Alt i alt kan du næsten forbinde alle typer af enheder super nemt til din højtaler, hvilket gør den meget attraktiv.

Det er meget nemt at lære din Bose SoundLink Color at kende. Designet er meget simpelt og stilrent. Der er få knapper at gøre med, og derfor kommer du hurtigt til at spille din favoritmusik højt for alle vennerne. Faktisk er der ikke meget mere end en play/stop-knap, to indgange til henholdsvis opladning og AUX og naturligvis volumeknapper. Nemmere bliver det ikke.

Bose-højtaleren kommer i mange forskellig farver – deraf navnet. Udover sort og hvid kan du også vælge imellem mintgrøn, blå og rød. Du kan altså få din helt egen favorithøjtaler, der passer til din stil og dit værelse. Højtalere er mere end bare god lyd. Stilen og størrelsen har også en betydning, hvis du ikke skal blive træt af at se på den. Tag nemt din flotte og lille højtaler med i tasken og vis den frem for vennerne og se deres ansigter blive grønne af misundelse.

Anmeldelser

Her viser vi anmeldelser fra vores medlemmer, ekspertanmeldelser fra uafhængige kilder og anmeldelser indhentet fra andre hjemmesider.

4,5

(6520 anmeldelser)

 • 5
  77%
 • 4
  10%
 • 3
  4%
 • 2
  3%
 • 1
  6%

Vær den første til at skrive en anmeldelse.

Spørgsmål og svar

Her kan du stille spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Produkt

Produktnavn

SoundLink Color
Type

Aktiva

Ja

Atmos/DTS:X Højtaler

Nej

Trådløsa

Ja

Lydegenskaber

Manuelle lydindstillinger

Volume
Trådløst

Trådløs teknologi

Bluetooth, NFC

Bluetooth Profil

A2DP, AVRCP

Bluetooth Version

4.2

Trådløs rækkevidde

9.0 m
Tilslutninger

Tilslutningsindgange

AUX In (3.5mm), USB

Type af USB

USB Micro

USB Version

2.0
Design

Farve

Blue, Grå, Grøn, Hvid, Red, Sort, Turkis
Strømforsyning

Strømforsyning

Elektrisk, Genopladeligt batteri, USB

Batteritid i drift

8.0 timer

Batteritype

Li-Ion
Mål

Højde

13.4 cm

Dybde

5.3 cm

Bredde

12.8 cm

Vægt

0.6 kg
Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem