Asos Logo

Asos Rabatkode 2021

Her har vi samlet rabatkoder fra Asos for maj 2021. Uanset om du er på jagt efter udsalg, tilbud eller fri fragt hos Asos, så har vi rabatkoden til dig!

  1. Rabatkoder
  2. Butikker
  3. Asos

10%

rabat

Studerende? Nyd godt af 10 % på dine køb

Gyldig indtil videre

Til tilbuddet

Studerende

Du kan også prøve disse rabatkoder

Rabatkoderne er udløbet, men det kan være, at de stadig fungerer.

20 %

rabat

Spar 20 % på udvalgte mærker

Gyldig til 9. maj 2021

20 %

rabat

Spar 20 % på varer til fuld pris

Gyldig til 4. maj 2021

Populære produkter fra Asos
Adidas NMD_R1 - Core Black/Silver Metallic/Solar Red

Adidas NMD_R1 - Core Black/Silver Metallic/Solar Red

419 kr.
Gør ligesom millioner af andre – køb billigt tøj hos ASOS

Gør ligesom millioner af andre – køb billigt tøj hos ASOS

Er du på jagt efter lækkert og billigt modetøj? Så er modegiganten ASOS et oplagt og populært sted at lede – både til ren og skær inspiration og for at finde nogle spændende tilbud! ASOS fører et enormt stort udvalg af trendy tøj og fede produkter fra mere end 800 brands, som særligt de unge forbrugere på tværs af Europa er helt vilde med.

ASOS slog dørene op for de britiske forbrugere i 2000 og har siden udviklet sig til at være Storbritanniens største tøjbutik og en af de største europæiske onlinebutikker. I starten var det med ambitionen om at give folk adgang til de kendte stjerners outfits til en lavere pris, sådan som de fire bogstaver ’ASOS’ indikerer – de står nemlig for ”As Seen On Screen”.

I dag er ASOS dog meget mere end en tøjbutik og er i høj grad et fashion-fællesskab. For selvom den britiske virksomhed startede som en onlineshop med fokus på billigt modetøj, har ASOS udviklet sig til at byde på meget, meget mere. Sko, sportstøj, kjoler, makeup, pyntepuder og alverdens oplagte gaveideer fra kendte mærkevarer som Adidas, Monki, Weekday, Levi’s og ASOS’ mange egne design og brands.

Der er stort set ikke det, du ikke kan finde på ASOS.com i dag. Og så elsker holdet bag hjemmesiden generelt gode tilbud. Der bliver løbende arrangeret nye udsalgskampagner, og man fristes næsten til at sige, at der er udsalg nonstop. Stort set alle begivenheder og årstider fejres med rabatter!

Samtidig giver hjemmesiden dig jævnligt mulighed for at bruge en lækker rabatkode, som giver dig gode procenter på shoppen. Og ikke nok med det, så har de også en stor outlet-afdeling fyldt med nedsatte varer og rabatter på helt op til 70% på tøj, sko og accessories.

Rabatkoder fra lignende butikker

Disse butikker har rabatkoder og tilbud i samme kategorier som Asos

Magasin  Onlineshop Logo
Jura Watches Logo

Rabatkoder: 3

Til rabatterne »
Bambustøj Logo

Rabatkoder: 2

Tilbud: 1

Til rabatterne »
SmartBuyGlasses Logo

Rabatkoder: 2

Tilbud: 1

Til rabatterne »
Closet London Logo

Rabatkoder: 1

Tilbud: 1

Til rabatterne »
Stay in place Logo

Rabatkoder: 1

Tilbud: 1

Til rabatterne »
5Pointz Logo

Rabatkoder: 1

Tilbud: 1

Til rabatterne »
SockShop Logo

Rabatkoder: 2

Til rabatterne »
Reebok Logo

Rabatkoder: 1

Tilbud: 1

Til rabatterne »
SokkePosten.dk Logo

Rabatkoder: 1

Tilbud: 1

Til rabatterne »
Inshop Logo

Rabatkoder: 1

Tilbud: 1

Til rabatterne »
Minus Logo

Rabatkoder: 1

Tilbud: 1

Til rabatterne »
Aktivér din ASOS rabatkode i dag - sådan gør du

Aktivér din ASOS rabatkode i dag - sådan gør du

Inden du slipper din indre shopper fuldstændig løs på i det store ASOS-univers, kan det være smart at lede efter en aktuel rabatkode for at barbere nogle ekstra procenter af prisen.

Allerede når du er på forsiden af ASOS.com, skal du nok blive gjort opmærksom på aktuelle rabatkoder, men også her i PriceRunners rabatkodesektion bestræber vi os på at samle de bedste tilbud og kampagnekoder til dig.

Ofte vil du kunne finde ASOS rabatkoder, der giver dig 20% rabat på hele sortimentet eller 10% på i forvejen nedsatte varer. Og er du studerende, kan du nyde glæde af 10% studierabat på ikke i forvejen nedsatte varer. Din unikke studierabatkode gælder helt frem til du bliver færdiguddannet. Formularen for at opnå ASOS studierabat, finder du på deres hjemmeside.

Når du finder en rabatkode, du kan bruge, kopierer du den simpelthen. Derefter er det bare at proppe alle de fede styles og items, du finder, i kurven, og så kan du ellers hoppe videre til checkout. Lige under oersigten med dine produkter, finder du teksten 'Rabat-/studiekode eller gavebeviser', hvor du så kan indsatse rabatkoden. Så er det bare at trykke på ’Anvend kode’ og se rabatten blive fratrukket!

Du kan næsten ikke undgå at spare penge, når du shopper hos ASOS. De har nemlig altid en god anledning til at give dig lækre tilbud. Om det er gennem friske rabatkoder, knaldgode udsalgskampagner i forbindelse med særlige højtider eller deres propfyldte outlet-afdeling, så har du altså rig mulighed for at få nogle skønne procenter på dit køb. Fedt!

Vidste du, at ASOS er mere end mode og skønhed?

Vidste du, at ASOS er mere end mode og skønhed?

Hos ASOS finder du alt inden for mode, tøj og skønhed. Og mere til. Både når det gælder produkter til mænd og kvinder.

For på hjemmesiden er der udover kategorierne ’Tøj’, ’Sko’ og ’Accessories’ også ting at udforske under ’Træningstøj’, ’Face + Body’ og ’Bolig + Gaver’. Særligt afdelingen med ’Bolig + Gaver’ er lidt af en rejse af dykke ned i. Udvalget strækker nemlig fra helt praktiske køb til sjove bøger, festballoner, spændende spil og andre skøre produkter.

Det bedste ved shoppens store udvalg af produkter er, at du finder det hele til gode og fair priser – uanset om det er skønne sneakers, høje hæle, farverige festkjoler, moderigtig makeup eller henrivende hudpleje.

Når nu der er så mange produkter på hjemmesiden fra over 800 brands, kan det jo føles helt uoverskueligt sådan at skulle gå det hele igennem. For hvor skal man starte?

ASOS sørger for, at du slipper for en lang jagt efter dine favoritprodukter. Der er flere filtre, du kan bruge for at finde de helt rigtige produkter. Leder du efter nyt tøj, giver ASOS dig mulighed for at sortere produkterne på baggrund af kropstype – her er både Tall, Petite, Curve, Plus Size og Maternity. Med andre ord: Du kan finde lige netop din personlige stil.

Fik vi nævnt, at den populære tøjbutik også har skabt sige egne ASOS-brands til shoppen? Her er kollektioner som ASOS Design, ASOS Edition, ASOS White, ASOS Made In Kenya, ASOS 4505 og ASOS Collabs. Det er et supplement til de etablerede og velkendte mærker, for det handler om at kunne tilbyde dig det mest moderne tøj, sko, accessories og gaver, fremhæver ASOS. Så har du i hvert fald en masse forskelligt at vælge imellem!

ASOS – godt at vide inden køb

ASOS – godt at vide inden køb

Er du studerende, kan det være en fordel at lade shoppeturen gå forbi ASOS. Den britiske tøjgigant ved nemlig godt, at økonomien ofte kan være presset hos studerende. Så derfor har de sørget for, at du som studerende kan få studierabat på 10% på alle dine køb – det gælder fra studiestart til afslutning af uddannelsen. Det lyder da meget godt, ikke?

Hos ASOS ønsker de at gøre din shoppingoplevelse så smidig og god som mulig. Derfor giver de dig 45 dages returret. Returnerer du ordren inden for 28 dage efter modtagelse, får du pengene tilbage, men går der mellem 29-45 dage efter modtagelsen får du i stedet et gavebevis. Returneringen er gratis.

Når det kommer til levering, giver de dig også flere muligheder. Du kan enten vælge Standard Pick Up Point med levering inden for tre arbejdsdage til nærmeste afhentningssted. Det er gratis, når du køber for mindst 240 kroner – ellers koster leveringen 35 kroner.

Står du og skal bruge dine varer akut? Bare rolig. Du kan også vælge Next-Working-Day Delivery, så du har varen den efterfølgende hverdag. Du skal bare sørge for at bestille varen inden kl. 16:00. Den leveringsmulighed koster 110 kroner.

Hvis du godt kan lide at få dine varer leveret hurtigt, men synes, at det er lidt pebret at skulle betale 110 kroner for hurtiglevering hver gang, så har ASOS også en løsning på det. Du kan nemlig tilmelde dig ASOS Premier-levering. Det koster 249 kroner for et år, og så kan du ellers vælge leveringsmetoden Next-Working-Day Delivery ligeså tosset du vil. Selve betalingen kan du klare med Visa, MasterCard, Visa Electron, PayPal og American Express.

Kan du godt lide at holde dig opdateret på de seneste releases, modtage previews på udsalg og få at vide, når udsolgte varer igen er på lager? Så kan det være en god idé at downloade ASOS-appen til Android eller iOS. Her finder du de muligheder, ligesom du som registreret ASOS-bruger kan tilmelde dig nyhedsbrevet og få direkte besked om spændende nyt.

Ofte stillede spørgsmål

Lige nu kan du spare penge med følgende ASOS rabatkoder og tilbud:
Studerende? Nyd godt af 10 % på dine køb

I øjeblikket er der 0 aktive rabatkoder og 1 tilbud fra ASOS, som du kan spare penge med i maj. Alle de tilbud og rabatkoder, vi viser, testes regelmæssigt af vores team.

Du kan let kontakte ASOS’ kundeservice gennem en kontaktformular i deres FAQ-sektion.

Hos ASOS kan du betale med Visa/Dankort, Visa Electron, MasterCard, Apple Pay og PayPal.

ASOS tilbyder levering med PostNord og GLS, og standardlevering er gratis ved køb over 240 kroner – ellers koster levering 35 kroner. Bestiller du før kl. 16:00 på hverdage, er det muligt at betale for hurtiglevering til næste arbejdsdag.

Ja, du kan følge ASOS på Instagram, Pinterest, Snapchat og Facebook.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.