Årets e-handler 2021 er fundet!

PriceRunner

Opdateret 7. maj 2021

Vandt din favoritbutik?

Årets e-handler 2021 er fundet!

Stemmerne er talt op, og nu kan vi, i samarbejde med dig, uddele e-handlens prestigefyldte priser Årets e-handler og Årets butik til de onlinebutikker, der gør det bedst! I udvælgelsen vægter kundernes bedømmelse mest, så når du som kunde ser emblemet, kan du være tryg ved, at du handler hos en af de bedste onlinebutikker.

Så dette års vindere er endelig udnævnt - vandt din favorit?

Se hvem der vandt

Tak til alle jer, der har deltaget og stemt!

En stor del af arbejdet i at udnævne Årets e-handler er at tage del i, hvad I som forbrugere synes om onlinebutikkerne. Dine oplevelser og meninger udgør en vigtig og grundlæggende del i bedømmelsen, og derfor er vi utrolig taknemmelige for, at du har deltaget og delt din mening.

Alle, der har deltaget og stemt på Årets e-handler 2021 har desuden haft chancen for at vinde et par AirPods Pro, og den heldige vinder er fundet!

AirPods-vinderen

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.