Ratchet & Clank: Rift Apart og 5 andre hotte spiludgivelser i juni

Victor Majorin

Opdateret 8. juni 2021

Sommeren er over os, men man jo ikke bruge HELE dagen på stranden. Specielt ikke, når vi her i juni måned har flere fantastiske spiludgivelser at se frem til. Her er alt du skal vide omkring de kommende udgivelser.

Ratchet & Clank - Rift Apart

Duoen Ratchet & Clank er, for nogle af os, ligeså ikoniske inden for platformsgenren som Sonic, Crash Bandicoot og Mario, og vi kan knap nok vente på, at vi igen skal følge disse to på endnu et medrivende eventyr. I Rift Apart kastes de to helte ind i en alternativ dimension, hvor deres nemesis Dr. Nefarious regerer som kejser. Sammen med frihedskæmperen Rivet er de nødsaget til at hoppe, flyve, glide, løbe, sprænge, skyde og opløse sig gennem et adskillige visuelt prangende og detaljerede verdener med en masse vilde våben. Et must for fans af serien, men også noget for nytilkomne! Spillet lanceres den 11. juni eksklusivt til PS5 (nu bliver vi nødt til at få fat i en!).

Mario Golf - Super Rush

Når det kommer til festspil, så er der ingen der gør det som Nintendo, og ikke engang den mest ivrige anti-golfspiller kan sige nej til et par runder. Ikke nok med, at vi kommer til at opleve Mario, Luigi, Peach, Bowser, Donkey Kong og alle de andre Nintendofavoritter på golfgreenen, der sammen med venner og familie er ude på ballade, så introduceres en række nye game modes som eksempelvis Speed Golf og Battle Golf (vi lader din fantasi om detaljerne), der garanteret vil bringe liv til spilaftenerne. Mario Golf - Super Rush er eksklusivt til Nintendo Switch og udgives den 25. juni.

Final Fantasy VII - Remake Intergrade

Ordet "Final" i titlen på Square Enix flagskibsserie Final Fantasy må høre til en af de største løgne i moderne historie. Med over 90 installationer hos forskellige medier og platforme, så regnes serien idag som et af verdens bedst sælgende franchises. Og med rette! Originalen Final Fantasy VII redefinerede spilverden, da det kom ud i '97, så det er ikke så underligt, at hypen er stor med en remake på vej. Final Fantasy VII - Remake blev udgivet sidste år til PS4 og blev taget godt imod af både nye og gamle fans. Nu lanceres en opdateret version til PS5; bedre grafik, kortere loading og meget mere er blevet lovet. Final Fantasy VII - Remake Intergrade lanceres den 10. juni, men kan man endnu ikke få fat på en PS5, så kan det stadig være værd at skaffe PS4 udgaven. Opgraderingen er nemlig gratis for dem, der allerede har købt spillet til den foregående generation.

Scarlet Nexus

Et tredjepersons Action RPG fra veteranerne Bandai Namco i ægte anime stil. Scarlet Nexus udspiller sig i en semi-dystopisk, alternativ fremtid i en genre, de selv har døbt som "brain punk". Med psykokinetiske kræfter (evnen til at flytte objekter med tankens kraft) er du en del af en organisation, der kaldes OSF (The Other Suppression Force), og beskytter menneskeheden mod monstre, der bliver kaldt "Others". Med et intensivt og innovativt kampsystem, så er Scarlet Nexus utvivlsomt noget at se frem til, når det udgives til PC, PlayStation 4, PlayStation 5 samt Xbox One, Series X og Series S den 25. juni. En anime udgave er også på vej og bliver udgivet til juli.

D&D Dark Alliance

En såkaldt spirituel opfølger til kultklassikerne Baldur's Gate : Dark Alliance I & II, hvor dette tredjepersons Action RPG udspiller sig i den klassiske Dungeons & Dragons verden Icewind Dale. Her spiller man som fire ikoniske eventyrere kendt fra bogserien "The Legend of Drizzt", der er på jagt efter at besejre det onde. Vi kan forvente os rigelige mængder af elver, dværge, orker, væsler, drager og troldmænd - hvad mere kan man bede om? Spil alene eller sammen med op til tre venner i multiplayer. Dark Alliance lanceres til PC, PlayStation 4, PlayStation 5 samt Xbox One, Series X og Series S den 22. juni.

Chivalry 2

Udviklerne Torn Banner Studios beskriver deres spilserie som et multiplayer, hack-and-slash spil, som har hentet inspiration fra episke fortællinger som Game of Thrones, Ringenes Herre og Monty Python. Det første spil, Chivalry: Medieval Warfare, er også blevet kaldt "Counter-Strike, men med sværd" - og hvad mere behøver man egentlig vide? Deltag i store middelalderlige kampe, som tillader op til hele 64 spillere, der skal forsøge at dræbe hinanden på forskellige måder. Et must for ridderfans og sværdfanatikere. Chivalry 2 udgives den 8. juni og vil være tilgængeligt på PC, PlayStation 4, PlayStation 5 samt Xbox One, Series X og Series S.

Hvilken spiludgivelse ser du mest frem til at prøve?

Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart

5,0
fra478 kr.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.