Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Produktnyheder: Det bedste fra CES 2020

Opdateret 10. januar 2020

CES, Consumer Electronics Show, er messen, der altid starter det nye år med en masse spændende produktnyheder. Hvis du leder efter et overblik på de mange nyheder, er du kommet til det rette sted.

Sony vil producere biler

Sony præsenterede på CES messen sit bud på en selvkørende elbil – Sony Vision-S. Det var en koncept bil, de præsenterede, og det er stadig uklart om det bliver et fremtidigt produkt eller om det var en måde at præsentere al den teknik, der skal være i en selvkørende bil, som Sony kan sælge til andre bilproducenter.

Lydisolering hos alle

Apple var på ingen måde først eller bedst med at indføre aktiv støjreduktion i et par in-ear høretelefoner, da de lavede Airpods Pro. Men som så ofte før var de trendsættende. Det mærkes tydeligt på årets CES, hvor alle fra småproducenter til giganter som Panasonic og Klipsch præsenterede in-ear høretelefoner, der både er true wireless og med indbygget støjreduktion.

Bærbare PC’er i total forvandling

En laptop med E-ink skærm udvendigt til hurtige og ikke batterikrævende noter? Kom bare an! En bærbar computer hvor hele skærmen er en foldbar skærm, der kan tages af og bruges som en kæmpestor tablet. Så absolut!

CES er stedet hvor alle vilde koncepter bliver vist frem. Hvilke af dem, der ender med at blive til noget og komme på markedet og forandrer verden må vi vente med at se.

Lav din egen hudcreme

L’Oreal Perso er et koncept, der meget gerne må blive til en realitet hurtigt. Det er ganske enkelt en dåse, der automatisk blander en tilpasset hudcreme, læbestift og lignende baseret på brugerens præferencer, personlige egenskaber og udvendige faktorer som UV-stråling eller temperatur. Kosmetik og hudpleje det helt og holdent er tilpasset brugeren?

Panasonic gør VR retro cool

Virtual reality er ikke blevet den succes som den store hype for nogle år siden gav basis for. Men måske kan Panasonics seneste produkt ændre på det.

I stedet for et par VR-briller der mest af alt minder om en skoæske, der er tapet fast til ansigtet – så ligner de nye VR briller i det mindste rigtige briller – om end udtrykket er ret så retro cool på en 90’er sci-fi måde.

Årets TV er… lille? Oled er fortsat det hotteste når det kommer til tv-skærme. Hidtil er de fleste modeller lavet i 55 og 65 tommer med nogle få afstikkere til endnu større skærme. I år viste både LG og Sony noget så revolutionerende som Oled skærme på under 50 tommer, og det betyder at tv-skærme med Oled og Mobiltelefoner med Oled skærmer snart er en realitet.

Kommenter artiklen

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette kommentarer, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!