Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Indbygningsovne

(1359)

Det ses efterhånden ofte, at forbrugerne ikke køber traditionelle komfurer, men kogeplader og indbygningsovn for sig, så man kan placere de to elementer i hver sin afdeling i køkkenet. Så kan man samtidig få indbygningsovnen placeret i en god højde, hvor man ikke skal bukke sig for at bruge den. Indbygningsovne fås ofte med forskellige funktioner som varmluft, grill og dampfunktion, alt efter hvad du kunne tænke dig. Din nye ovn har måske også indbygget stegetermometer, digital display, børnesikring og selvrens pyrolyse, en funktion, der er rigtig rar at have, selvom den koster lidt ekstra. Ligesom med andre hvidevarer er det i øvrigt en god idé at tjekke energimærkningen og også læse specifikationerne grundigt på produktet, inden du gør dit køb. Go’ jagt efter en indbygningsovn og den bedste pris!

...

Elektriske og gasdrevne ovne

Det er ikke unormalt at forveksle en ovn med et komfur, men en ovn er en term, der bruges om indbyggede redskaber, der koger, rister og bager uden blus. Du kan vælge single eller dobbelt ovne, der henholdsvis kører på elektricitet eller gas.

Elektriske ovne varmer ligeligt, hvilket gør dem ideelle til bagning og bagning af brød. Du kan vælge en multi-funktionel elektrisk ovn, der tilbyder et bredt udvalg af tilberednings muligheder.

Gasovne er billigere både at købe og bruge, men har en tendens til at være varmere nær toppen af ovnen og køligere nær bunden. Gasdrevne ovne er isæt gode til at tilberede kød, da de generer fugtig hede.

Ovne der rengørerer sig selv

Nogle ovne er katalytisk dækkede, hvilket hjælper til at absorbere fedt og oxidere det. Andre har et ’pyrolytic’ program, der bruger intens varme til at brænde fedt op. Disse ’selv-rensende’ programmer tager omkring 2 timer. Topkvalitets ovne har et Hydro-rengøringsprogram, der renser via en kombination af vand og damp.

Størrelser af ovn i forhold til køkkenet

De fleste indbyggede ovne er designet til 60 cm med henblik på at passe i det gennemsnitlige køkken, men de varierer i højde afhængigt af deres ekstra funktioner og baseret på, om de er enkelt eller dobbelt ovne.

Små ovne har en kapacitet på 30 til 30 liter, gennemsnitlige ovne kan indeholde mellem 50 og 65 liter, imens den større ovn i en dobbelt ovn normalt rummer mellem 45 og 70 liter.

Filter

Vis