Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Stander

64 produkter

Sorter efter popularitet

1

Relaterede butikstilbud

Garlando San Jose Basket stander

Garlando San Jose Basket stander

Lækker basketstander til voksne - ideel til haven eller indkørslen. Standeren kan justeres i højden efter behov og har integrerede hjul i foden, så den nemt kan flyttes. San Jose basketstander er særdeles stabil og leveres med Ø75 mm stålrør samt ekstra forstærkning ved foden. • Justérbarhøjde: 225-310 cm • Foden kan fyldes med sand eller vand for ekstra stabilitet • Bagpladens mål: 110 x 70 x 3,3 cm • Kurvens diameter: 45 cm - officielle turneringsmål • Nettet er fremstillet af polypropylen, der holder til det meste vejr • Overholder EU's sikkerhedsregulativer EN71

Buffaloshop

1.899 kr.

Fragt ukendt

Garlando San Jose Basket stander

Garlando San Jose Basket stander

Garlando San Jose basket stander i lækker kvalitet til voksne.

Playzone

1.899 kr.

Fragt ukendt

Basketstativ M. Plade, Kurv Og Net

Basketstativ M. Plade, Kurv Og Net

Transportabel stander med plade, kurv og net.Utrolig nem opstilling, hvor du har mulighed for at justerekurvens højde fra 2,44 til 3,05 meter.Backboard af acryl i ass. farver og design - måler 70 x 100 cm.Kontravægten kan fyldes med 105 L vand eller sand.

Nikostine

4.998 kr.

Fragt ukendt

Basketstativ 120 cm indsving

Basketstativ 120 cm indsving

Basketballstativ med 120 cm sidelæns indsving, via håndskrue. Stativ leveres excl. plade og kurv.

A-sport

4.499 kr.

Fragt ukendt

Swager basketballstander SS1

Swager basketballstander SS1

Swager basketballstander er en topmodel indenfor basketballstander. Her har du en stor basketballstander til større og seriøse spillere. Det er muligt at flytte basketballstanderen rundt alt efter, hvor stor en bane der er brug for. Denne basketballstander er til dig, om end du er holdspiller og spiller på hold, eller du øver selv. Basketballstanderen kan højdejusteres fra 2.3 til 3.05 meter, så den passer de fleste voksne spillere. Højdejusteringen er yderst let at foretage, da det gøres med et håndtag, dvs. større børn kan selv justere højden hurtigt og nemt. Modellen har en integreret bounceplade ved foden af standeren, der gør, at når bolden kommer ned gennem kurven, vil bolden ramme bouncepladen og blive skudt tilbage til spilleren. Når du har samlet din nye basketballstander, skal du blot fylde bunden med sand, så står standeren stabilt, og du er klar til at spille og øve tricks.Der bør fyldes minimum 150 kg sand i basen (Kan fyldes op til 225 kg sand i).Bemærk: bold medfølger ikke men kan købes her på siden.

moreland.dk
2.499 kr.
2.588 kr.inkl. fragt

På lager

Log ind

Bliv gratis medlem