SCO Elcykler

El-bycykler
El-bycykler
Filtrer

16 produkter

SCO Elcykler SCO Premium E-Bellevue 2022

SCO Premium E-Bellevue 2022

El-bycykel, Klassisk el-bycykel

9.499 kr.
SCO Elcykler SCO 36V Li-On 11AH
Trender

SCO 36V Li-On 11AH

El-cykelbatteri & Oplader

3.899 kr.

Tre tips, når du skal købe en elcykel

Vil du bare kunne komme fra A til B uden at blive svedig? Eller vil du bevare den "ægte cykelglæde", selvom der er en elmotor med i billedet?

  • En elcykel med forhjulsmotor er normalt billigst. Du får maksimal hjælp, men det koster på rækkevidden.

  • En elcykel med baghjulsmotor er noget dyrere. Den giver et godt “skub” og et godt greb i underlaget – også i terræn.

  • En elcykel med centermotor giver ekstra kræfter direkte i pedalerne. Centermotoren minder derfor allermest om at cykle normalt, og så er rækkevidden også bedst.

Kig også på motorens drejningsmoment. Et højere drejningsmoment giver flere kræfter, derfor er det afgørende for en elcykel med lad – og dine børn skal med i cykelanhængeren.

Find ud af, hvordan batteriet skal oplades, inden du køber cykel. Sidder batteriet fast på cyklen, eller er det let at tage af og lade op ved skrivebordet på arbejdet? En ekstra oplader kan måske være praktisk, så du ikke skal slæbe den med på jobbet hver dag.

En elcykel er en ret stor investering, og de fleste anerkendte producenter vil sikre, at der er reservedele til din elcykel. Men hvordan fungerer det om et par år, når garantien er udløbet? Tænk både på batteriet, men også på andre reservedele til din elcykel.

Det er også populært med elcykler med automatgear og nærmest vedligeholdelsesfrit remtræk. En elcykel med brede dæk kan både se sejt ud, men det kan også give en herlig komfort.

Her giver Cyklistforbundet dig flere tips til at vælge en elcykel.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os