Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Marc Jacobs Ure

Produkter

(100+)

Sorter efter popularitet

1

3

...

6

Relaterede butikstilbud

(400+)

Marc Jacobs - Et populært brand

Marc Jacobs er et anerkendt amerikansk modemærke, som siden 1993 har udviklet et stort produktprogram inden for mode – herunder flere serier af ure. Marc Jacobs ure findes i et overordentligt stort antal variationer i både dame- og herremodeller. Urene er analoge armbåndsure på nær et enkelt design som digitalt ur. For at skabe overblik over de mange ure, kan det være en ide at se på de forskellige design serier.

I de enkelte serier er der dog store forskelle på både udseende og materialer. Urene er batteridrevet og drives af kvartskrystaller. Urkassen er af rustfrit stål evt. belagt med andet metal, og urglasset er af stærkt mineralglas, som beskytter mod ridser og stød. Når du køber et Marc Jacobs ur, skal du være opmærksom på, at der er tale om en kendt mærkevare, som det kan være eftertragtet at kopiere. Sørg derfor for at få et originalt certifikat på uret, så du er sikker på urets ægthed og kan regne med garanti og service.

Marc Jacobs dameure

Marc Jacobs dameure består af serier af modeller med op til 45 modeller i en serie. Med serienavne som bl.a. Amy, Baker, Blade, Bubble, Dress, Marci og Icon Stripe defineres urene med typiske kendetegn som urkransens design, urets form, timeindikatorer m.m. Til gengæld er der mange variationer i den enkelte serie, når det drejer sig om materialer, farver og urets samlede udtryk.

Marc Jacobs dameure fås i et klassisk elegant design; men ofte er dameurene meget udsmykkede i forskellige stilarter. Urene laves i flere luksusniveauer med guld, sølv og sten i flere karater, som tilfredsstiller en stor vifte af kunder. Nogle modeller laves i to størrelser, så du kan vælge, om uret skal være diskret eller mere synligt. Det er næsten umuligt at forestille sig, at du ikke kan finde et passende Marc Jacobs dameur – om det er til sport eller den mest festlige lejlighed. Du vil også altid kunne finde et ur, som matcher din tøjstil og personlighed, om det skal være enkelt eller iøjnefaldende.

Marc Jacobs herreure

Marc Jacobs herreure er særligt kendetegnet ved et maskulint udtryk med tydelige detaljer. Med seriernes navne som f.eks Larry, Danny, Jimmi og Henry tilbyder Marc Jacobs stærke kvalitetsure til den modebevidste mand. De enkelte modellers design varierer med udformning af timeindikatorer, visere, urskivefarve og særligt iøjnefaldende dekorationer. Materialerne er stål, guld og sølv, og du kan også vælge urremme i forskelligt materiale. Også for herreurenes vedkommende er der modeller på flere luksusniveauer.

Du kan købe dig et moderigtigt Marc Jacobs ur i et prisniveau mellem 1.000 kroner og 3.000 kroner. Enkelte ure er noget dyrere.

Populære søgninger

Log ind

Bliv PriceRunner Plus-medlem

Ikke medlem? Bliv medlem