Pool(6870)

Pools og badebassiner

Det er både dyrt og særdeles besværligt at få udgravet og installeret en svimming-pool i haven. Og selvom det er rart at kunne flade ud og slappe af, når solen er fremme og får en danske sommerdag til at føles som en feriedag ved middelhavet, er der nok mange, der spørger sig selv om det kan betale sig at installere en pool her i landet.

Den danske sommer er trods alt ikke kendt for sin pålidelighed, når det gælder solskin. Heldigvis er der råd for poolhungrende danskere. Der er nemlig masser af muligheder for at opstille en midlertidig pool i haven og dermed opnå alle fordelene ved en swimmingpool uden at skulle grave haven op.

Mange størrelser og modeller

Der er mange muligheder på markedet for swimmingpools i dag. Fra de helt store på op mod 20.000 liter til de helt små soppebassiner til små børn.

For dem der leder efter en lidt mindre og måske mere overskuelige pool, er en pool på cirka 5600 liter et godt bud. Sådan en pool kan nemt installeres og pakkes sammen og kommer ofte med pumpe og instrukttionsvideo. Du kan også overveje en mindre pool på omkring 900 liter med bløde, oppustelige sider, der gør sommerafslapningen blød og behagelig for både børn og voksne.

Filter

Vis
Log ind
Bliv medlem