Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Floris London Parfumer

37 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Floris Elite EDT - 100 ml

Floris Elite EDT - 100 ml

Floris eau de Toilette Elite er en klassisk duft udviklet til den kvalitetsbevidste mand. Noter af træ modsvares af et strejf af appelsin, bergamot og citrus. Disse noter følges af cedertræ og enebær, mens noter af lavendel, gran og laurbær udgør duftens hjerte. En base af mos, rav og moskus tilfører dybde og giver duften en læderagtig karakter. Duften leveres i en smuk glasflakon.

795 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris 1976 EDP - 100 ml

Floris 1976 EDP - 100 ml

Floris har med duftserien "The Fragrance Journals" skabt tre parfumer, der indsamler stemningen i datidens London. Med 1976 hyldes området omkring Kings Road i Chelsea. Duften er frisk som foråret og indeholder på samme tid mørket og lyset. Den emmer af positivisme, forandring og ungdommelig energi, der netop kendetegnede slutningen af 1900-tallet. Duften åbnes af enebær, lavendel og sort peber, der får modspil af siciliansk citron og grøn bergamot. En base af patchouli, tav og moskus tilfører både en dyb varme og en mørk undertone. Duften er unisex og leveres i en smuk flakon.

1.475 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Cefiro EDT - 50 ml

Floris Cefiro EDT - 50 ml

Det er med god grund, at Cefiro Eau de Toilette er en af de bedst solgte parfumer i Floris sortiment. Duften er moderne, frisk og luksuriøs og passer både til kvinder og mænd. Duften åbnes af citrusnoter, der fremmes af mandarin og bergamot. Duften følges af kardemomme, jasmin og muskat, mens en base af træ og moskus afslutter parfumen. Kommer også i en 100 ml. udgave.

575 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Leather Oud EDP - Sample

Floris Leather Oud EDP - Sample

Floris Leather Oud Eau de Parfum er en luksuriøs parfume til manden, for hvem kun det bedste er godt nok. Parfumen fejrer det mangeårige samarbejde mellem Floris og Harrods og er inspireret af den indpakning, som Floris duftolier leveres i; en flot læderindpakning skaber en aromatisk oplevelse af læder blandet med alverdens forskellige dufte. Den friske læderduft understreger den røgede undertone i oud-olien, mens rav lader duften nå nye niveauer og dermed skabe en fuldstændig og afrundet duft. Oud-olien er bæredygtig og er den dyreste af Floris’ olie. Kommer også i en 100 ml. udgave.

20 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris White Rose EDT - Sample

Floris White Rose EDT - Sample

Ligesom alle andre dufte i Floris' sortiment er White Rose lavet med holdbare og eksklusive ingredienser, der lader dig dufte dagen igennem. I parfumens top findes delikate aldehyd noter, der sammen med rose sikrer en blomstret aroma, mens en krydret varme tilføres af nelliker. Den blomstrede aroma fremmes af jasmin- og violnoter, mens en delikat sødme skabes af rav, moskus og iris, der tilsammen udgør duftens base. Kommer også i en 100 ml. udgave.

15 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Edwardian Bouquet EDT - Sample

Floris Edwardian Bouquet EDT - Sample

Edwardian bouquet er en frisk blomstret duft fra Floris, der er specialister i holdbare kvalitetsdufte. Duften åbnes af bladgrønt og hyacint, der blandes med et hint af mandarin og bergamot. Dernæst følger et hjerte af rose, ylang ylang og jasmin, mens en base af sandeltræ, patchouli, moskus og mos sikrer en mere dyb duft. Kommer også i en 100 ml. udgave.

15 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris 1962 EDP - Sample

Floris 1962 EDP - Sample

1962 er en del af "The Fragrance Journals", der indfanger stemningen i London i forskellige årtier. 1962 leder tankerne mod 60'ernes London - i særdeleshed i området omkring Soho, der i sommeren 1962 var fyldt med masse af musik og duftende kaffebarer. Duften repræsenterer en ubehersket kærlighed og en tiltro til nye og mere moderne tider. Parfumen åbnes af mousserende bergamot og opkvikkende mandarin. Sammen med et strejf af friske urter tilføres cypres og jasmin for at give en mere varm og behagelig følelse. For at sikrer en lang holdbarhed og en mere træagtig facet benyttes en base af moskus, rav, mos og cedertræ, der afslutter denne velkomponerede parfume. Kommer også i en 100 ml. udgave.

20 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Fragrance Travel Collection For Her - 4 x 14 ml

Floris Fragrance Travel Collection For Her - 4 x 14 ml

Kan du ikke få nok a Floris' fantastiske dufte? Så køb denne Eau de Toillette rejsekollektion med nogle af Floris' mest velduftende parfumer til kvinder. Sættet indeholder 4 dufte af 14 ml: Night Scented Jasmine: Lader dine tanker vandrer mod smukke blomsterenge med dens sødmefyldte og blomstrede duft. Soulle Ámbar: Orientalsk duft med en varm base af vanilje, moskus og rav. Chypress: Elegant duft til den stolte, kærlige og feminine kvinde med noter af bl.a. appelsin, rose og patchouli. White Rose: En blomstret og let krydret duft med noter af bl.a. rose, nelliker og jasmin. De fire dufte leveres i en smuk æske.

715 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris No. 89 EDT - 100 ml

Floris No. 89 EDT - 100 ml

Med en duft fra Floris får du altid en Eau de Toilette, der emmer af luksus og kvalitet. No. 89 er en klassisk og maskulin duft med noter af appelsin og bergamot, der blandes med lavendel og neroli for at skabe en fornemmelse af cologne. Et hint af muskatnød tilfører varme, mens det blomstrede hjerte fremhæves af duftens noter af sandel- og cedertræ. Parfumen har sit navn efter husnummeret, hvor Floris åbnede sin første butik (Jermyn Street 89).

795 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Bergamotto di Positano EDP - 100 ml

Floris Bergamotto di Positano EDP - 100 ml

Denne eksklusive unisex-parfume leder med sine marine- og citrusnoter tankerne mod Middelhavets havbriser, solskin og skinnende vand. Mandarin og bergamot kombineres med varme havnoter for omgående at opfriske, mens duftens hjerte udgøres af en levende blanding af orangeblomst og vanilje. Dermed får parfumen en lethed, der komplimenterer duftens friskhed. Duftens base udgøres af rav, ingefær, ambrette og træ, der giver en varm og behagelig fornemmelse, som lader tankerne vandre mod en sen sommeraften ved havet.

1.320 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris x Turnbull & Asser 71/72 EDP - Sample

Floris x Turnbull & Asser 71/72 EDP - Sample

Det seneste skud på stammen i Floris duftunivers er denne parfume, der er blevet skabt i samarbejde med skrædderhuset Turnbull & Asser. Navnet har parfumen fået efter Turnbull & Assers hovedbutik, der ligger på 71/72 Jermyn Street i London. Duften er anderledes med dens friske og træagtige aroma og henvender sig derfor til manden, der udstråler elegance og selvsikkerhed. En skarp duft af enebær, der blandes med mandarin og bergamot åbner parfumen. Blide noter af lavendel og jasmin følger dernæst sammen med oud og iris. Parfumen sluttes af nogle mere krydrede noter, der ved kontakt med huden vil udvikle sig for at skabe en forførende aroma. Kommer også i en 100 ml. udgave.

20 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Chypress EDT - 100 ml

Floris Chypress EDT - 100 ml

Chypress er skabt i samarbejde med Edward Bodenham som en hyldest til den moderne kvinde. Denne Eau de Toilette er med andre ord indbegrebet af den både stolte, kærlige og feminine kvinde. Parfumen åbnes af søde noter af appelsin, rose og bergamot, der på smukkeste vis underbygger hinanden. En dyb base af rav, moskus og patchouli giver parfumen en varm og tiltrækkende effekt, der vil fremme enhver kvindes karisma. Duften leveres i en smuk glasflaske.

795 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Lily of the Valley EDT - 100 ml

Floris Lily of the Valley EDT - 100 ml

Med Lily of the Valley får du en klassisk blomsterduft med både friske og grønne noter. Bladgrønne og citrusfriske topnoter kombineres med et strejf af liljekonval. Pudderagtige noter kombineres med sødmefyldte noter af rose, jasmin og tuberose for at give duften en mere subtil og dyb karakter. Til trods for at parfumen er en klassisk blomsterduft, skal der bruges mere end 250 olier til at skabe denne unikke duftoplevelse.

795 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Night Scented Jasmine EDT - 50 ml

Floris Night Scented Jasmine EDT - 50 ml

Night Scented Jasmine indfanger essensen af en blomstereng med dens sødmefyldte duft. Duften er derfor til kvinden, der ønsker en sød duft. Grønne noter af violblade og solbærknopper underbygger duften af smukke hvide blomster. Jasminblomst danner en aromatisk symfoni med neroli, gardenia og ylang ylang. Rose og mimose giver varme, mens en base af moskus, sandeltræ og moskus tilfører en blød og sødmefyldt effekt. Leveres i en smuk glasflaske, der vil pryde ethvert hjem. Kommer også i en 100 ml. udgave.

575 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris The Perfumers Wardrobe - Private Collection - 9 x 14 ml

Floris The Perfumers Wardrobe - Private Collection - 9 x 14 ml

Dette er den ultimative gave til den kvalitetsbevidste parfumeelsker. "The Perfumers Wardrobe" indeholder nemlig hele ni af Floris' mest anerkendte parfumer, der alle er indspireret af enten specifikke personer, begivenheder eller ingredienser. Sættet indeholder 9 dufte af 14 ml: Jermyn Street : Klassisk unisexduft med grønne og friske noter. Bergamotto di Positano : Maritim og citrusfrisk duft til både kvinder og mænd. Sirena : Frisk og blomstret duft til kvinder. 1927 : Frisk og ungdommelig unisexduft med noter af blomster og citrusfrugter. 1976 : Dyb, men frisk unisexduft, der leder tankerne mod 70'ernes London. A Rose For : Orientalsk og feminin duft med krydrede og blomstrede noter. 71/72 : Duft med friske og træagtige noter til den elegante og selvsikre mand. Honey Oud : Orientalsk duft til både kvinder og mænd. Leather Oud : En dyb og frisk duft med lædernoter til mænd.

1.995 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Sirena EDP - Sample

Floris Sirena EDP - Sample

Med Sirena har Floris formået at skabe en dejlig og frisk blomsterduft, der er indbegrebet af kvindelighed. Duften starter med en sprudlende friske marinenoter, der kombineres med sødmefyldte blomsternoter af rose, oleander og pæon. Dertil kommer friske sommerbær, der underbygges af basen af sandeltræ og moskus. Kommer også i en 100 ml. udgave.

20 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Chypress EDT - Sample

Floris Chypress EDT - Sample

Chypress er skabt i samarbejde med Edward Bodenham som en hyldest til den moderne kvinde. Denne Eau de Toilette er med andre ord indbegrebet af den både stolte, kærlige og feminine kvinde. Parfumen åbnes af søde noter af appelsin, rose og bergamot, der på smukkeste vis underbygger hinanden. En dyb base af rav, moskus og patchouli giver parfumen en varm og tiltrækkende effekt, der vil fremme enhver kvindes karisma. Kommer også i en 100 ml. udgave.

15 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris No. 89 EDT - 50 ml

Floris No. 89 EDT - 50 ml

Med en duft fra Floris får du altid en Eau de Toilette, der emmer af luksus og kvalitet. No. 89 er en klassisk og maskulin duft med noter af appelsin og bergamot, der blandes med lavendel og neroli for at skabe en fornemmelse af cologne. Et hint af muskatnød tilfører varme, mens det blomstrede hjerte fremhæves af duftens noter af sandel- og cedertræ. Parfumen har sit navn efter husnummeret, hvor Floris åbnede sin første butik (Jermyn Street 89). Kommer også i en 100 ml. udgave.

575 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Leather Oud EDP - 100 ml

Floris Leather Oud EDP - 100 ml

Floris Leather Oud Eau de Parfum er en luksuriøs parfume til manden, for hvem kun det bedste er godt nok. Parfumen fejrer det mangeårige samarbejde mellem Floris og Harrods og er inspireret af den indpakning, som Floris duftolier leveres i; en flot læderindpakning skaber en aromatisk oplevelse af læder blandet med alverdens forskellige dufte. Den friske læderduft understreger den røgede undertone i oud-olien, mens rav lader duften nå nye niveauer og dermed skabe en fuldstændig og afrundet duft. Oud-olien er bæredygtig og er den dyreste af Floris’ olie.

1.655 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris 1988 EDP - Sample

Floris 1988 EDP - Sample

Med serien "The Fragrance Journals" har Floris skabt en række dufte, der repræsenterer og hylder London i en række årtier tilbage i tiden. 1988 hylder således 80'erne - i særdeleshed området lige omkring Berkeley Square. 1980'erne var årtiet, hvor det kulturelle liv i London igen blev iscenesat. Årtiet var præget af kærlighed, selvsikkerhed og tillid, mens en udpræget optimisme og lyst til nye tiltag efterhånden vandt frem. Det er netop denne selvfølelse og nytænktning, der er udgangspunktet for 1988 Eau de Parfum, der kan bruges af både mænd og kvinder. Duften åbnes af sprudlende noter af bergamot, grapefrugt og citron. Et blomstret hjerte af rose og iris blandes med noter af friske urter, mens en ekstravagant aroma af moskus, vetiver, rav og træ afslutter duften. Kommer også i en 100 ml. udgave.

20 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Sirena EDP - 100 ml

Floris Sirena EDP - 100 ml

Med Sirena har Floris formået at skabe en dejlig og frisk blomsterduft, der er indbegrebet af kvindelighed. Duften starter med en sprudlende friske marinenoter, der kombineres med sødmefyldte blomsternoter af rose, oleander og pæon. Dertil kommer friske sommerbær, der underbygges af basen af sandeltræ og moskus. Duften leveres i en smuk glasflakon.

1.320 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Elite EDT - Sample

Floris Elite EDT - Sample

Floris eau de Toilette Elite er en klassisk duft udviklet til den kvalitetsbevidste mand. Noter af træ modsvares af et strejf af appelsin, bergamot og citrus. Disse noter følges af cedertræ og enebær, mens noter af lavendel, gran og laurbær udgør duftens hjerte. En base af mos, rav og moskus tilfører dybde og giver duften en læderagtig karakter. Duften leveres i en smuk glasflakon. Kommer også i en 100 ml. udgave.

15 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Bergamotto di Positano EDP - Sample

Floris Bergamotto di Positano EDP - Sample

Denne eksklusive unisex-parfume leder med sine marine- og citrusnoter tankerne mod Middelhavets havbriser, solskin og skinnende vand. Mandarin og bergamot kombineres med varme havnoter for omgående at opfriske, mens duftens hjerte udgøres af en levende blanding af orangeblomst og vanilje. Dermed får parfumen en lethed, der komplimenterer duftens friskhed. Duftens base udgøres af rav, ingefær, ambrette og træ, der giver en varm og behagelig fornemmelse, som lader tankerne vandre mod en sen sommeraften ved havet. Kommer også i en 100 ml. udgave.

20 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Honey Oud EDP - Sample

Floris Honey Oud EDP - Sample

Floris Honey Oud Eau de Parfum er skabt som en hyldest til det langvarige samarbejde, der har været mellem Harrods og Floris. Parfumen er dermed skabt til ham eller hende, der kun vil have det allerbedste. Parfumen starter blidt med noter af vanilje og honning, der på bedste vis fremmer kvaliteten af hjertenoterne af oud-olie og rose. Oud-olien er certificeret bæredygtig og tilføre enhver parfume en ekstravagant og sanselig aroma, hvilket næppe kan overraske, idet oud-olien er den dyreste af Floris’ olier. Kommer også i en 100 ml. udgave.

20 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Santal EDT - 50 ml

Floris Santal EDT - 50 ml

Floris Santal Eau de Toilette er duften til manden, der elsker kvalitet og luksus. En kombination af citronskal og bergamot åbner duften, mens noter af græs, peberkorn, muskat og kardemomme tilfører duften et friskt pust. De varme krydderier komplementeres af lavendel, cedertræ, sandeltræ, patchouli og vetiver. For på bedste vis at afslutte parfumen tilføres en orientalsk base af moskus, røgelse og vanilje. Kommer også i en 100 ml. udgave.

575 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris Madonna of the Almonds EDP - 100 ml

Floris Madonna of the Almonds EDP - 100 ml

Floris Madonna of the Almonds er en frisk og sød duft, der indfanger essensen af en solrig sommerdag i skønne omgivelser. Friske noter af citron og bergamot blandes med søde blomsternoter af mandelblomster og jasmin, der får modspil af bitre mandelkerner. Sødme tilføres af vanilje, der kombineres med frugter og krydderier. En base af røgelse, sandeltræ og moskus fuldender denne frugtsøde duft. Duften leveres i en eksklusiv glasflakon.

1.025 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Floris 1927 EDP - 100 ml

Floris 1927 EDP - 100 ml

Med "The Fragrance Journals" har Floris valgt at hylde forskellige årtier i London. 1927 er således inspireret af de forskellige begivenheder og stemninger, der var i 20'ernes London. Duften emmer af kreativitet og nydelse og er dermed et symbol på en nytænkende og ungdommelig skare af kunstnere, der tegnede datidens London. Deres værker er indbegrebet af ekstravagance, hvilket tydeligt kommer til udtryk i 1927-duften. Duften starter med noter af delikate aldehyder, opkvikkende bergamot med et strejf af mandarin. Dernæst følger et hjerte af viol, mimosa og narcissus, der giver dufter en blomstret facet. Duftens base udgøres af varme noter af moskus, rav, vanilje og patchouli. 1927 er med andre ord duften til enhver med et ungdommeligt sind.

1.475 kr.

Fragt ukendt

Nord Brands

Log ind

Bliv gratis medlem