Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Eurohunt Jagt

0 produkter
Sorter efter popularitet
Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Vi kunne ikke finde nogen produkter, der matcher din nuværende filtrering.

Relaterede butikstilbud

Foldbar jagtstol

Foldbar jagtstol

Den klassiske jagtstol med sæde i ægte læder og metalben med spyd, så du kan sidde stabilt. Bæreevne max 100 kilo. Leveres med bærerem. Højde ca 70 cm. Vægt 2 kilo.

329 kr.

Fragt ukendt

Alt i jagt

Laserpatron

Laserpatron

Nem og billig måde at træne din skydning på. Med laserpartonen ser du med det samme, hvor geværet vil ramme. Laserpartonen er ideel til indskydning af din riffel. Du skal dog prøveskyde riflen på skydebanen også for at sikre, at den er skudt helt præcist ind. Men laserpartonen vil være helt perfekt til træning med din riffel eller haglgevær. Så når du skal på skydebanen, har du den grundlæggende træning til at udbygge dine skydefærdigheder. Vælge den kaliber i højre side.

390 kr.

Fragt ukendt

Alt i jagt

Letvægt 1-benet jagtstol

Letvægt 1-benet jagtstol

Handy og ultralet jagtstol. Håndtagene foldes ud til et sæde. Sædets højde kan justeres fra 54 til 75 cm, metal plade og “poter” som forhindre, at du synker ned, hvis underlaget er blødt. Leveres med læderstropper. Materiale: Aluminium, læder Højde kan justeres fra 54 til 75 cm Vægt: 1000 g.

249 kr.

Fragt ukendt

Alt i jagt

Lokkedue – Fuld Størrelse

Lokkedue – Fuld Størrelse

Takket være den fine flock beklædning ser lokkeduen meget naturtro ud. Selv i solrigt eller vådt vejr vil lokkeduen hverken vil reflektere eller skinne. Du kan sætte et jordspyd i et af de to åbninger bagest på lokkeduen for at efterligne spisende duer eller andre situationer. Du bør bruge mindst 10 lokkeduer til din jagtscene – jo flere lokkeduer jo større effekt. Mål ca. 40 cm.

70 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Fleecetæppe / sovepose

Fleecetæppe / sovepose

Dejligt varmt tæppe med lynlås i siderne, så du også kan bruge tæppet som en sovepose. Der medfølger en praktisk opbevaringspose, så tæppet fylder ganske lidt under transport. Passer perfekt til f.eks. en rygsæk. Fremstillet i 100% polyester. Farve: Oliven grøn. Størrelse ca. 180 x 160 cm.

299 kr.

Fragt ukendt

Alt i jagt

Fodertønde til vildsvin

Fodertønde til vildsvin

Aktivitet på foderpladsen i timevis Med denne special fremstillede fodertønde holder du vildsvin beskæftiget i lang tid på foderpladsen med at rulle den rundt for at få foder ud af tønden. Erfaringer viser desuden, at denne type tønde også bruges som “legetøj” for vildsvinene. Du sikrer dermed, at vildsvinene forbliver nysgerrige på din foderplads og derfor bliver ved med at vende tilbage. Tønden er fremstillet i kraftigt vejrbestandigt materiale, og den fæstnes til jorden med et jordspyd og en stålwire (medfølger). Hullerne er forstærket med metaløjer 14 mm. Der er 10 års garanti på materialet. Fodertønden fås i 2 størrelser: Lille model – op til 18 kilo foder Stor model – op til 38 kg foder.

699 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Sæde overtræk til forsæde

Sæde overtræk til forsæde

Grønt sæde overtræk til forsædet, så undgår du beskidte sæder. Nemt at have med i bilen. Universal størrelse. Vand- og smudsafvisende materiale. Let at rengøre. Bredde ca. 50 cm Farve: Grøn Materiale: 100% polyester

179 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Lokkemiddel – Vildsvinetjære 300 ml.

Lokkemiddel – Vildsvinetjære 300 ml.

100% ufortyndet tjære til vildsvinejagt Tjære er udvundet af bøgetræer i forbindelse med produktion af grillkul. Det er således et 100% naturprodukt, der med sin kraftige duft lokker større klovbærende og vildsvin selv over store afstande. Smør produktet på udvalgte træer, og du bliver overrasket over, hvor god effekt det har. Næste gang du checker tjæren, er der med næsten 100% garanti hår fra dyrene på stammen og tjæren. Der er flere forskellige slags tjære på markedet. Nogle tjærer er udvundet af fyrretræer, andre af løvtræer. En ægte trætjære har en meget lang tørretid og vil være klæbrig i 1-6 uger afhængig af træsorten og sugeevnen på det, tjæren smøres på. Nogle tjærer er også fortyndet med kemikalier, såsom terpentin, petroleum eller linolie. En fortyndet tjære vil hurtigt blive opsuget af træet og tørretiden nedsat væsentligt dvs. 1-2 dage. Den er heller ikke miljøvenlig. ​Erfaringer viser, at en ægte tjære fremstillet på bøg har den bedste tiltræknings effekt på vildsvine. Andre tjærer kan også bruges – men har ikke den samme effekt. Leveres i 300 ml. tube.

59 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Bærbar varmeovn

Bærbar varmeovn

Varmeovn til jagttårn og jagthytte Er du også træt af at fryse, når du f.eks. er på vildsvinejagt eller elgjagt ? Med denne smarte og transportable varmeovn kan du nemt holde varmen. Du kan sætte op til 9 fyrfadslys ind i ovnen, og vi anbefaler, at du bruger lys i en god kvalitet med lang brændetid. Ovnen er lavet i metal og har et praktisk håndtag, så du nemt kan transportere den. Vær opmærksom på at tage lysene ud eller lade dem tørre ind, inden du lukker ovnen. Ellers vil stearin løbe ud, og du skal have besværet med at gøre ovnen ren igen. Fyrfadslys er ikke inkluderet. Farve: Grøn.

499 kr.

Fragt ukendt

Dangate

Lokkekrage med vinger

Lokkekrage med vinger

Den flyvende lokkekrage er meget naturtro og tiltrækker effektivt andre krager, hvilket vil gøre den uundværlig på din jagtscene. Kragen er beklædt med flock og leveres med pind og base. Tip – Flocken på lokkekragen er helt sort – du kan eventuelt spraye nogle grå tegninger på fuglen.

99 kr.

Fragt ukendt

Alt i jagt

J
Julia Zetterström ·Kategoriansvarlig for Jagt
Log ind

Bliv gratis medlem