1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Hjemme med ungerne? Her er 7 aktiviteter du kan lave med børn

Oliver Jensen

Børnevenlige attraktioner, legelande og museer er for tiden lukket land. Begynder børnene at blive rastløse og kravle rundt på væggene, så er det smart at have nogle aktiviteter klar. Med legetøj, spil og kreative ting og sager kan børn (og barnlige sjæle) brænde ekstra energi af og skrue op for stemningen.

Hjemme med ungerne? Her er 7 aktiviteter du kan lave med børn

Aktiviteter for børn

Her er 7 tips til aktiviteter, du kan lave med dine børn derhjemme.

1. Fordyb jer med masser af perler

Når man virkelig sætter sig ned og fordyber sig i noget, så kan timerne i den grad flyve af sted. Og perler er noget for børn i alle aldre – det er kun et spørgsmål om at finde de rette produkter.

Pixelhobby Pixel Mosaic Sommerfugl

Pixelhobby

For børn, der er vilde med at nørkle med de helt små pixelperler, så er pixelhobby helt fantastisk! Lav dine egne motiver eller arbejd med nogle skabeloner, der allerede er klar, og skab alt fra nøgleringe til køleskabsmagneter.

Billigst hos

20 kr.
Sammenlign priser

2. Tegn og mal for at fordrive tiden

For nogle børn falder det helt naturligt at finde farver og tuscher frem, når tiden skal gå. Men er der nogle, der savner lidt inspiration til at komme i gang, kan det blandt andet være en idé at bevæge sig inden for børnenes favoritunivers fra film eller bøger.

SES Creative Rock Painting Kit

Mal en sten

Start det sjove udenfor med at finde den perfekte sten – noget som børn jo er eksperter til. Tag derefter stenene med hjem og mal dem!

Billigst hos

Sammenlign priser
Kreul Mucki Finger Paint Asstd Colours 6x150ml

Fingermaling går aldrig af mode

Alt der kræves er et stykke papir og nogle vandfarver samt en god portion fantasi til nogle sjove timer derhjemme.

Billigst hos

Sammenlign priser

3. Byg på borde og gulve

At bygge ting og sager er vidunderligt tidsfordriv, som kan vare i dage eller uger – for hvem bestemmer egentlig, hvornår noget er bygget færdigt og legen er slut?

Plus Plus Mini Basic 1200pcs

Plus-Plus

Har du endnu ikke opdaget de fantastiske Plus-Plus produkter, så har du en verden af nye spændende elementer i vente! For små børn er der desuden Plus-Plus Big i en tryg og bidevenlig størrelse.

Billigst hos

Sammenlign priser
Lego Classic Large Creative Brick Box 10698

Leg med LEGO

”Jeg har ikke noget at lave!” - "Men hvad med at lege med LEGO?” kan en klassisk meningsudveksling lyde mellem forælder og børn. Men det er jo af en god grund. For LEGO inviterer til kreativitet!

Billigst hos

Sammenlign priser

4. Sjov i badekarret

Vandleg og badeaktiviteter er utrolig underholdende, og kan man samtidig snige lidt hårvask eller anden rengøring ind i legen, så er det jo kun en bonus.

Munchkin Draw Bath Crayons 5pcs

Badekridt

Man må for alt i verden ikke tegne på væggene… men badekarret er en undtagelse, hvis du har badekridt 😉

Billigst hos

Sammenlign priser
Hape Badespande

Klassisk badelegetøj

Man behøver egentlig ikke så meget andet end nogle plastikglas og bøtter for at øse vand op og hælde det ud igen. Tilføj en ske eller to, hæld lidt skumbad i vandet og lad barnet lege iskiosk eller andet kreativt!

Billigst hos

Sammenlign priser

5. Ha’ skærmtid sammen

De fleste ting bliver bare sjovere i selskab med andre, så lad børn og voksne samles foran skærmen og spille nogle af de sjoveste multiplayerspil, du kan finde!

Mario Kart 8 Deluxe (Switch)

Mario Kart (Nintendo Switch)

Spil op til 8 personer sammen og dyst om, hvem der er bedst til at styre sin Mario Kart gennem de forskellige og fantastiske baner.

Billigst hos

Sammenlign priser
Kirby Star Allies (Switch)

Kirkby Star Allies (Nintendo Switch)

Saml op til 4 personer og samarbejd gennem dette fantasifulde og spændende platformspil.

Billigst hos

Sammenlign priser
LittleBigPlanet 3 (PS4)

Little Big Planet (PlayStation 4)

Indtag den her lille, store verden som Sackboy og hans venner i et spil, der er så kreativt som det er sjovt!

Billigst hos

Sammenlign priser

6. Smid et spil på bordet

Når det kommer til halvstore børn i førskolealderen eller yngre skolebørn, så er det ofte spil med lidt mere fysiske indslag, man har størst succes med.

Tactic Loopin' Louie

Loopin' Louie

Et underholdende (og højflyvende) spil i selskab med Louie og hans flyvemaskine! Spillet handler i al sin enkelthed om, at du skal holde Louie væk fra dine kyllinger og sende ham i retning af de andres kyllinger.

Billigst hos

Sammenlign priser
Mattel UNO

UNO

Et klassisk kortspil som vi alle har prøvet. UNO. Et underholdende spil som man er hurtigt i gang med og som kan spilles igen og igen!

Billigst hos

Sammenlign priser

7. Lav figurer og en verden af ler

Arbejd tredimensionelt med forskellig slags ler – et materiale i mange forskellige former. Noget ler kan bruges igen og igen, mens andet kan hærdes i ovnen og blive til et smykke eller legetøj.

Cernit Mixed Colors 56g 25-pack

Cernit

Cernit er i sig selv utroligt sjov, men ekstra sjovt bliver det, hvis man begynder at lave nye detaljer til dukkehuset eller legemad til bamserne.

Billigst hos

Sammenlign priser
Spin Master Sandcastle Set with 454g of Kinetic Sand & Tools & Molds

Magisk sand

Magisk sand har en helt særlig følelse over sig – det er både tørt og klæbrigt på samme tid. Så længe du opbevarer det rigtigt mellem brug, inviterer magisk sand til mange timers leg!

Billigst hos

Sammenlign priser
Hasbro Play Doh Starter Set

Play-Doh modellervoks

Play-Dog fås i utallige forskellige farver og former og med tilbehør, der hjælper dig med at forme modellervoksen til alt fra mad og is til kæledyr og blomster.

Billigst hos

Sammenlign priser

Flere tips og gode råd til at forebygge smitte

For at det skal være så enkelt for dig at finde relevant indhold inden for temaet her, har vi samlet alt relevant indhold på én side. Siden opdateres løbende med guides og tips, som vi håber, du oplever som en hjælp i disse influenzatider.

Læs flere guides og tips

P.S.: Sådan en dag med hjemmehygge (og eller skole) kræver også lidt godt til maven.
Så husk at fyld dit køleskab op med lidt hygge og favoritter til måltiderne, så I kan holde jer kørende hele dagen.

P.P.S: Hvis du har plads så holder ler sig faktisk rigtig godt i køleskabet - men sørg for at det er pakket godt ind. Ellers tørrer leret ud.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os