Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Hjemme med ungerne? Her er 7 aktiviteter du kan lave med børn

Profilbillede
Opdateret 16. marts 2020

Børnevenlige attraktioner, legelande og museer er for tiden lukket land. Begynder børnene at blive rastløse og kravle rundt på væggene, så er det smart at have nogle aktiviteter klar. Med legetøj, spil og kreative sager kan børn (og barnlige sjæle) brænde ekstra energi af og skrue op for stemningen.

1. Fordyb jer med masser af perler

Når man virkelig sætter sig ned og fordyber sig i noget, så kan timerne i den grad flyve af sted. Og perler er noget for børn i alle aldre – det er kun et spørgsmål om at finde de rette produkter.

Pixelhobby Pixel Mosaic Sommerfugl

Pixelhobby

For børn, der er vilde med at nørkle med de helt små pixelperler, så er pixelhobby helt fantastisk! Lav dine egne motiver eller arbejd med nogle skabeloner, der allerede er klar, og skab alt fra nøgleringe til køleskabsmagneter.

Billigst hos

Sammenlign alle priser
Hama Maxi Beads Gaveæske med Maxi Perler 8714

Perleplader

At lave perleplader er en klassisk aktivitet for dem, der kan lide at fordybe sig i lidt småtteri. Alt, hvad der kræves, er perler, en perleplade og et strygejern.

Billigst hos

Sammenlign alle priser
Aquabeads Crystal Charm Set

Vandperler

Vandperler fungerer meget ligesom almindelige perler. Forskellen er blot, at du færdiggør de kreative projekter med vand i stedet for at bruge et strygejern.

Billigst hos

Sammenlign alle priser

2. Tegn og mal for at fordrive tiden

For nogle børn falder det helt naturligt at finde farver og tuscher frem, når tiden skal gå. Men er der nogle, der savner lidt inspiration til at komme i gang, kan det blandt andet være en idé at bevæge sig inden for børnenes favoritunivers fra film eller bøger.

Melissa & Doug Water Wow! Vehicles On the Go Travel Activity

Malebog for de mindste

Når familiens yngste skal male, kræver det ofte, at man er meget opmærksom og står tilbage med en del oprydning bagefter. Men sådan behøver det ikke være, hvis du vælger malebøger, hvor der kun skal bruges vand.

Billigst hos

Sammenlign alle priser
SES Creative Rock Painting Kit

Mal en sten

Start det sjove udenfor med at finde den perfekte sten – noget som børn jo er eksperter til. Tag derefter stenene med hjem og mal dem!

Billigst hos

Sammenlign alle priser
Kreul Mucki Finger Paint Asstd Colours 6x150ml

Fingermaling går aldrig af mode

Alt der kræves er et stykke papir og nogle vandfarver samt en god portion fantasi til nogle sjove timer derhjemme.

Billigst hos

Sammenlign alle priser

3. Byg på borde og gulve

At bygge ting og sager er vidunderligt tidsfordriv, som kan vare i dage eller uger – for hvem bestemmer egentlig, hvornår noget er bygget færdigt og legen er slut?

Kapla Klodser 200 Stk

Klassiske træklodser

Træklodser har eksisteret så længe, at det jo siger noget om, hvor tidløst det er sådan at bygge huse, tårne og andre bygningsværk ud af klodser i træ.

Billigst hos

Sammenlign alle priser
Plus Plus Mini Basic 1200stk

Plus-Plus

Har du endnu ikke opdaget de fantastiske Plus-Plus produkter, så har du en verden af nye spændende elementer i vente! For små børn er der desuden Plus-Plus Big i en tryg og bidevenlig størrelse.

Billigst hos

Sammenlign alle priser
Lego Classic Kreativt Byggesæt - Stor 10698

Leg med LEGO

”Jeg har ikke noget at lave!” - "Men hvad med at lege med LEGO?” kan en klassisk meningsudveksling lyde mellem forælder og børn. Men det er jo af en god grund. For LEGO inviterer til kreativitet!

Billigst hos

Sammenlign alle priser

4. Sjov i badekarret

Vandleg og badeaktiviteter er utrolig underholdende, og kan man samtidig snige lidt hårvask eller anden rengøring ind i legen, så er det jo kun en bonus.

Munchkin Bath Crayons

Badekridt

Man må for alt i verden ikke tegne på væggene… men badekarret er en undtagelse, hvis du har badekridt 😉

Billigst hos

Sammenlign alle priser
SES Creative Fiskesæt til badekarret 13063

Badesjov med fisk

Slip fisk og havdyr løs i vandet, og send så snøren af sted for at fange de forskellige havdyr! Et fiskesæt som med garanti kan skabe glæde ved badekarret.

Billigst hos

Sammenlign alle priser
Hape Badespande

Klassisk badelegetøj

Man behøver egentlig ikke så meget andet end nogle plastikglas og bøtter for at øse vand op og hælde det ud igen. Tilføj en ske eller to, hæld lidt skumbad i vandet og lad barnet lege iskiosk eller andet kreativt!

Billigst hos

Sammenlign alle priser

5. Ha’ skærmtid sammen

De fleste ting bliver bare sjovere i selskab med andre, så lad børn og voksne samles foran skærmen og spille nogle af de sjoveste multiplayerspil, du kan finde!

Mario Kart 8 - Deluxe

Mario Kart (Nintendo Switch)

Spil op til 8 personer sammen og dyst om, hvem der er bedst til at styre sin Mario Kart gennem de forskellige og fantastiske baner.

Billigst hos

Sammenlign alle priser
Kirby Star Allies

Kirkby Star Allies (Nintendo Switch)

Saml op til 4 personer og samarbejd gennem dette fantasifulde og spændende platformspil.

Billigst hos

Sammenlign alle priser
LittleBigPlanet 3

Little Big Planet (PlayStation 4)

Indtag den her lille, store verden som Sackboy og hans venner i et spil, der er så kreativt som det er sjovt!

Billigst hos

Sammenlign alle priser

6. Smid et spil på bordet

Når det kommer til halvstore børn i førskolealderen eller yngre skolebørn, så er det ofte spil med lidt mere fysiske indslag, man har størst succes med.

Tactic Loopin' Louie

Loopin' Louie

Et underholdende (og højflyvende) spil i selskab med Louie og hans flyvemaskine! Spillet handler i al sin enkelthed om, at du skal holde Louie væk fra dine kyllinger og sende ham i retning af de andres kyllinger.

Billigst hos

Sammenlign alle priser
Educa Vildkatten Gurli Gris

Vildkatten Gurli Gris

Hvem er hurtigst til at udpege de populære Gurli Gris-figurer og motiver på spillepladen? Dét skal I dyste om i denne populære Vildkatten-udgave, der er lige noget for Gurli Gris-fans!

Billigst hos

Sammenlign alle priser
Mattel UNO

UNO

Et klassisk kortspil som vi alle har prøvet. UNO. Et underholdende spil som man er hurtigt i gang med og som kan spilles igen og igen!

Billigst hos

Sammenlign alle priser

7. Lav figurer og en verden af ler

Arbejd tredimensionelt med forskellig slags ler – et materiale i mange forskellige former. Noget ler kan bruges igen og igen, mens andet kan hærdes i ovnen og blive til et smykke eller legetøj.

Cernit Mixed Colors 56g 25-pack

Cernit

Cernit er i sig selv utroligt sjov, men ekstra sjovt bliver det, hvis man begynder at lave nye detaljer til dukkehuset eller legemad til bamserne.

Billigst hos

Sammenlign alle priser
Spin Master Kinetic Sand Sandcastle Set

Magisk sand

Magisk sand har en helt særlig følelse over sig – det er både tørt og klæbrigt på samme tid. Så længe du opbevarer det rigtigt mellem brug, inviterer magisk sand til mange timers leg!

Billigst hos

Sammenlign alle priser
Play-Doh Starter Set

Play-Doh modellervoks

Play-Dog fås i utallige forskellige farver og former og med tilbehør, der hjælper dig med at forme modellervoksen til alt fra mad og is til kæledyr og blomster.

Billigst hos

Sammenlign alle priser

Flere tips og gode råd til at forebygge smitte

For at det skal være så enkelt for dig at finde relevant indhold inden for temaet her, har vi samlet alt relevant indhold på én side. Siden opdateres løbende med guides og tips, som vi håber, du oplever som en hjælp i disse influenzatider.

Læs flere guides og tips

Kommenter

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere.