1. Start
 2. Guides

Opdateret  

Gave til 25-årig

Lea Sefeld

25 år - frem med kanel-kanonen - det er tid til kanel! Men når kanelstøvet har lagt sig, og fødselsdagsfesten rigtigt starter, hvad giver man så til én, der fylder 25 år? En 25-årig står lige der på vippen mellem de tidlige 20'er fuld af fest og farver og det mere "kedelige" voksenliv. Derfor kan det være svært at vide, hvad man skal give til en 25-årig - vi kommer dog med en række bud på gode gaveideer.

Gaveidéer til 25-årige

Gave til den 25-årige

At være ugift og 25 år = en god gang kanel lige i smasken! Men hvad ønsker den 25-årige sig egentlig? Det er næppe kanel?

25 år er en alder, hvor mange står midt i det at-blive-voksen. Mange 25-årige er flyttet hjemmefra, men har måske ikke etableret sig helt endnu.

Livet for dem, der ikke har stiftet familie, går sandsynligvis ud på at være sammen med vennerne og gå til fester i weekenderne. Derfor bruger den 25-årige ikke selv mange penge på ting til hjemmet eller ting, der forsøder hverdagen.

Gaver, der kan gøre livet lidt lettere og tilføje lidt hverdagsluksus, er derfor ikke helt dumme. Vi har samlet en liste med gaveidéer til 25-årige.

Topliste: Gaver til den 25-årige

 • Knivsæt “Ung kniv. Helt skarp” som The Minds of 99 synger; selvfølgelig skal en 25-årige have (kniv)skarpt grej i køkkenskuffen. Ingen orker sløve knive, der knap nok kan skære igennem en tomat. Med et sæt gode knive bliver madlavningen så meget nemmere. Et sæt indeholder flere knive, for eksempel: en kokkekniv, en grøntsagskniv og en lille skærekniv. Med et knivsæt kan man hakke, som var man professionel. Gode knive bør vaskes op i hånden for at bevare skarpheden. Vedlæg en knivsliber i gaven– så den 25-årige let kan slibe og vedligeholde knivene selv.

 • Trådløse høretelefoner Et par seriøse trådløse høretelefoner, er altid en god gave. Måske mangler den 25-årige et par gode in-ears til træningen, eller et par over-ears med støjreduktion til arbejdet eller studierne.

 • Pizzaform Med en pizzaform kan den 25-årige bage gode gourmetpizzaer – hjemme i egen ovn! Måske kan din gave endda hjælpe med at skære ned på fastfood-budgettet. Er den 25-årige grill-entusiast? Så kan en pizzasten også være en god gaveidé. Fuldend pizzabager-drømmen med en pizzaspade

 • Badekåbe Findes der en bedre luksus-følelse end at pakke sig ind i en skøn badekåbe efter et varmt bad eller til en søvnig weekend-morgenmad? Hverdagsluksus i frotté-form er ikke en dårlig gaveidé til den 25-årige.

 • Sportsur eller smartwatch Leder du efter en gave til en person, der elsker at træne? Så er en aktivitetsmåler eller et smartwatch, der måler blandt andet søvn, puls, skridt og distance en god gave. De fleste har indbygget GPS, så man kan kortlægge sine løbeture. Derudover er mange også vandtætte og kan bruges til svømmetræning.

Billede af gave til 25-årig sneakers eller sportsur

 • Varmluftsbørste Kan personen lide at style sit hår? En varmluftsbørste er det bedste redskab til at skabe skinnende krøller, bløde lokker eller pandehår, der er pænt føntørret. Børsten gør det nemt at få den volumen, som du ellers kun kan få hos frisøren.

 • Serveringsfad Er den 25-årige ved at etablere sig i eget hjem. Så kan det være at service, tallerkener eller serveringsfade i et særligt stel er højt på ønskesedlen. Det er ikke alle 25-årige, der lige har råd til selv at købe et fad til 500 kr. – og derfor er det ofte sådan nogle ting, der ryger på ønskelisten.

 • Cykelhjelm En god cykelhjelm er en vigtig livsforsikring. Og tiden, hvor hjelme ødelagde ens frisure og umuliggjorde hestehaler og hatte, er forbi. Nu findes der “cykelhjelme”, som fungerer som en krave med en airbag, der pustes op omkring hovedet i tilfælde af en ulykke. En gave, hvor du som pårørende kan føle dig tryg, ved at sende den 25-årige ud i den til tider hektiske trafik. Nogle nye cykelhjelme kan endda automatisk sende besked til alle nødkontakter i tilfælde af en nødsituation.

 • Ansigtsmaske Er den 25-årige vild med hudpleje og hjemmespa? Så er hudplejeprodukter altid et hit. En ansigtsmaske er altid en god gave! Især kan en maske, der indeholder C-vitamin være god, hvis den 25-årige fester en del, da C-vitamin er perfekt til træt hud, der trænger til lidt ekstra glød.

 • Brætspil At have vennerne på besøg kan blive endnu mere hyggeligt med et brætspil. Drukspil, quizzer eller strategispil – mulighederne er mange. Nu skal du bare finde ud af, hvad den 25-årige mest er til?

Billede af gave til 25 årig, kvinde med kuffert

 • Tørklæde Uanset om tørklædet er et stilfuldt tilbehør eller en lunende nødvendighed, er et halstørklæde i merinould eller cashmere et sikkert og luksuriøst valg.

 • Sneakers Man kan aldrig gå galt i byen med et par behagelige og stilfulde sneakers. Mange af de “gamle” modeller er vendt tilbage igen og ses nu overalt. Disse findes ofte i en unisexmodel, og de passer til alt fra en sommerkjole til et jakkesæt.

 • Kuffert Er den 25-årige en globetrotter, eller bare fuld af rejselyst? Så er en god og solid kuffert en rigtig god gaveidé. Vælg kuffert efter den 25-åriges rejsemønstre – til forlængede weekender i storbyer er en kabinekuffert sikkert et godt valg, men til længere udlandsophold, er det fedt med god plads til lidt af hvert.

 • Duftlys Et velduftende hjem er altid værdsat. Derfor er et lækkert duftlys ofte værdsat som gave. Duftlys kommer tit i en flotte krukke, der også gør stearinlyset til en fin indretningsdetalje.Besøg vores temaside om gaveidéer og få inspiration til gaver til alle lejligheder.

Få flere gaveidéer

 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os