1. Start
  2. Guides

Opdateret  

16 kvalitetsprodukter - et køb, du ikke fortryder

Zara Andrén

Et købe kvalitetsprodukter er også en investering - de holder nemlig længere, og derved er du ikke tvunget til at købe nyt på nyt. Vi giver dig tips til 16 forskellige produkter, som gavner dig i lang tid.

Produkter med en længere levetid

Kvalitetsprodukter er ofte lig med en højere pris, men i det lange løb vil det faktisk spare dig penge. Tænk eksempelvis over gennemsnitsomkostningerne per anvendelse af et billigere og korttidsholdbart produkt, kontra et langtidsholdbart produkt til en højere pris. Derudover indebærer færre køb også et mindre forbrug og derved en mindre miljøbelastende livsstil.

Vi har samlet alle testvindere, det tidsløse design, holdbare materialer og meget andet med én ting til fælles: det er produkter af høj kvalitet, der holder længe. Måske kan du desuden spare lidt penge ved at finde dem på Black Friday?

Black Friday tilbud

Fairphone 4 256GB

Fairphone 4

En bæredygtig, holdbar og socialt fair telefon, der har hele 5 års garanti. Telefonen er produceret af genanvendeligt materiale, hvor komponenterne - eksempelvis batteriet - også er lette at bytte ud. Netop batteriet har også en lang levetid, og dette afspejler den langtidsholdbare tilgang, som Fairphone har. Fairphone er da også den første telefonproducent med en Fairtrade gold-certificering. Til Black Week vil der være gode deals at hente på telefoner, og måske er denne en af dem?

Pris fra: 4.426 kr.
Sammenlign priser
Scanpan CTX 28cm

Scanpan

Denne Scanpan stegepande blev vinderen i vores store test af 12 forskellige stegepander. Den er let og behagelig at bruge, og den kommer med 10 års garanti! Trods den høje pris beskrives den som en god investering - og så er den fremstillet i Danmark.

De Buyer Mineral B Lyonnaise 36cm

De Buyer stegepande

Franske De Buyer har eksisteret siden 1830 og er helt i top når det kommer til stegepander og gryder. Alle deres produkter er fremstillet i kulstål, hvilket er utrolig holdbart. Mange professionelle kokke har det da også som favoritmærke, og samtidig er der livstidsgaranti på produkterne.

Moccamaster Manual Black

Moccamaster

Kaffemaskiner fra Moccamaster er utroligt populære, hvilket også kan ses på toplisten her på siden. Maskinerne produceres og testes i Holland, hvor de bygges fra bunden af. Måske dette er medvirkende til et længere holdbarhed? I hvert fald blev den bedst i test, da vi testede den bedste kaffemaskine i 2021. Desuden får du en 10 års garanti, hvis du registrerer maskinens serienummer på Moccamasters hjemmeside - men det bliver sandsynligvis ikke aktuelt i årene frem. Med et tidsløst design passer den inde i alle køkkener - og så laver den naturligvis rigtig god kaffe!

Iittala Taika Krus 40cl

Iittala Taika Kop

For personen der starter dagen ud med en god kop te eller kaffe, så kan et kvalitetskrus endda gøre oplevelsen lidt bedre. Denne fine porcelænskop fra Iittala er flot og stilfuld (den kommer i flere farver og dekorationer), og så tåler den både maskinopvask, ovn og mikroovn. Med andre ord får man noget for pengene - i lang tid.

Blendtec Classic 575

Blendtec Classic 575

En funktionel og holdbar blender af høj kvalitet. Denne blender er nem at anvende og giver de bedste resultater - den blev endda det bedste premiumvalg i vores test af 15 blendere! Den kommer med 8 års garanti, og dette vidner om en blender, der vil holde i mange år og derved tjene sig ind over tid.

Dyson Supersonic

Dyson Supersonic

Denne hårtørrer fra Dyson er lidt af et alt-i-en værktøj, der med sine fem funktoner kan anvendes til både tørring og styling af håret. En ergonomisk og effektiv hårtørrer, der i og for sig koster en god sjat penge, men til gengæld er holdbar i mange år.

GHD Gold Styler

GHD Gold Styler

Glatttejern varierer i høj grad. Dette fra GHD varmes på få sekunder op og glider glat gennem håret, så det bliver stylet på flotteste vis, inden du når at blinke. Husk at oprette en prisovervågning inden Black Week, da der ofte er gode deals at hente på hårstylere!

ImseVimse Washable Cleansing Pads 10-pack - Hvid

Imsevimse Washable Cleanings Pads

Det nemme valg er de billige engangs vatrondeller, der koster en 10'er nede i supermarkedet. Ligger man lidt mere, så får man fat i de økologiske og vaskbare bomuldsrondeller, der altså er det bæredygtige valg og investering - godt for miljø og pengepung. Vidste du, at vi har mere end 110 bæredygtighedsfiltre, som hjælper dig med at handle genbrugt, vegansk eller på andre måder mere bæredygtigt?

Dr. Martens 1460 Smooth Leather Lace Up - Black

Dr Martens 1460

Sorte støvler går aldrig af mode. Udover at give et stilrigtigt look, så giver et par klassiske Dr Martens også dine fødder den perfekte beskyttelse mod regn og rusk - sæson efter sæson. Under Black Friday 2022 var gennemsnitsrabatten på sko 27%. Måske kan du gøre et godt fund i år?

Houdini M's Power Houdi

Houdini M's Power Houdi

Denne tidsløse og robuste fleece er både holdbar, når det kommer til mode, men også når det gælder de aktive gåture - også efter mange ture i vaskemaskinen. Vil du desuden vide mere om, hvordan du forlænger holdbarheden på dit overtøj? Se da mere her!

Voksi Urban

Voksi Urban

Denne bæredygtige kørepose til barnevognen er lavet af naturligt materiale fra Voksi, som har fremstillet og forbedret deres kvalitetsprodukter over lang tid. Den er brugbar for nyfødte og flere år frem, og kan både arves eller sælges videre, når barnet har vokset sig større.

Stokke Steps Chair

Stokke Steps Højstol

En højstol i flot og stilrent design, der desuden holder til rigtig meget. I dag laver Stokke børnemøbler, der matcher et hvilket som helst køkken i dag. Med det rette tilbehør kan stolen både anvendes til den mindste baby frem til de lidt større småbørn - perfekt til middagsbordet mange år frem.

Nature By Borg Bambus Dynebetræk Hvid, Grå, Grøn, Blå, Pink (220x140cm)

Nature By Borg Bambus Dynebetræk

Det siges, at man tilbringer en tredjedel af sit liv sovende (tvivlsom om det gælder unge mennesker eller nybagte forældre...), så at sove bekvemt er en vigtig ting. Dette bambus dynebetræk fra Nature By Borg Bambus er en klog investering, da det er af høj kvalitet, føles rart og endda holder længe grundet bambusmaterialet.

Bugaboo Donkey 5 Duo

Bugaboo Donkey 5 Duo

Det koster uden tvivl penge at blive forældre, men med lidt planlægning behøver det ikke koste så meget som frygtet. Donkey 5 barnvognen kan anvendes til både en og to børn (tre, hvis man køber Bugaboos ståbræt). Udbuddet af tilbehør er stort, og det samme er brugtmarkedet ligeså.

Segway-Ninebot Max G30D II

Segway-NineBot Max G30D II

Førsteudgaven af dette Segway-Ninebot el løbehjul blev premiumvinderen i vores tidligere test af el løbehjul. Med 2'eren er det ensbetydende med flere opgraderinger. Godt nok er prisen i den høje ende, men værdien kommer gennem robustheden, rækkevidden, komforten og muligheden for hyppigt brug - også i vådt vejr!

Billeder: Wooden Utensils

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os