Opdateret  

Topliste: Stilfulde kasketter

Sara Assadi

En stilfuld kasket kan redde en dårlig hårdag, holde solen ude af dine øjne og være prikken over i'et på dit outfit. Her er syv stilfulde kasketter, som du nemt kan klikke hjem online.

Topliste: stilfulde kasketter

Fede kasketter - find en stilfuld cap

Sporty, klassisk elegant eller med en outdoor-følelse – man kan aldrig få for mange stilfulde kasketter, og de kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Uanset om du har brug for noget til at holde sol og sved ude, mens du træner, eller om du vil være den flotteste til en fest, så er der helt sikkert en variant, der passer til netop dig.

Værsgo, vi giver dig en topliste, som inkluderer nogle af de modeller, der er mest populære i nethandlen lige nu.

Patagonia P-6 Logo Trucker Hat - Forge Grey

2. Patagonia P-6 Logo Trucker Hat

Outdoor-mærket Patagonia er blevet rigtigt trendy i de seneste år, og deres produkter findes ikke kun i outdoor-afdelingerne, men har også fundet vej til de mere hippe tøj- og interiørbutikker. Derudover gør de en indsats for naturen, da flere af deres kasketter er fremstillede af deres eget materiale "NetPlus", som består af 100 % genanvendte fiskenet.

Med en Patagonia trucker-kasket holder du solen ude af dine øjne med stil, uanset om du slår et telt op på en bjergskråning eller tager en drink efter arbejde på en travl fortovscafé i byen.

Pris fra: 239 kr.
Sammenlign priser
Ganni Software Heavy Cotton Cap - Sweet Lilac

3. Ganni Software Heavy Cotton Cap

På trods af at der er en uendelig lille forskel i udformningen af kvinders og mænds hoveder, markedsføres forskellige kasketmodeller til forskellige målgrupper. Ifølge Ganni er det her en kasket til kvinder og dem, der ikke kan lide syrenlilla og så kan vælge en olivengrøn eller sort model i stedet.

Kasketten er i den klassiske baseball-stil og lavet i økologisk bomuld og med et velcrospænde bagpå, så den kan justeres til den bedste pasform. Logoet på forsiden sikrer, at ingen er i tvivl om, hvem der står bag produktet.

'47 New York Yankees MVP Cap

7. '47 New York Yankees MVP Cap

En kasket, der næsten kan beskrives som ikonisk med logoet fra New Yorks eget baseballhold, New York Yankees. Kasketten er en del af holdets spillertøj, selv om vi kan gætte på, at langt fra alle, der bærer den rundt om i verden, faktisk hepper på netop dette hold.

En tidløs kasket, der er lige så moderne i dag som for 20 år siden med et stilrent og enkelt design, der passer til det meste af det, du har i din garderobe.

3 ting, du skal overveje, når du køber en kasket

  1. Skal du træne med din kasket? Sørg for, at den har god ventilation, så du ikke får det for varmt. Hvis du skal opholde dig udendørs, skal du sørge for, at den giver god solbeskyttelse til øjnene.

  2. Er kasketten den rigtige størrelse? Det er muligt at tilpasse kasketten til hovedets form, hvis der er et spænde bagpå, men det er også vigtigt, at pasformen fungerer, også i den indre eller ydre position.

  3. Hvad betyder logoet? Mange kasketter har logoer fra forskellige mærker, virksomheder og organisationer. Tjek, hvad der ligger bag det smarte logo, hvis du er i tvivl, så du ved, hvad du går rundt og reklamerer for.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os