1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Vinterens flotteste jakker

Sara Assadi

En rigtig god vinterjakke holder både fugt og kulde ude og holder dig varm på kolde dage. Her er nogle af de flotteste – og mest funktionelle – jakker på markedet lige nu.

Vinterens flotteste jakker

Flotte vinterjakker - find din vinterjakke

Få ting er så irriterende som at fryse, og det er noget, selv modegiganterne ser ud til at have indset, for vinterjakker er faktisk lige så stilfulde, som de er varme nu til dags. Desuden er udvalget stort, og der findes varme jakker i alle længder og med et bredt udvalg af for til de kræsne.

Hvis du overvejer at købe en ny varm jakke før vinteren, får du her nogle gode tips om mærker og modeller – uanset om du vil hænge ud i byen eller tage på en tur i bjergene.

Polo Ralph Lauren Earth Down Jacket - Black

5. Polo Ralph Lauren Earth Down Jacket

Vælg selv, om du vil tilbringe vinteren som et farverigt 80'er-fastelavnsris, eller om du vil falde i med mængden i en diskret sort model. For med denne jakke fra Polo Ralph Lauren er der nemlig ingen mellemvej.

Uanset hvilken farve du vælger, får du en quiltet vinterjakke med et for af genanvendt polyester. Jakken har to lommer foran og en snor til justering af pasformen ved den nederste kant.

Pris fra: 2.167 kr.
Sammenlign priser
The North Face Women's Zaneck Parka - TNF Black

6. The North Face Women's Zaneck-Parka

Der er brugt 100 % syntetiske materialer til Rec Zaneck-parkaen, og det har resulteret i en varm vind- og vandafvisende vinterjakke i en lidt længere model. Så denne model er altså en dunparka med pelskant, som hverken indeholder dun eller pels.

DryVent-materialet giver god ventilation, og i de mange lommer er der plads til alt det, du har brug for på en gåtur i byen eller en tur med hunden i skoven. Fås i knaldrød til dem, der gerne vil ses, og i diskret sort til dem, der foretrækker at være mere anonyme i vintermørket.

Arc'teryx Therme Parka Men's - Black

7. Arc'teryx Therme-Parka – Sort

Den canadiske virksomhed Arc'teryx har længe været førende inden for produktion af funktionelt tøj, der er tilpasset til friluftslivet, og denne jakke er virkelig en eksklusiv model. Ydermaterialet er i Gore-Tex, og den har et isolerende lag af både dun og syntetiske fibre, der er placeret efter risikoen for fugt. Den syntetiske isolering, som holder dig varm, selv når den er fugtig, er for eksempel placeret blandt andet i kraven og under armene.

Flere smarte lommer og en varmeisolerende hætte er andre fine detaljer på denne virkelig eksklusive outdoorjakke.

3 tips til at købe en vinterjakke

  1. Tænk over, hvor du bor. Folk, der bor i Lund, har ikke de samme krav til en vinterjakke som folk, der bor i Luleå. Tilpas jakkens model til den vinter, du sandsynligvis vil opleve.

  2. Tænk over, hvornår du vil bruge jakken. Hvis det er utænkeligt at forestille sig, at du vil forlade byens saltede gader og opvarmede offentlige transportmidler, er det måske ikke den dyreste bjergjakke, der skal købes. Og omvendt – hvis du skal være meget ude i naturen, har du naturligvis brug for noget mere solidt.

  3. Overvej dine shoppingvaner. Nogle modeller koster mere, men holder også i uendeligt mange flere sæsoner. Måske er det på tide at investere i en lidt dyrere, men mere holdbar beklædningsgenstand, der holder rigtig længe?

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os