Sammenlign priser

Du har fundet det produkt, du har udset dig, og leder nu efter den bedste pris og hurtigste levering. Hos PriceRunner går vi efter at hjælpe dig bedst muligt, så du kan blive tilfreds med dine køb. Når du besøger PriceRunner, kan du finde flere anvendelige funktioner, der hjælper dig. Så kan du være sikker på, at både det produkt, du vælger, og den butik, du handler fra, lever op til dine forventninger.

Find den bedste pris

Vil du gerne finde den bedste pris med PriceRunner?

På den her side kan læse mere om, hvordan du får vist dine leverings- og fragtmuligheder, læser anmeldelser og test og tjekker varens prishistorik og kan se mere information om butikken.

Se dine leverings- og fragtmuligheder

Prisen er nok noget af det første og mest iøjnefaldende, der adskiller forskellige butikker fra hinanden.

Men der er også forskel på butikkernes leverings- og fragtmuligheder. Nogen butikker giver dig for eksempel mulighed for at afhente varen i en butik, mens andre kun kører med levering til nærmeste pakkeshop. Når du sammenligner priser på en vare, kan du faktisk få sorteret butikkerne i listen ud fra de faktorer. For vi ved, at leveringen spiller en rolle, når du køber på nettet.

 1. Klik på "Filtre".

  Sammenlign priser på PriceRunner  

 2. Sæt flueben ud for de muligheder, der er relevante for dig og dit køb. Oversigten med butikker opdateres automatisk.

  Vis filter med leveringsmuligheder  

 3. Nu kan du sammenligne dine forskellige muligheder, og se hvilken butik der bedst matcher dine præferencer.

Anmeldelser og test

Har du fundet den vare, du gerne vil købe? Prisen er selvfølgelig en ret god ting at tjekke som noget af det første, men det kan også være en god idé at høre om andres oplevelser med produktet og se, om de rent faktisk anbefaler varen.

Det er her, hvor anmeldelser og test kommer ind i billedet. Under afsnittet "Anmeldelser og test" kan du og andre PriceRunner-medlemmer skrive en anmeldelse af produktet, stille spørgsmål til produktet og i det hele taget dele deres erfaringer med produktet.

Når du læser anmeldelser, kan du hurtigt få nogle input og gode råd med på vejen, så du kan foretage et velovervejet køb.

På PriceRunner kan du faktisk også læse uafhængige test af produkter, som vores egen testredaktion udfører. Alle produkter testes i hverdagen og på den måde, som produkterne er beregnet til at blive brugt på. På den måde bliver resultatet og den endelige bedømmelse så tæt på det, som du selv vil kunne opleve hjemme hos dig.

 1. Klik på "Anmeldelser og test".

  Læs anmeldelser og test  

 2. Nu får du en oversigt med produktets bedømmelse.

  Test af produkt  

 3. Hvis du ruller ned på siden, kan du læse andres anmeldelser og skrive din egen anmeldelse af produktet.

  Læs produktanmeldelse  

 4. Lige under afsnittet med anmeldelser finder du også "Spørgsmål og svar". Her kan du stille spørgsmål til produktet og besvare spørgsmål fra andre medlemmer.

Prishistorik

Er dagens pris god eller knap så god? Hos PriceRunner kan du let følge prishistorikken for produktet og afgøre, om du er ved at gøre et godt køb.

Vi samler nemlig alle butikkernes priser i en samlet prishistorik, så du kan se varens prisudvikling over tid - og helt ned på butiksniveau. På den måde kan du faktisk også spotte eventuelle mønstre i prisudviklingen.

Prishistorikken er især god at hoppe forbi og tjekke under årets udsalg. For måske det kan betale sig at vente lidt med dit køb?

 1. Klik på "Statistik".

  Produktstatistik  

 2. Nu kan du vælge, om du vil se prishistorikken for den seneste måned eller om du vil sammenligne laveste pris over en længere periode.

  Prishistorik  

 3. Se prisudviklingen helt ned på butiksniveau ved at klikke på ”Vælg butik”.    

 4. Vil du gerne have besked, når produktet falder i pris? Bare klik på ”Overvåg pris” - så overvåger vi priserne for dig og giver dig besked om et kommende prisfald.

  Overvåg prisen på PriceRunner

Butiksinformation

Leveringstid, betalingsmuligheder og vilkår er noget, der adskiller butikker fra hinanden. De her oplysninger kan derfor være en god idé at tjekke, før du køber et produkt hos en butik.

Det kan du heldigvis let få et overblik over i oversigten på PriceRunner, så du kan træffe et fornuftigt valg - både i forhold til det produkt, du vil købe, og den butik, du vælger at købe varen fra.

 1. Klik på pilen til venstre for butikken i oversigten.

  Butiksinformation  

 2. Nu kan du se mere information om butikkens vurdering baseret på kundeanmeldelser og se dine betalingsmuligheder samt leveringsmuligheder.

  Detaljeret butiksinformation

Under butikkens information kan du også se, om de sælger varen i andre udgaver. Det kan være et par høretelefoner, som kan fås i andre farver.

Når du sammenligner butikkerne på mere end prisen alene, kan du træffe et velovervejet valg, så du kan blive tilfreds med dit næste køb via PriceRunner.

   
Tilbage til toppen

 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os