Ledelse

Nicklas Storåkers, adm. direktør

Hvad er din baggrund?

Født i 1974. Civiløkonom, Handelshögskolan. Startede netbanken Avanza og var adm.dir. i perioden 1999-2011.

Nicklas-Storåkers

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Jeg elsker at gøre gode ting for mine medmennesker. Og i den sammenhæng er PriceRunner virkelig en tjeneste, jeg kan være stolt af, når jeg møder venner og familie. Vi hjælper forbrugere med at finde bedre produkter til en lavere pris. Det er klart det sjoveste job, jeg har haft!

Hvad er dine favoritgadgets?

Gadgets er så svære at definere. Men jeg har en stor forkærlighed for forskellige produkter til køkkenet og haven. Blendere, beskærersakse og robotplæneklippere er på listen. Favoritproduktet lige nu er ARS VS-8Z, en japansk beskæresaks i rustfrit stål. Overlegen skarphed!

LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/nicklas-stor%C3%A5kers-4ba79133

Martin Andersen

Martin Andersen, Country Manager

Hvad er din baggrund?

Født i 1976. Civiløkonom, Handelshøjskolen. Martin D. Andersen startede PriceRunner i Danmark i 2000 og har været en del af ledelsen siden da.

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Prissammenligning har altid været en del af mit liv - min hobby blev mit job. PriceRunner er med til at ændre, hvordan vi shopper, og jeg er stolt over at arbejde i en virksomhed, som gør en forskel. Vi er en virksomhed fyldt med iværksættere, som alle brænder for at skabe den bedste tjeneste, og det er helt fantastisk.

Hvad er dine favoritgadgets?

Helt klart mine nye Bose QuietComfort 35 2 hovedtelefoner - mit bedste køb til dato. De er uundværlige, når jeg er på farten, og så passer de godt til både arbejde og afslapning. Derudover kan jeg virkelig godt lide at spille PlayStation 4 sammen med min søn.

LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/martindandersen

Mikael Lindahl, Head of Growth

Hvad er din baggrund?

Født i 1987. Uppsala Universitet og KTH. Derefter har jeg dedikeret 10 år til tech-relateret forretningsudvikling hos Avanza, film2home, NS Intressenter og nu PriceRunner siden 2016.

Mikael Lindahl

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Fordi vi virkelig skaber værdi for både forbrugere og butikker i et marked, som vokser. Jeg kan også godt lide tanken om, at nogen holder forbrugeren i hånden i e-handelsjunglen, som bare bliver større og større i takt med at flere webshops dukker op, og at de nærmeste konkurrenter blot er et klik væk. Det betyder, at vi altid skal være bedst og fortsætte med at forbedre os hver eneste dag.

Hvad er dine favoritgadgets?

Jeg elsker vores kategori med bådtilbehør her på PriceRunner! Et herligt produkt er redningsveste, der både ligner og føles som klassiske veste og som samtidig varmer på en sen efterårsdag. Sådan en redningsvest er klart det værd for at få nogle mere behagelige timer på båden.

Ellers har jeg altid prisovervågninger på sommerdæk og vinterdæk, så jeg kan slå til, når de koster mindst (ofte i den "forkerte" sæson). Mit seneste køb var et Asus Lyra mesh-netværk, der sikrer wi-fi i hele huset. Fantastisk køb, simpelthen.

LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/mikael-lindahl-a008a533

Hannes Lindroos, Head of Finance

Hvad er din baggrund?

Født i 1979. Civilingeniør IT, KTH, og Civiløkonom, Stockholms Universitet. Har tidligere arbejdet med økonomi og teknik. Arbejdet på PriceRunner siden september 2014.

Hannes Lindroos

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Jeg elsker produktet og den klokkeklare brugerværdi, som PriceRunner har! At man som bruger kan finde det rette produkt til sine behov og samtidig finde det bedste tilbud for produktet med hensyn til pris, tilgængelighed og levering - det er en fabelagtig kombination.

PriceRunner er ekstremt velplaceret i en verden med nethandel, og der er en masse sjov at lave både med og på PriceRunner.

Hvad er dine favoritgadgets?

Jeg interesserer mig for lidt af det hele, men nok mest i genrene legetøj, sport og fritid, have, værktøj og forbrugerelektronik. Blandt mine favoritgadgets kan jeg nævne både robotstøvsugeren, espressomaskinen, kap-/geringssaven i kombination med mit savbord og grovstøvsugeren samt PlayStation VR.

Carl Svärd, Head of Category & Data

Hvad er din baggrund?

Født i 1980. PhD i Electrical Engineering amtMSc i Engineering Physics & Electrical Engineering - begge ved Linköpings Universitet. Kommer senest fra Schibsted, hvor jeg arbejdede som Data Scientist og Engineering Manager inden for data science og machine learning, eksempelvis med anbefalinger, personalisering og brugerprofilering for målrettede annoncer.

Carl Svärd

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

PriceRunner er et både vigtigt og relevant produkt og er samtidig en utrolig spændende virksomhed med ambitiøse og inspirerende planer. Og så er der store muligheder og potentiale for at skabe et endnu bedre produkt og en endnu bedre brugeroplevelse ved hjælp af netop data science og machine learning - noget af det, jeg virkelig brænder for!

Hvad er dine favoritgadgets?

Jeg er og har altid været en gadgetnørd. På det seneste har det mest handlet om gadgets, der bidrager til et smart og automatiseret hjem - det er jo altid muligt lige at tilføje en ekstra sensor fra Elgato Eve eller Fibaro og erstatte en almindelig pære med Philips Hue.

Jeg har også haft en stor interesse for haveredskaber og køkkenudstyr, men derhjemme kan jeg ikke leve uden verdens bedste hvidløgspresser fra Rösle eller den fænomenale ledningsfri støvsuger Dyson V10.

LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/carlsvard

Sofia Berglind, Head of People

Hvad er din baggrund?

Født i 1971. Personaleledelse, Stockholms Universitet. Har arbejdet med at skabe virksomheder inden for service, telekom og fintech hos blandt andre Rebtel og Trustly.

Sofia Berglind

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Det er jo en tjeneste med virkelig stor værdi og nytte for mange ennesker, og så er det også et ekstremt stærkt brand! Derudover har jeg chancen for at være med til at skabe et succesfuldt firma med høje ambitioner - det fås ikke sjovere! Jeg er nok lidt afhængig af den slags væksteventyr.

Hvad er dine favoritgadgets?

Jeg kan virkelig godt lide, når de produkter, man bruger mest, er rigtig godt lavet. Godt håndværk, ganske enkelt.

Min Moccamaster er et eksempel, og der er en god grund til, at den ofte bliver testvinder. Trådløse høretelefoner er et andet 'must have'. Her plejer jeg at få gode råd og vejledning hos en kollega, som er ekspert, før jeg køber nyt.

LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/sofiaberglind

Roger Forsberg, Head of Tech

Hvad er din baggrund?

Født i 1972. Magistereksamen i datalogi, Uppsala Universitet. Har udviklet teknikken bag netbanken Avanza siden 1998, CTO hos Avanza i perioden 2014-2016.

Roger Forsberg

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

For det første er det produktet i sig selv. Prissammenligning er det bedste, der er sket siden skiveskåret brød.

Den anden forklaring er det nye fokus med stærke svenske ejere. Dét kombineret med et velkendt brand, der gør det godt, synes jeg, er attraktivt. For mig er det her det bedste fra begge verdener: en ny satsning samt følelsen af startup og sikkerheden ved et etableret selskab.

Hvad er dine favoritgadgets?

Godt grej af god kvalitet og selvfølgelig til den rigtige pris. Jeg er særligt glad for køkkenknive, og her er Global GS-91 en klar vinder. Ellers findes mange af mine favoritter ude i skuret, for eksempel motorsaven Husqvarna 435 med et 15” sværd. Effektiv og holdbar.

LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/rogerforsberg

Tobias Jacobsson, Head of Tests

Hvad er din baggrund?

Født i 1977. Civilingeniør Industriel Økonomi, Luleå Tekniska Universitet. Grundlagde i 2010 forbrugertjenesten Bäst-i-test.se, som blev overtaget af PriceRunner i 2016.

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Jeg har det privilegium at arbejde sammen med nogle af de førende produkteksperter og gadgetnørder i Europa. Det er både fantastisk sjovt og er til gavn ude i samfundet! Sammen udfører vi krævende produkttest, så vi kan give detaljerede og konkrete køberåd til forbrugerne.

Hvad er dine favoritgadgets?

Jeg kan lide alle typer af støvsugere. Passionen er så stor, at jeg faktisk har ansøgt og fået patent på en vakuumsluse til vådstøvsugere. Udover min egen opfindelse, så er robotstøvsugeren Neato Botvac og den ledningsfri støvsuger Dyson V10 blandt de fedeste innovationer her de senere år.

Daniel Antell, Head of Product

Hvad er din baggrund?

Født i 1984. Civilingeniør-programmet IT, Linköping Universitet. Opvokset i Katrineholm, hvor interessen for programmering startede tidligt. IT-studier inden for udvikling og brugervenlighed, og parallelt studerede jeg marketing og økonomi.

Daniel Antell

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

For mig er det vigtigt at arbejde med noget, der giver en værdi til den, der bruger en tjeneste, og det synes jeg virkelig PriceRunner gør.

PriceRunner befinder sig i midten af e-handelsmarkedet, som både er under udvikling og forandring - det gør det ekstra spændende. De to faktorer gør - sammen med ejerskabsstrukturen og den øvrige del af virksomheden - PriceRunner til en drømmearbejdsplads for mig.

Hvad er dine favoritgadgets?

Som person går jeg all-in på noget, men kun i meget kort tid. Det har betydet, at jeg konstant skifter favoritgadgets. For tiden er det multiroom-systemer, smart home-produkter og sportsudstyr til børnene.

LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/daniel-antell-705b433/

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.