Ledelse

Carl Svärd, Head of Product Data

Hvad er din baggrund?

Født i 1980. PhD i Electrical Engineering, MSc i Engineering Physics & Electrical Engineering - begge ved Linköpings Universitet. Har tidligere arbejdet for Schibsted som Data Scientist og Engineering Manager inden for data science og machine learning, eksempelvis med anbefalinger, personalisering og brugerprofilering for målrettede annoncer.

Carl Svärd

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

PriceRunner er et både vigtigt og relevant produkt og er samtidig en utrolig spændende virksomhed med ambitiøse og inspirerende planer. Og så er der store muligheder og potentiale for at skabe et endnu bedre produkt og en endnu bedre brugeroplevelse ved hjælp af netop data science og machine learning - noget af det, jeg virkelig brænder for!

Hvad er dine favoritgadgets?

Jeg er og har altid været en gadgetnørd. På det seneste har det mest handlet om gadgets, der bidrager til et smart og automatiseret hjem - det er jo altid muligt lige at tilføje en ekstra smart home sensor og erstatte en almindelig pære med en Philips Hue.

Jeg har også haft en stor interesse for haveredskaber og køkkenudstyr, men derhjemme kan jeg ikke leve uden verdens bedste hvidløgspresser fra Rösle eller den fænomenale ledningsfri støvsuger Dyson V10.

LinkedIn: https://dk.linkedin.com/in/carlsvard

Martin Andersen, Head of Merchants

Hvad er din baggrund?

Født i 1976. Civiløkonom, Handelshøjskolen. Martin D. Andersen startede PriceRunner i Danmark i 2000 og har været en del af ledelsen siden da.

Martin Andersen

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Prissammenligning har altid været en del af mit liv - min hobby blev mit job. PriceRunner er med til at ændre, hvordan vi shopper, og jeg er stolt over at arbejde i en virksomhed, som gør en forskel. Vi er en virksomhed fyldt med iværksættere, som alle brænder for at skabe den bedste tjeneste, og det er helt fantastisk.

Hvad er dine favoritgadgets?

Helt klart mine Bose hovedtelefoner - mit bedste køb til dato. De er uundværlige, når jeg er på farten, og så passer de godt til både arbejde og afslapning. Derudover kan jeg virkelig godt lide at spille PlayStation sammen med min søn.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/martindandersen

Andreas Sandberg, Head of Backend Development

Hvad er din baggrund?

Født i 1982. Uddannet civilingeniør inden for data science fra KTH. Startede min karriere som udvikler hos Avanza i 2005, hvorefter jeg arbejdede hos SEB som senior udvikler og til sidst teamleder. Har været hos PriceRunner siden 2018.

Andreas Sandberg

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

For det første fordi vi bygger et fantastisk produkt med stor værdi for vores brugere. Dertil er det et privilegium at arbejde med moderne ingeniører og utroligt ambitiøse og søde kolleger. At vi siden 2022 er blevet integreret med vores nye ejere, Klarna, giver os en fantastisk mulighed for at lancere vores produkt på endnu flere markeder globalt.

Hvad er dine favoritgadgets?

Jeg kan godt lide ting, der holder. Denne dyksav er et af mine yndlingsværktøjer derhjemme, og den er mindst lige så populær blandt mine venner og bekendte. Når vi holder spilleaften, kommer Nintendo Switch frem, og jeg foretrækker at spille Mario Kart eller Overcooked.

Jeg har for nylig købt en smart termostat, der optimerer mit energiforbrug og gør det utroligt nemt at justere temperaturen derhjemme. Derudover er et af mine mest brugte produkter den trådløse og vandtætte højttaler Wonderboom, som har overraskende god lyd i forhold til sin størrelse.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/andreas-sandberg-96799b3/

Luis Rizo, Head of Frontend Development

Hvad er din baggrund?

Født i 1979. Uddannet i systemvidenskab fra Luleå Tekniske Universitet og har arbejdet med webudvikling siden 2005. Jeg arbejdede som konsulent fra 2005, indtil jeg begyndte at arbejde for PriceRunner i 2017.

Luis Rizo

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Efter at have arbejdet som konsulent i mange år ønskede jeg at bevæge mig i retning af produktudvikling og føle ægte ejerskab over det, jeg arbejdede med. Arbejdet som konsulent var ekstremt lærerigt, sjovt og varierende, men det var følelsen af ejerskab, jeg savnede.

PriceRunner var i sig selv et nemt valg. Et velkendt produkt, men som var dårligt administreret, med gammel teknologi og i Sverige var PriceRunner det oplagte "andetvalg" efter vores konkurrenter. Så med de nye ejere og en helt ny IT-afdeling var det dengang et klart match for mig. Et produkt, som jeg kunne bygge op fra bunden, samtidig med, at jeg kunne opbygge mit eget team. Jeg kunne ikke bede om mere!

Hvad er dine favoritgadgets?

Altid mine mobiltelefoner. Jeg er lidt af en Samsung-entusiast, så jeg får altid deres nyeste flagskibstelefon. Bortset fra det, er det nok træningsudstyr. Jeg har en masse sjove fitness-ting i mit træningsrum.

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/lusse

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os