Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Ledelse

Nicklas Storåkers, administrerende direktør

Hvad er din baggrund?

Født 1974. Civiløkonom, Handelshögskolan. Startede netbanken Avanza og var adm.dir. i perioden 1999-2011.

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Jeg elsker at gøre gode ting for mine medmennesker. En tjeneste, jeg kan være stolt af, når jeg møder venner og familie. På PriceRunner hjælper vi forbrugere med at finde bedre produkter til en lavere pris. Helt klart det sjoveste job, jeg har haft!

Hvad er dine favoritgadgets?

Gadgets er så svært at definere. Forskellige apparater til køkkenet og haven ligger tættest på hjertet. Så blendere, beskærersakse og robotplæneklippere er på listen. Favoritproduktet lige nu er ARS VS-8Z, en japansk beskærersaks i rustfrit stål. Overlegen skarphed!

Martin Andersen, Country Manager

Hvad er din baggrund?

Født 1976. Civiløkonom, Handelshøjskolen. Martin D. Andersen startede PriceRunner i Danmark i 2000 og har været en del af ledelsen siden da.

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Prissammenligning har altid været en del af mit liv - min hobby blev mit job. PriceRunner er med til at ændre, hvordan vi handler, og jeg er stolt over at arbejde i en virksomhed, som gør en forskel. Vi er en virksomhed fuld af iværksættere, som alle brænder for at skabe den bedste tjeneste, og det er helt fantastisk.

Hvad er dine favoritgadgets?

Familien er lige flyttet i hus, så vi bruger meget tid på at finde spændende ting til hjemmet. Vores senest køb var to lamper og et superfint bord fra det danske designfirma HAY. Min favoritgadget er uden tvivl mine trådløse Sonos Play:1 højttalere, og udenfor er det uden tøven højtryksrenseren.

Daniel Antell, Head of Product

Hvad er din baggrund?

Født 1984. Civilingeniør-programmet IT, Linköping Universitet. Opvokset i Katrineholm, hvor interessen for programmering startede tidligt. IT-studier inden for udvikling og brugervenlighed, parallelt studerede jeg marketing og økonomi.

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

For mig er det vigtigt at arbejde med noget, der tilfører en værdi til den, der bruger en tjeneste, og det synes jeg virkelig PriceRunner gør. PriceRunner befinder sig i midten af e-handelsmarkedet, som både er under udvikling og forandring, hvilket gør det ekstra spændende. Disse to faktorer, sammen med ejerskabsstruktur og øvrig organisation, gør PriceRunner til en drømmearbejdsplads for mig.

Hvad er dine favoritgadgets?

Åh, som person går jeg all-in på noget, men kun i meget kort tid. Det har betydet, at jeg konstant skifter favoritgadgets. Lige nu er det meget elværktøjer, jagtveste og mærkelige køkkenmaskiner.

Sofia Berglind, Head of People

Hvad er din baggrund?

Født 1971. Personaleledelse, Stockholms Universitet. Har arbejdet med at skabe virksomheder inden for service, telekom og fintech på blandt andet Rebtel og Trustly.

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Det er jo en tjeneste med virkelig stor nytte og værdi for mange, i kombination med et ekstremt stærkt brand! Og naturligvis også chancen for at være med til at skabe et succesfuldt firma med høje ambitioner - det findes ikke sjovere! Er nok lidt afhængig af væksteventyr.

Hvad er dine favoritgadgets?

Alt som har med mad at gøre! Fra mandolinjern og salatslynger til en rigtig god morter eller peberkværn. Mit bedste tip: køb et pålideligt og præcist termometer, når du laver mad, gerne app-styret såsom Gastromax 6696!

Roger Forsberg, Head of Tech

Hvad er din baggrund?

Født 1972. Magistereksamen i datalogi, Uppsala Universitet. Udviklede teknikken bag netbanken Avanza siden 1998, CTO på Avanza mellem 2014-2016.

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

For det første er det produktet i sig selv. Prissammenligning er det bedste, der er sket siden skiveskåret brød. Den anden forklaring er den nye satsning med stærke svenske ejere. Dét kombineret med et velkendt varemærke, der gør det godt, synes jeg, er attraktivt. For mig er det her det bedste fra begge verdener: den nye satsning med følelsen af startup og sikkerheden hos et etableret selskab.

Hvad er dine favoritgadgets?

Godt grej af god kvalitet og selvfølgelig til den rigtige pris. Jeg er særligt glad for køkkenknive, hvor Global GS-91 er en klar vinder. Ellers er det meget favoritter i garagen, f.eks. motorsaven Husqvarna 435 med et 15” sværd. Holdbar som få.

Tobias Jacobsson, Head of Tests

Hvad er din baggrund?

Født 1977. Civilingeniør Industriel Økonomi, Luleå Tekniska Universitet. Grundlagde i 2010 forbrugertjenesten Bäst-i-test.se, som blev overtaget af PriceRunner i 2016.

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Jeg har det privilegium at arbejde sammen med nogle af de førende produkteksperter og gadgetnørder i Europa. Sammen udfører vi krævende produkttest for at kunne give velbegrundede og konkrete køberåd til forbrugere. Det er både fantastisk sjovt og er til gavn i samfundet.

Hvad er dine favoritgadgets?

Jeg kan lide alle typer støvsugere. Passionen er så stor, at jeg faktisk har ansøgt og fået patent på en vakuumsluse til vådstøvsugere. Udover den opfindelse er robotstøvsugeren Neato Botvac D5 og den ledningsfri støvsuger Dyson V8 blandt de mest fede innovationer de seneste år.

Mikael Lindahl, Head of Growth

Hvad er din baggrund?

Født 1987. Uppsala Universitet og KTH. Derefter har jeg brugt 10 år på tech-relateret forretningsudvikling hos Avanza, film2home, NS Intressenter og nu PriceRunner siden 2016.

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Fordi vi virkelig skaber værdi for både brugere og e-handlere i et marked, som vokser. Jeg kan også godt lide behovet for, at nogen holder forbrugeren i hånden i e-handelsjunglen, som bare bliver større og større i takt med at flere e-handlere dukker op, og at de nærmeste konkurrenter blot er et klik væk på nettet. Det betyder, at vi altid skal være bedst og fortsætte med at forbedre os hver dag.

Hvad er dine favoritgadgets?

Jeg elsker kategorien med bådtilbehør på PriceRunner! Altid sjovt, når nogen i “big four” Simrad, Garmin, Lowrance eller Raymarine lancerer en ny serie kortplottere/gps’er. Men årets “must have” er ekkoloddet Deeper Smart Sonar Pro+. En smart kugle, som du smider i vandet, og så ser du fiskene på din mobiltelefon!

Hannes Lindroos, Head of Finance

Hvad er din baggrund?

Født 1979. Civilingeniør IT, KTH, og Civiløkonom, Stockholms Universitet. Har tidligere arbejdet digitalt med økonomi og teknik, senest hos SAS. Startede hos PriceRunner i 2014.

Hvorfor har du valgt at arbejde på PriceRunner?

Jeg elsker produktet og den klokkeklare brugerværdi. At man som bruger kan finde det rette produkt til lige sine behov og samtidig finde det bedste tilbud på det produkt med hensyn til pris, tilgængelighed og levering er altid relevant. PriceRunner er ekstremt velplaceret midt i e-handlen, og der er en masse sjov at lave både med og på PriceRunner.

Hvad er dine favoritgadgets?

Jeg interesserer mig for alt, men først og fremmest nok for legetøj, sport og fritid, have, værktøj og forbrugerelektronik. I øjeblikket er jeg i gang med et renoveringsarbejde og er mest ude efter at finde værktøj, som gør det lettere og sjovere at arbejde. Jeg er meget glad for min kap-/geringssav Bosch GCM 8 SJL sammen med savbordet Bosch GTA 3800 og støvsugeren Bosch GAS 20L, men kigger nu efter Festools bordsav og overfræser.