Bliv medlem

PriceRunners medlemskab

  • Det er helt gratis.
  • Købsgaranti op til 50.000 kr.
  • Ubegrænset prishistorik.
  • Overvåg priser på dine favoritprodukter.
  • Gem produkter på lister, som du kan dele med familie og venner.
  • Eksklusive rabatkoder hver uge.

Bliv gratis medlem i dag

Et unikt medlemskab til dig

Uanset om du er en fast og flittig bruger af PriceRunner eller det er et af dine første besøg herinde, er der nogle ekstra fordele, når du bliver gratis medlem hos os. Medlemskabet er for dig, der elsker at købe noget på nettet, og som gerne vil gøre det på en smart, nem og sikker måde.

Når du bliver PriceRunner-medlem, får du faktisk også adgang til unik Købsgaranti, som dækker dine køb op til 50.000 kroner hos udvalgte butikker, du finder på PriceRunner.

Læs mere om PriceRunners Købsgaranti >

Ubegrænset adgang til alle funktioner

Men det er selvfølgelig ikke det eneste, du kan se frem til.

Som PriceRunner-medlem får du også adgang til flere funktioner, der kan hjælpe dig i din hverdag, når du skal købe noget på nettet. Tjek for eksempel prishistorikken for et produkt og få hurtigt svar på, om du er ved at gøre et godt køb eller ej.

Du kan også prisovervåge produkter. Så holder vi øje med priserne for dig og giver dig øjeblikkelig besked, når produktet falder i pris eller kan købes til en særlig pris, du har udset dig.

Alt det og meget mere kan du se frem til som medlem – både via PriceRunner.dk og i vores app.

Læs mere om de smarte funktioner du kan bruge i dag >

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.