1. Computer & Software
 2. Computer tilbehør
 3. Computermus
 4. Gaming-mus
200+ overvåger
Logitech G502 Lightspeed

Logitech G502 Lightspeed

Trådløs, Optisk, Radio (RF), USB

Sammenlign priser fra 799 kr. til 1.889 kr.
·

Placering 4 i Gaming-mus

ANNONCE

Fra Geekd

Logitech - G502 Trådløs Lightspeed Sort Gamer Mus

934 kr.

Midt.dk

fra848 kr.
Annonce
Annonce
Illustration

For dyrt? Få besked så snart prisen falder.

Stratek Data

fra890 kr.
Annonce

Jumbo Computer

fra897 kr.

Licotronic

fra907 kr.

MyTechGear

fra914 kr.

Bull Gaming

fra917 kr.

Ogaming

fra995 kr.

Jysk Kontorkoncept

fra1.088 kr.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.4

Baseret på 9545 anmeldelser

 • 5

  71%

 • 4

  15%

 • 3

  5%

 • 2

  4%

 • 1

  5%

Små irritationsmomenter

Opdatering 2021-04-28: Højre museknap er nu defekt, ca 14 mdr efter køb. Jeg skulle nok have troet på de dårlige anmeldelser af Logitechs nye switches... Oprindeligt review 2020-04-01: Jeg er skiftet fra den gamle G502 Proteus Spectrum (og havde en G502 Proteus Core før det), og havde godt læst andre anmeldelser klage over at de nye switches Logitech bruger er af dårligere kvalitet end tidligere. De virker nu fint for mig (i den første uge i det mindste :)), om end de giver en lidt anden klik lyd/følelse. Det er nu mere smag og behag end at de føles decideret dårligere. Problemerne andre beskriver er utilsigtede dobbelt-klik / svigtende drag, hvilket jeg ikke har oplevet selv endnu. Scrollhjulet er derimod bare af dårligere kvalitet end på de ældre udgaver. Det giver en uregelmæssig metallisk klikken når man scroller, men ikke hele tiden. Og en raslen hvis man bevæger musen hurtigt fra side til side. Specielt scroll-klikkeriet er super distraherende, og ikke noget der plagede mine to tidligere G502 mus. (Og nej, jeg kender godt forskel på almindelig scroll og frihjul scroll... det er med alm "hak"-scrollen at der ud over den dybe "thunk"-lyd når den går i hak også er et metallisk "ping" engang imellem) Ellers er den som forventet - god, endda en smule lettere end min gamle G502. Fin batteri-tid, god præcision osv. Det dårlige/klikkende scroll-hjul er dog nok til at jeg seriøst overvejer at returnere musen.

Den bedste mus jeg har haft!

Helt klart den bedste mus jeg har brugt igennem mine mange års gaming. Har været igennem Deathadder og andre populære muse, men den her er simpelthen perfekt. Havde den tidligere version, der ikke var lightspeed, og den virkelig ligeså fint og uden problemer. Eneste grund til at jeg købte den nye, var fordi den gamle havde en støtte til tommelfingeren jeg ikke brød mig vildt meget om.

Fremragende

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Logitech G502 Lightspeed er 799 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 45 butikker.

Sammenlign alle Logitech Gaming-mus

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.