iRobot Roomba S9+

Lignende produkter

Test

Her samler vi test, guides og produktanmeldelser, så du kan få et indtryk af, hvad andre mener om produktet.

3.5/5
Læs hele testen

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.2

Baseret på 290 anmeldelser

 • 5

  62%

 • 4

  18%

 • 3

  5%

 • 2

  4%

 • 1

  10%

Meget god

Utroligt godt til at undgå at tømme robotstøvsugeren hver dag, det er det store hold med dette. Havde det kostet et par tusinde noter mindre, ville bedømmelsen have forvandlet til en fem.

Lang, men grundig støvsugning

Støvsugeren støvsuger meget grundig. Det klatrede let på Shaggy Chic tæpper og dør matematik. Det havde heller ingen problemer med at blive støvsuget under et lavt sofabord og Ikea køkkenskabe. Den faldt ikke ned ad trappen. Ansøgningen er meget enkel at bruge. Man kan sætte på støvsugeren uden at være hjemme og endda indstille en rengøringsplan. Det er meget belejligt. Efter støvsugning af det hele tømmer støvsugeren snavs i beholderen. Beholderen er nem at rengøre. Ulempen er støjende arbejde, selvom jeg ikke har nogen sammenligning med andre støvsugere for mig af denne type. Jeg arbejder hjemme, og det var svært at fokusere, når det støvsuges. Jeg tror, en støvsuger på grund af støj kun kan støvsuge, når jeg er væk hjemmefra. Så støvsugeren har nogle gange brug for hjælp, fordi den sidder fast et sted, og jeg er ikke hjemme for at hjælpe ham. At vakuum 33m2 i stuen og køkkenet vil tage ca. 1,5 timer, hvilket er meget langt. Jeg ved ikke, hvor længe det skulle støvsuges 100 m2. Jeg tror, støvsugeren er god til folk, der ikke arbejder hjemme og for folk uden børn. Min toårige søn er desværre bange for støvsugeren, og jeg er nødt til at sætte den på, når han ikke er hjemme. Støvsugeren er meget smuk, så det generer mig ikke at stå i stuen.

Glat og nemt

Er glædeligt overrasket over støvsugeren, hvor effektivt det virker, og hvordan det kan tilgås overalt. Det er nemt at installere, og i tilfælde af problemer meddeler det på svensk, hvad der skete, for eksempel hvis noget sidder fast eller hvis det sidder fast. Det tager et stykke tid at lære, hvordan hjemmet ser ud og hvor man skal støvsuge, men så snart dette er gjort, opfører det sig i grunden. Fantastisk med smarte kort, hvor du kan indtaste og markere forbudte zoner, hvor du ikke vil have det til at køre. Et stort plus er, at du kan styre det fra en mobil app, og at den automatisk tømmer sig selv i opladningscentret.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for iRobot Roomba S9+ er 11.998 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 8 butikker.

Sammenlign alle iRobot Robotstøvsugere

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.