Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Wilfa ICM-C15

Wilfa ICM-C15

Ismaskine, 1.5 L, Indbygget kompressor, Timer, Display
Flere egenskaber
Fra 1.289 kr. til 2.699 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med Wilfa ICM-C15 kan du lave den lækreste is helt selv hjemme i køkkenet. Prøv din yndlingssmag af og imponer dine gæster med lækker, hjemmelavet is.

Med Wilfa ICM-C15 har du mulighed for at lave din egen yndlingsis. Du har ikek brug for andet end dine favorit-ingredienser samt Wilfa ICM-C15. Når du er færdig med at blandet ingredienserne, tænder du bare for maskinen. Inden for en time er den færdig. Wilfa ICM-C15 er en eksklusiv ismaskine, der står stabilt fast på bordet. Når den er tændt afgiver den næsten intet støj. Den er super let at gøre rent på grund af de aftagelige dele, der alle tåler opvaskermaskine. Resten kan hurtigt tørres af med en klud.

Wilfa ICM-C15 er en ismaskine, der passer ind i de fleste køkkener. Den er udført i børstet, rustfrit stål, og så har den en kapacitet på 1,5 liter – altså mere end rigeligt til en hyggelig aften med familien eller gode venner. Wilfa ICM-C15 kommer med en fuldautomatisk kompressor. Kompressoren fryser ismassen, mens den bliver rørt rundt. Du behøver altså ikke separate elementer fra fryseren til at nedkøle isen efterfølgende, og det sparer dig for rigtig meget tid. Med Wilfa ICM-C15 er der ingen begrænsninger på, hvor mange portioner is, du kan lave. Den er endda udstyret med et dispenser, hvor du kan tilføre ingredienser undervejs i processen – uden at du behøver at stoppe maskinen. Det betyder, at du for eksempel kan lave is med kiks og nødder, hvor disse elementer først skal i senere.

Wilfa ICM-C15 kommer med en smart kølefunktion, der gør, at isen beholder den lave temperatur. Du kan opbevare den færdiglavede is i op til en time – i nogle tilfælde kan du derfor helt undgå fryseren. Wilfa ICM-C15 er nem at betjene. Den har kun få knapper med et display, der guider dig igennem processen. Der er også en timer på låget, som kan hjælpe dig med at koordinere isen med de andre retter.

Wilfa ICM-C15 er en fuldautomatisk ismaskine, hvor du kan lave alle dine favoritter. Den måler 402 x 282 x 245 mm og er derfor ikke en maskine, der optager al køkkenpladsen. Når du har lavet din egen is, kan de holde sig mellem en og to uger alt efter typen af is. Men frisklavet is er nu bedst, så mon ikke at det bliver spist ret hurtigt?

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnICM-C15
Produktegenskaber
Maks. kapacitet1.5 L
Forberedelsestid60 min
Effekt150 W
EgenskaberDisplay, Indbygget kompressor, Timer
Favorit
Prisalarm