Halo Design Sound Jar
ANNONCE

Fra Prolamps

Halo Design Sound Jar Silver

374 kr.

Byghjemme

fra295 kr.

For dyrt? Få besked, så snart prisen på produktet falder.

Jacobsen møbler

fra399 kr.

Lamper.nu

fra499 kr.

Lampeshop

fra499 kr.

Lysmesteren

fra499 kr.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.0

Baseret på 1 anmeldelse

 • 5

  0%

 • 4

  100%

 • 3

  0%

 • 2

  0%

 • 1

  0%

Rigtig god

Var en tur i ILVA og så denne LED "lampe" udstillet - designet var meget pænt og stilrent, så den vakte interesse. Endte med at gå tilbage til butikken for at købe den (skulle selvfølgelig først sammenligne prisen på Pricerunner!). Ud over det designet, så får man faktisk også meget acceptabelt lydkvalitet for pengene (299,- på tidspunktet); bedre end de fleste andre Bluetooth højtalere i det prissegment - ovenikøbet så er det også en LED lampe der afgiver et varmt blødt lys. Det er bestemt et godt køb hvis man står og mangler et bærbart lys til at sætte stemningen, hvor man nu ellers har lyst til det, samtidig med man kan afspille noget lækkert musik der også kommer til at lyde godt. Det eneste negative omkring produktet er batteritiden, da vi ikke fik nær de 6 timer med musik som var angivet, eller 10 timer med lys (derfor kun 4 ud af 5 stjerner) - der mangler egentlig en oplysning om antal timer ved brug af begge på samme tid, men en kombination af begge virkede til at være omkring 5 timer for os. Som en ekstra feature, så kan den også bruges til "nødopladning" (delvist opladning; 2200mAh - burde mindst have haft en batteristørrelse på 3000mAh) af en mobiltelefon. Opsummeret: alt i alt et solidt køb, dog med et batteri der godt kunne have været en smule større.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Halo Design Sound Jar er 249 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 26 butikker.

Sammenlign alle Halo Design Lamper

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.