Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere i vores cookiepolitik.

Nintendo NES Classic Mini

Nintendo NES Classic Mini

Stationær spillekonsol, 800 g, Quad-core ARM Cortex-A7 Processor
Flere egenskaber
Fra 412 kr. til 949 kr.
Vis alle butikker
Pris inkl. fragt

Med Nintendo Nes Classic Mini får du en version af den skønne gamle hardware samt en samling af nogle af de bedste spil, der er produceret.


Der er nu engang noget rart ved tidligere tider, især selvfølgelig hvis man har nogle gode minder. Men også bare de gamle ting, der indeholder en særlig form for hygge indgyder tryghed. Med Nintendo NES Classic Mini kan du erhverve dig noget af alt dette, endda til en fordelagtig pris. Du får virkelig en fin konsol, som også kan bruges til at spille to personer sammen. Den har desuden en funktion, så du kontinuerligt kan gemme spil, sådan som det nu udvikler sig undervejs.

Nintendo Nes Classic Mini er således en tro kopi af den konsol, der blev markedsført i blandt andet USA tilbage i 1980'erne. Med til konsollen hører 30 af de mest kendte og populære spil fra dengang. Disse spil omfatter for eksempel Mario 3, Pac-Man og Punch-Out!! For mange voksne med minder fra barndom og teenagetid tilbage i 1980'erne vil dette sikkert være en både pudsig og sjov måde at komme 30 år tilbage i tiden på. For nutidens børn kan det formodentlig også være interessant at se nogle af disse spil fra en svunden tid. Fra dengang far og mor var børn.

Det er for så vidt en udmærket idé, Nintendo har fået, og det har også vist sig, at efterspørgslen til at begynde med langt oversteg Nintendos forventninger. Mange mennesker i USA gik forgæves efter en Nintendo Nes Classic Mini, og nøjagtig det samme har været tilfældet herhjemme i Danmark.

Man skal i øvrigt gøre sig klart, at det i al fald foreløbig ikke er muligt at tilføje nye spil til samlingen. Men måske det også passer udmærket med de 30 spil, og med dem som afsæt kan man foretage den nostalgiske rejse tilbage til barndommens land. Konsollen er i alle tilfælde lavet absolut autentisk glimrende, hvilket jo nærmest er ideen med det, altså at konsollen skal være som dengang. Imidlertid har det også nogle bagsider, blandt det at konsollen har et kabel, som er fastsat og ikke kan udskiftes. Og dette kabel er meget kort, især sammenholdt med at vi nu om dage efterhånden sjældent bruger kabler overhovedet. Men det virker på den anden side rimeligt nok, at man må tage hele pakken, sådan som den nu var dengang.

Bedømmelser

Spørgsmål og svar

Vær den første til at stille et spørgsmål.

Produkt
ProduktnavnNES Classic Mini
Produktegenskaber
TypeStationær spillekonsol
Lanceringsår2016
PlatformNintendo Classic Mini
FarveGrå
SamleudgaveNej
Medfølgende spilForinstallerede spil
Pæinstallerede spilBalloon Fight, Bubble Bobble, Castlevania, Castlevania II: Simon’s Quest, Donkey Kong, Donkey Kong Jr., Double Dragon II: The Revenge, Dr. Mario, Excitebike, Final Fantasy, Galaga, Ghost‘n Goblins, Gradius, Ice Climber, Kid Icarus, Kirby’s Adventure, Mario Bros., Mega Man 2, Metroidk, Ninja Gaiden, Pac-Man, Punch-Out!! Featuring Mr. Dream, StarTropics, Super C, Super Mario Bros., Super Mario Bros. 2, Super Mario Bros. 3, Tecmo Bow, The Legend of Zelda, Zelda II: The Adventure of Link
Medfølgende tilbehør1 håndkontrol
Internetkompatibel
Nej
Multiplayer SupportLokalt
KonsolforbindelseNej
VR/AR kompatibilitetNej
BagudkompatibelNej
Support for fjernbetjeningNej
Support for trådløse kontrollerNej
Trådløs kontrollerinterfaceNej
Support for kablede kontroller2
Kablet kontrolportWii Remote Port
Tilgængelige tjenesterNone
ProcessorQuad-core ARM Cortex-A7
Klokfrekvens1.2 Hz
RAM256MB
MedietypePre-loaded Games
Intern hukommelse512MB
GPSNej
Dybde165 mm
Bredde226 mm
Højde74 mm
Vægt800.0 g
Kamera
Indbygget kameraNej
Kamerablitz/lygteNej
Trådløst
Wi-FiNej
MobiltilslutningNej
BluetoothNej
NFCNej
Tilslutninger
USB1 USB 2.0 Type-A
Antal USB-porte1
HDMI-udgangja (HDMI-version ukendt)
HDMI-indgangNej
Digital optisk udgangNej
Digital optisk indgangNej
S-Video udNej
S-Video indgangNej
KompositudgangNej
KomponentudgangNej
SCART udNej
VGA udNej
Ethernet-tilslutningNej
Display
DisplayNej
Antal displays0
Videoformat480p, 720p (HD Ready)
Touch ScreenNej
3D
Nej
HDRNej
Strømkilde
StrømtypeLedning
Lyd
HovedtelefonudgangNej
Indbyggede højtalereNej
Favorit
Prisalarm