Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
Nintendo NES Classic Mini

Nintendo NES Classic Mini

Du har her en spillekonsol, som har en indbygget harddisk på 512MB. Du kan se film i højopløselig kvalitet, og der medfølger en controller.
Fra 499 kr. til 829 kr.
 • Butikker(17)

  Fra 499 kr.
 • Udenlandske(2)

  Fra 448 kr.
Købsgaranti

Købsgaranti

Købsgaranti

Købsgaranti

Købsgaranti

Købsgaranti

Købsgaranti

Købsgaranti

Købsgaranti

Købsgaranti

Købsgaranti

Købsgaranti

   Købsgaranti

   Købsgaranti

    Købsgaranti

    Købsgaranti

     Købsgaranti

     Købsgaranti

     PlayshopNintendo Classic Mini NES - Nintendo Entertainment System
     699 kr.
     Købsgaranti

     Købsgaranti

     Med Nintendo Nes Classic Mini får du en version af den skønne gamle hardware samt en samling af nogle af de bedste spil, der er produceret.


     Der er nu engang noget rart ved tidligere tider, især selvfølgelig hvis man har nogle gode minder. Men også bare de gamle ting, der indeholder en særlig form for hygge indgyder tryghed. Med Nintendo NES Classic Mini kan du erhverve dig noget af alt dette, endda til en fordelagtig pris. Du får virkelig en fin konsol, som også kan bruges til at spille to personer sammen. Den har desuden en funktion, så du kontinuerligt kan gemme spil, sådan som det nu udvikler sig undervejs.

     Nintendo Nes Classic Mini er således en tro kopi af den konsol, der blev markedsført i blandt andet USA tilbage i 1980'erne. Med til konsollen hører 30 af de mest kendte og populære spil fra dengang. Disse spil omfatter for eksempel Mario 3, Pac-Man og Punch-Out!! For mange voksne med minder fra barndom og teenagetid tilbage i 1980'erne vil dette sikkert være en både pudsig og sjov måde at komme 30 år tilbage i tiden på. For nutidens børn kan det formodentlig også være interessant at se nogle af disse spil fra en svunden tid. Fra dengang far og mor var børn.

     Det er for så vidt en udmærket idé, Nintendo har fået, og det har også vist sig, at efterspørgslen til at begynde med langt oversteg Nintendos forventninger. Mange mennesker i USA gik forgæves efter en Nintendo Nes Classic Mini, og nøjagtig det samme har været tilfældet herhjemme i Danmark.

     Man skal i øvrigt gøre sig klart, at det i al fald foreløbig ikke er muligt at tilføje nye spil til samlingen. Men måske det også passer udmærket med de 30 spil, og med dem som afsæt kan man foretage den nostalgiske rejse tilbage til barndommens land. Konsollen er i alle tilfælde lavet absolut autentisk glimrende, hvilket jo nærmest er ideen med det, altså at konsollen skal være som dengang. Imidlertid har det også nogle bagsider, blandt det at konsollen har et kabel, som er fastsat og ikke kan udskiftes. Og dette kabel er meget kort, især sammenholdt med at vi nu om dage efterhånden sjældent bruger kabler overhovedet. Men det virker på den anden side rimeligt nok, at man må tage hele pakken, sådan som den nu var dengang.

     Log ind

     Bliv gratis medlem