1. Hjem & Husholdning
 2. Husholdningsapparater
 3. Frituregryder
500+ overvåger
Philips Avance Collection Airfryer XXL

Dele tåler opvaskemaskine, Flytbar indsats, 2225 W, Kapacitet (Kg) 1.4 liter

Sammenlign priser fra 1.999 kr. til 2.679 kr.
·

Placering 1 i Frituregryder

ANNONCE

Fra Komplett.dk

Philips HD9650/90 Avance Airfryer XXL

2.222 kr.
Skousen Logo
4,5
 • 3101
 • 3102
 • 3103
 • 3104
 • 3105
Købsgaranti
Tilbyder hjemmelevering
Annonce
Annonce
Illustration

For dyrt? Få besked så snart prisen falder.

Lignende produkter

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.7

Baseret på 1763 anmeldelser

 • 5

  77%

 • 4

  16%

 • 3

  3%

 • 2

  1%

 • 1

  2%

Gennemsnitlig

Jeg er meget imponeret over, hvor effektiv denne Airfryer XXL er. Den virker fuldstændig upåklageligt, den er nem at bruge og den passer helt sig selv. Der er et par ting jeg synes man skal være opmærksom på: - Den larmer! - Den er stor (sjovt nok!) Har man et stort køkken og kan have den til at stå fremme er det helt sikkert det nemmeste, men ellers er den ikke svær at flytte rundt på. - Læs brugsanvisningen - Den er nem at bruge, og har du det bedst med at gætte dig frem, kan du sagtens gøre det (det gjorde jeg), men læser man brugsanvisningen skal man ikke selv lære hvordan maskinen skal indstilles. Alt i alt en imponerende, og rigtig fin maskine.

Fantastisk

Er super glad for min Airfryer. Den laver kylling bedre en grillen og flæskesteg bedre end ovnen.

Fantastisk maskine

En maskine som har indfriet alle forventninger. I en travl hverdag sparer man meget i tilberedelsestid. Har bl.a. lige lavet en hel kylling: blev virkelig saftig og dejligt sprødt skind. Flæskesteg har jeg også lavet. 1 time så var den færdig. Vi er 2 i husstanden og den er perfekt til et samlet måltid med f.eks. hasselbackkartofler, gulerødder/porrer i baconsvøb og det kød man nu har valgt. Man får f.eks. også nogle fantastiske pommes frites. Ja jeg kunne blive ved. Der findes hjemmesider med Airfryer tilberedt mad/bagværk. Min mand og jeg er meget begejstret.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Philips Avance Collection Airfryer XXL er 1.999 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 12 butikker.

Sammenlign alle Philips Frituregryder

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.