1. Lyd & Billede
 2. Høretelefoner
Sony WH-1000XM4

Sony WH-1000XM4

Trådløs, Over-Ear, Mikrofon, Aktiv støjreducering, Bluetooth

Sammenlign priser fra 2.444 kr. til 3.302 kr.
·

Placering 9 i Høretelefoner

Vælg farve
ANNONCE

Fra HIFI Klubben

Sony WH-1000XM4 Trådløst headset - 3 års medlemsgaranti

2.790 kr.
Annonce

Licotronic

fra2.669 kr.

Jumbo Computer

fra2.678 kr.
Annonce
Illustration

For dyrt? Få besked så snart prisen falder.

Annonce

Stratek Data

fra2.822 kr.

MyTechGear

fra2.939 kr.

GIGAPRO

fra2.979 kr.

Lignende produkter

Test

Her samler vi test, guides og produktanmeldelser, så du kan få et indtryk af, hvad andre mener om produktet.

4.5/5
Læs hele testen

Anmeldelser

Lad os høre, hvad du synes om produktet. Du kan også læse anmeldelser fra medlemmer, uafhængige eksperter og andre hjemmesider.

4.4

Baseret på 2463 anmeldelser

 • 5

  70%

 • 4

  15%

 • 3

  6%

 • 2

  4%

 • 1

  5%

Godt, men ikke godt nok

Jeg har købt headsettet med henblik på at bruge det til gaming (med kabel), til at høre musik fra PC og telefon og til erhvervsmæssigt brug. Jeg snakker en del i telefon og på Teams/Zoom i mit arbejde, og det har jeg desværre måtte konstatere at dette headset ikke dur til. Mikrofonen er simpelt hen så dårlig. Min oplevelse er at 9/10 online opkald der kan enten jeg eller den jeg ringer til ikke høre mig tydeligt, eller jeg/dem lyder robot agtige. Jeg har prøvet alt muligt for at få det til at virke, men uden held (også flere enheder). Telefon opkald er heller ikke gode, her skratter det også desværre. Og jeg tror desværre ikke på at det bliver rettet med firmware. Alt andet er headsettet det bedste til. Fantastisk ANC. Kanon god lyd! Men når et headset koster 2500,-, så forventer jeg at alt er i orden, inkl mikrofonen. Så jo, køb det, hvis ikke du skal bruge det til at snakke i, og hvis du alligevel skal det, så gå med XM3, for eneste forskel er stort set multipoint, og det er heller ikke 100% skarp i at bytte frem og tilbage i ens enheder. Jeg sender mit retur.

For mange bugs for prisen

Jeg har haft Bose høretelefoner i 8-9 år inden jeg købte mine XM4 for et halvt år siden. Jeg synes lyd- og noise cancelling kvaliteten er fin. MEN. Jeg har været irriteret over mange ting ved den. Jeg synes man skal trykke knappen ind enormt længe for at tænde og slukke. Det tager også rigtig lang tid for den at connecte til min iphone. Bare for at sammenligne, tager det 5 sekunder fra jeg sætter min finger på tænd-knappen på min gamle Bose til den connectet, hvor det tager over 30 sekunder for at gøre det samme med min nye XM4. Den er også virkelig dårlig til at skifte imellem devices, det virker meget buggy og træls ift hvor nemt og glidningsfrit det var med Bose. Udover det, så har XM4 flere nye, fede features, de virker bare ikke super godt... :S Fx kan den selv pause, når man tager høretelefonerne af - det virker bare ikke altid. Så kan man jeg jo ikke regne med det. Det er også træls at man ikke kan få den til IKKE at snakke, når den connecter til devices, eller i det mindste pause playback af musik / lydbog imens den siger noget. Og den siger noget TIT. På min gamle Bose kunne man få den til at sige nogle kort bip-lyde i stedet for og det virkede meget bedre, synes jeg. Man kan også kun sætte ét custom noise cancelling niveau op, som man kan skifte til uden at skulle ind i appen. Den har et fedt "wind noise reduction" niveau, som jeg bruger tit imens jeg cykler, men jeg har bare også brug for et andet custom niveau, som jeg bruger imens jeg arbejder på kontoret. Nårh ja, og andre kan næsten ikke høre mig, når jeg taler med dem i telefonen siden jeg har skiftet til XM4. Alt i alt, nogle fine høretelefoner, men har en masse små irriterende ting, når man kommer fra Bose. Og ikke pengene værd i min optik.

Utrolige

Jeg har før prøvet noise canceling hovedtelefoner men de her er godt nok på et helt andet niavaeu. Hvis du synes de her er for dyre så gå efter XM3 da XM4 er mere bare nogle små forbedringer der var ved XM3'en.

Spørgsmål og svar

Stil et spørgsmål til produktet og få svar fra andre medlemmer.

Produktinformation

Laveste pris for Sony WH-1000XM4 er 2.444 kroner. Det er den bedste pris lige nu blandt 28 butikker.

Sammenlign alle Sony Høretelefoner

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.