Når du klikker 'Accepter', giver du samtykke til brugen af cookies. Nogle cookies bruges til statistik og til at forbedre brugeroplevelsen på sitet, mens andre cookies sættes af tredjepartstjenester til f.eks. målrettet annoncering.

Cookiepolitik

Barolo Køkkenudstyr

92 produkter

Sorter efter popularitet
LB Atelier rødvinsglas Barolo/Shiraz – 80 cl, klar – 24,2 cm

LB Atelier rødvinsglas Barolo/Shiraz – 80 cl, klar – 24,2 cm

Ultraklart og holdbart krystalinglas LB Atelier er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion, der er udviklet til vinelskere og professionelle, der nsker at f det absolut bedste ud af enhver vin. I hver serie er glassene derfor specialdesignede til at give de forskellige vintyper de mest optimale betingelser.Luigi Bormioli har med ny glasteknologi fremstillet den meget holdbare og modstandsdygtige glasmasse SON.hyx, som er fuldstndig transparent. I forhold til normalt glas er kantens holdbarhed +37,5 % Holdbarhed over for mekaniske std +105 %. Tynd og elegant stilk uden sm, der er forstrket med titanium. Holdbarheden er forget med +140 %, fx i forbindelse med vridning (ved glas med stilk). Ultraklart glas, glansfuld og transparent i mange r. Giver en gte gengivelse af vinens farve og substans. Glasset kan vaskes 1.000 gange i opvaskemaskine uden forandringer. Et opvaskeprogram p max. 55 C anbefales. Krystalinglas med fyldig og kraftfuld klang. Uden bly og tungmetaller.Luigi BormioliTil vinelskere og professionelle, der nsker at f absolut det bedste ud af enhver vin. De forskellige vintyper gives de optimale betingelser i Luigi Bormiolis glas.Virksomheden Luigi Bormioli Atelier blev startet i 1946 af Luigi Bormioli og efter hans dd, har familien frt virksomheden videre i hans nd. Der lgges alts stadig stor vgt p, smukke glas i en hj kvalitet produceret ud fra filosofien omkring italiensk hndvrk. Den nye glasmasse, SON.hyx der anvendes til vinglas, whiskyglas, vandglas, karafler osv. er blyfri og af et strkt materiale. Luigi Bormioli producere bde bger og stilk ud i et, dette bidrager ogs til at give glassene styrke og mindsker chancer for brud. Glasset giver mere glans og giver stor gennemsigtighed. Du vil helt sikkert f tilfredse gster lige meget hvilken type glas du vlge, fra Luigi Bormioli. Glassene er ikke blot smukke og vil give dine gster en visuel oplevelse, men de vil ogs fremhve det bedste i den drikkevarer du servere for dem og dermed ogs give dem e...
430 kr.inkl. fragt
381 kr.
Gastrobutikken Logo
LB Atelier rødvinsglas Barolo/Shiraz – 80 cl, klar – 24,2 cm

LB Atelier rødvinsglas Barolo/Shiraz – 80 cl, klar – 24,2 cm

Ultraklart og holdbart krystalinglas LB Atelier er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion, der er udviklet til vinelskere og professionelle, der nsker at f det absolut bedste ud af enhver vin. I hver serie er glassene derfor specialdesignede til at give de forskellige vintyper de mest optimale betingelser.Luigi Bormioli har med ny glasteknologi fremstillet den meget holdbare og modstandsdygtige glasmasse SON.hyx, som er fuldstndig transparent. I forhold til normalt glas er kantens holdbarhed +37,5 % Holdbarhed over for mekaniske std +105 %. Tynd og elegant stilk uden sm, der er forstrket med titanium. Holdbarheden er forget med +140 %, fx i forbindelse med vridning (ved glas med stilk). Ultraklart glas, glansfuld og transparent i mange r. Giver en gte gengivelse af vinens farve og substans. Glasset kan vaskes 1.000 gange i opvaskemaskine uden forandringer. Et opvaskeprogram p max. 55 C anbefales. Krystalinglas med fyldig og kraftfuld klang. Uden bly og tungmetaller.Luigi BormioliTil vinelskere og professionelle, der nsker at f absolut det bedste ud af enhver vin. De forskellige vintyper gives de optimale betingelser i Luigi Bormiolis glas.Virksomheden Luigi Bormioli Atelier blev startet i 1946 af Luigi Bormioli og efter hans dd, har familien frt virksomheden videre i hans nd. Der lgges alts stadig stor vgt p, smukke glas i en hj kvalitet produceret ud fra filosofien omkring italiensk hndvrk. Den nye glasmasse, SON.hyx der anvendes til vinglas, whiskyglas, vandglas, karafler osv. er blyfri og af et strkt materiale. Luigi Bormioli producere bde bger og stilk ud i et, dette bidrager ogs til at give glassene styrke og mindsker chancer for brud. Glasset giver mere glans og giver stor gennemsigtighed. Du vil helt sikkert f tilfredse gster lige meget hvilken type glas du vlge, fra Luigi Bormioli. Glassene er ikke blot smukke og vil give dine gster en visuel oplevelse, men de vil ogs fremhve det bedste i den drikkevarer du servere for dem og dermed ogs give dem e...
122 kr.inkl. fragt
73 kr.
Gastrobutikken Logo
LB Atelier rødvinsglas Barolo/Shiraz – 80 cl, klar – 24,2 cm

LB Atelier rødvinsglas Barolo/Shiraz – 80 cl, klar – 24,2 cm

Ultraklart og holdbart krystalinglas LB Atelier er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion, der er udviklet til vinelskere og professionelle, der nsker at f det absolut bedste ud af enhver vin. I hver serie er glassene derfor specialdesignede til at give de forskellige vintyper de mest optimale betingelser.Luigi Bormioli har med ny glasteknologi fremstillet den meget holdbare og modstandsdygtige glasmasse SON.hyx, som er fuldstndig transparent. I forhold til normalt glas er kantens holdbarhed +37,5 % Holdbarhed over for mekaniske std +105 %. Tynd og elegant stilk uden sm, der er forstrket med titanium. Holdbarheden er forget med +140 %, fx i forbindelse med vridning (ved glas med stilk). Ultraklart glas, glansfuld og transparent i mange r. Giver en gte gengivelse af vinens farve og substans. Glasset kan vaskes 1.000 gange i opvaskemaskine uden forandringer. Et opvaskeprogram p max. 55 C anbefales. Krystalinglas med fyldig og kraftfuld klang. Uden bly og tungmetaller.Luigi BormioliTil vinelskere og professionelle, der nsker at f absolut det bedste ud af enhver vin. De forskellige vintyper gives de optimale betingelser i Luigi Bormiolis glas.Virksomheden Luigi Bormioli Atelier blev startet i 1946 af Luigi Bormioli og efter hans dd, har familien frt virksomheden videre i hans nd. Der lgges alts stadig stor vgt p, smukke glas i en hj kvalitet produceret ud fra filosofien omkring italiensk hndvrk. Den nye glasmasse, SON.hyx der anvendes til vinglas, whiskyglas, vandglas, karafler osv. er blyfri og af et strkt materiale. Luigi Bormioli producere bde bger og stilk ud i et, dette bidrager ogs til at give glassene styrke og mindsker chancer for brud. Glasset giver mere glans og giver stor gennemsigtighed. Du vil helt sikkert f tilfredse gster lige meget hvilken type glas du vlge, fra Luigi Bormioli. Glassene er ikke blot smukke og vil give dine gster en visuel oplevelse, men de vil ogs fremhve det bedste i den drikkevarer du servere for dem og dermed ogs give dem e...
122 kr.inkl. fragt
73 kr.
Gastrobutikken Logo
LB Atelier rødvinsglas Barolo/Shiraz – 80 cl, klar – 24,2 cm (Variant: 6 stk.)

LB Atelier rødvinsglas Barolo/Shiraz – 80 cl, klar – 24,2 cm (Variant: 6 stk.)

Ultraklart og holdbart krystalinglas LB Atelier er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion, der er udviklet til vinelskere og professionelle, der ønsker at få det absolut bedste ud af enhver vin. I hver serie er glassene derfor specialdesignede til at give de forskellige vintyper de mest optimale betingelser. Luigi Bormioli har med ny glasteknologi fremstillet den meget holdbare og modstandsdygtige glasmasse SON.hyx®, som er fuldstændig transparent. • I forhold til normalt glas er kantens holdbarhed +37,5 % • Holdbarhed over for mekaniske stød +105 %. • Tynd og elegant stilk uden “søm”, der er forstærket med titanium. Holdbarheden er forøget med +140 %, fx i forbindelse med vridning (ved glas med stilk). • Ultraklart glas, glansfuld og transparent i mange år. Giver en ægte gengivelse af vinens farve og substans. • Glasset kan vaskes 1.000 gange i opvaskemaskine uden forandringer. Et opvaskeprogram på max. 55 °C anbefales. • Krystalinglas med fyldig og kraftfuld klang. • Uden bly og tungmetaller. Luigi Bormioli Til vinelskere og professionelle, der ønsker at få absolut det bedste ud af enhver vin. De forskellige vintyper gives de optimale betingelser i Luigi Bormiolis glas. Virksomheden Luigi Bormioli Atelier blev startet i 1946 af Luigi Bormioli og efter hans død, har familien ført virksomheden videre i hans ånd. Der lægges altså stadig stor vægt på, smukke glas i en høj kvalitet produceret ud fra filosofien omkring italiensk håndværk. Den nye glasmasse, SON.hyx der anvendes til vinglas, whiskyglas, vandglas, karafler osv. er blyfri og af et stærkt materiale. Luigi Bormioli producere både bæger og stilk ud i et, dette bidrager også til at give glassene styrke og mindsker chancer for brud. Glasset giver mere glans og giver stor gennemsigtighed. Du vil helt sikkert få tilfredse gæster lige meget hvilken type glas du vælge, fra Luigi Bormioli. Glassene er ikke blot smukke og vil give dine gæster en visuel oplevelse, men de vil også fremhæve det bedste i den d...

Fri fragt

377 kr.
Knivblokken.dk Logo
LB Atelier rødvinsglas Barolo/Shiraz – 80 cl, klar – 24,2 cm (Variant: 1 stk.)

LB Atelier rødvinsglas Barolo/Shiraz – 80 cl, klar – 24,2 cm (Variant: 1 stk.)

Ultraklart og holdbart krystalinglas LB Atelier er en del af Luigi Bormiolis Accademia-kollektion, der er udviklet til vinelskere og professionelle, der ønsker at få det absolut bedste ud af enhver vin. I hver serie er glassene derfor specialdesignede til at give de forskellige vintyper de mest optimale betingelser. Luigi Bormioli har med ny glasteknologi fremstillet den meget holdbare og modstandsdygtige glasmasse SON.hyx®, som er fuldstændig transparent. • I forhold til normalt glas er kantens holdbarhed +37,5 % • Holdbarhed over for mekaniske stød +105 %. • Tynd og elegant stilk uden “søm”, der er forstærket med titanium. Holdbarheden er forøget med +140 %, fx i forbindelse med vridning (ved glas med stilk). • Ultraklart glas, glansfuld og transparent i mange år. Giver en ægte gengivelse af vinens farve og substans. • Glasset kan vaskes 1.000 gange i opvaskemaskine uden forandringer. Et opvaskeprogram på max. 55 °C anbefales. • Krystalinglas med fyldig og kraftfuld klang. • Uden bly og tungmetaller. Luigi Bormioli Til vinelskere og professionelle, der ønsker at få absolut det bedste ud af enhver vin. De forskellige vintyper gives de optimale betingelser i Luigi Bormiolis glas. Virksomheden Luigi Bormioli Atelier blev startet i 1946 af Luigi Bormioli og efter hans død, har familien ført virksomheden videre i hans ånd. Der lægges altså stadig stor vægt på, smukke glas i en høj kvalitet produceret ud fra filosofien omkring italiensk håndværk. Den nye glasmasse, SON.hyx der anvendes til vinglas, whiskyglas, vandglas, karafler osv. er blyfri og af et stærkt materiale. Luigi Bormioli producere både bæger og stilk ud i et, dette bidrager også til at give glassene styrke og mindsker chancer for brud. Glasset giver mere glans og giver stor gennemsigtighed. Du vil helt sikkert få tilfredse gæster lige meget hvilken type glas du vælge, fra Luigi Bormioli. Glassene er ikke blot smukke og vil give dine gæster en visuel oplevelse, men de vil også fremhæve det bedste i den d...

Fri fragt

68 kr.
Knivblokken.dk Logo
Barolo

Barolo

Prunotto er et af de historiske navne i Barolo, og lige siden brødrene Beppe og Tino Colla i 1961 som nogle af de første fandt på at tappe enkeltmarksvine har Prunotto også positioneret sig som en af de mest respekterede og beundrede producenter i distriktet. Hverken Beppe eller Tino Colla havde børn der ville føre livsværket videre, valgte de i 1994 at sælge deres livsværk til den toskanske legende Marchese Piero Antinori, som allerede i en årrække havde hjulpet dem med distribution. Piero Antinori bad sin ældste datter Albiera Antinori om at sætte et team, der kunne op skalere det piemontesiske projekt. Det lykkedes, og i dag er Prunotto en fintunet virksomhed, der under ledelse af den ambitiøse Daniele Drocco producerer hele 20 forskellige labels fra omkring 60 ha. tilplantet med både lokale og internationale druesorter. Juvelerne kommer imidlertid forsat fra de oprindelige Prunotto-parceller på de berømte Bussia-skråninger mellem Barolo og Monforte d'Alba hvorfra frugten til denne vin også er hentet. De smukt modnede druer er høstet i perioden fra 24. september til den 2. oktober efter en varm og tør sommer med temperaturer godt over gennemsnittet. Klaserne er soigneret både i vinmarken og oppe foran kælderen hvorefter alle stilke er fjernet og druerne er knust forud for gæringen i rustfrit stål uden fremmede gærstammer. Man har afventet afslutningen på den malolaktiske gæring inden vinen er blevet sammenstukket og modnet 18 måneder i godt brugte franske, østrigske og slovenske fade i forskellige størrelser frem mod en let filtrering og aftapning på flaske. Med andre ord en Barolo som her i sin 110. årgang (!) nok engang er tro mod traditionerne og fremstår helt klassisk på den subtile måde. Det vil sige med en kompleks og generøs duft med behagelige noter af røde bær, visne duftroser violer samt mos og svamperig skovbund. Samtidigt med pæn fylde i munden, godt afbalanceret og efterhånden med fløjlsagtige tanniner. Textbook!

Fragt ukendt

385 kr.

Løgismose

Barolo Monprivato

Barolo Monprivato

Barolo Monprivato

Fragt ukendt

1.350 kr.

Løgismose

Barolo Ravera

Barolo Ravera

Barolo Ravera

Fragt ukendt

2.995 kr.

Løgismose

Barolo Francia

Barolo Francia

Barolo Francia - eller Barolo Cascina Francia som den hed indtil en forordning i EU i 2010 satte udtrykket ”Cascina” i skammekrogen - er søstervinen til den berømte Barolo Riserva Monfortino, og vinen er ligesom Monfortino resultatet af Nebbiolo druerne langsomme modning i store gamle slovonske fade. Giovanni Conterno valgte i 1974, da Barolo var på vej mod sit internationale gennembrud og priserne på frugt for alvor begyndte at stige, at købe 16 sydvestvendte ha. på Cascina Francia mellem Serralunga og Monforte d’Alba, og siden 1978-årgangen kultvinen blevet skabt på frugten fra de ældste og bedst eksponerede vinstokke på denne nu verdensberømte sydvestvendte skråning. Det der ikke blev til Riserva Monfortino blev i starten til en uspecificeret Barolo, men fra og med 1980-årgangen har Conterno valgt at flage vinmarkens navn. Druerne sorteres minutiøst både oppe på Cascina Francia og nede i kælderen hvorefter alle stilke fjernes maskinelt. De senere år endda med hjælp fra det mest avancerede State-of-the-Art maskineri, der er installeret i nogen kælder i Barolo. Herefter gærer vinen side om side med de partier der er tiltænkt Monfortino, med den forskel at rustfrit stål og delvis temperaturkontrol er en del af ligningen. Herefter påbegyndes modningen i de store fade, og hvis det viser sig, at de Botti, der skulle blive til Monfortino Riserva ikke i løbet af det 3. år kvalitativt og stilistisk adskiller signifikant bliver Monfortino aflyst og en del af denne Barolo Francia, som tappes på flaske efter 48 måneders modning. Dette skete for eksempel i 2007, 2009, 2011 og så her i 2012. Roberto Conterno bliver gang på gang er blevet spurgt, om han aldrig har følt sig fristet til at eksperimenter med små nye franske fade, har svaret altid været et spørgsmål den anden vej. Noget i retning af: "Lige siden jeg som ganske ung smagte vores Barolo fra 1958 - den første vin min far lavede sammen med min bedstefar - har jeg ikke været i tvivl. Det er stadigvæk mit livs bedste v...

Fragt ukendt

2.375 kr.

Løgismose

Barolo Francia

Barolo Francia

Barolo Francia - eller Barolo Cascina Francia som den hed indtil en forordning i EU i 2010 satte udtrykket ”Cascina” i skammekrogen - er søstervinen til den berømte Barolo Riserva Monfortino, og vinen er ligesom Monfortino resultatet af Nebbiolo druerne langsomme modning i store gamle slovonske fade. Giovanni Conterno valgte i 1974, da Barolo var på vej mod sit internationale gennembrud og priserne på frugt for alvor begyndte at stige, at købe 16 sydvestvendte ha. på Cascina Francia mellem Serralunga og Monforte d’Alba, og siden 1978-årgangen kultvinen blevet skabt på frugten fra de ældste og bedst eksponerede vinstokke på denne nu verdensberømte sydvestvendte skråning. Det der ikke blev til Riserva Monfortino blev i starten til en uspecificeret Barolo, men fra og med 1980-årgangen har Conterno valgt at flage vinmarkens navn. Druerne sorteres minutiøst både oppe på Cascina Francia og nede i kælderen hvorefter alle stilke fjernes maskinelt. De senere år endda med hjælp fra det mest avancerede State-of-the-Art maskineri, der er installeret i nogen kælder i Barolo. Herefter gærer vinen side om side med de partier der er tiltænkt Monfortino, med den forskel at rustfrit stål og delvis temperaturkontrol er en del af ligningen. Herefter påbegyndes modningen i de store fade, og hvis det viser sig, at de Botti, der skulle blive til Monfortino Riserva ikke i løbet af det 3. år kvalitativt og stilistisk adskiller signifikant bliver Monfortino aflyst og en del af denne Barolo Francia, som tappes på flaske efter 48 måneders modning. Dette skete for eksempel både i 2007, 2009 her i 2011 samt igen i 2012. Roberto Conterno bliver gang på gang er blevet spurgt, om han aldrig har følt sig fristet til at eksperimenter med små nye franske fade, har svaret altid været et spørgsmål den anden vej. Noget i retning af: "Lige siden jeg som ganske ung smagte vores Barolo fra 1958 - den første vin min far lavede sammen med min bedstefar - har jeg ikke været i tvivl. Det er stadigvæk mit liv...

Fragt ukendt

1.975 kr.

Løgismose

Barolo DOCG

Barolo DOCG

Pelassa-brødrene ejer også et par ha. med vinstokke i den nordlige del af Barolo distriktet, heriblandt nogle små parceller oppe bag det lille kapel S. Maria del Carmelo med en sydlig eksponering på den stejle San Lorenzo-skråningen, der kom med i den såkaldte "Le Menzioni", da vinmarkerne i Barolo-distriktet blev kortlagt i 2010. Altså det der ville svare til en Premier eller Grand Cru i Bourgogne. Da en Barolo SKAL produceres indenfor distriktets grænser, har brødrene lejet et hjørne hos vennen Marcella Bianco i Cantine Castello di Verduno. Her afstilkes og sorteres druerne lige så snart de ankommer hvorefter de knuses og pumpes op i rustfri ståltanke hvor gæringen de første dage ledsages af daglige overpumpninger (dèlestage) for at tilføre mere farve og udvinde mere frugt. Vinen fyldes på en blanding af franske og slovenske egefade i forskellige størrelser (ingen nye), hvor den afslutter den malolaktiske gæring og modner i 24 måneder frem mod det tidspunkt hvor Daniele kommer forbi og sammenstikker den endelige vin som tappes på flasker og transporteres op til Pelassa-brødrenes egen kælder 30 km. længere nordpå, hvor den modner i yderligere 12 måneder inden den frigives til salg. Fraværet af nye fade og den overvejende brug store slovenske egefade betyder at vinen kommer i et udtryk som nogle ville kalde Old School. Der er ikke gjort nogen forsøg på at maskere Nebbiolo-druens tanniner og der er lige fra vinens skænkes fornemt hul igennem til druens subtile parfume og fine frugt. Vinen er stadig i sin ungdoms vår og meget vital og kan derfor med fordel få en rystetur i en karaffel inden den skænkes i familiens største glas. Herved vil vinen få større dybe for til sidst at lande i nærheden af det raffinerede, hvor karakteristiske noter af tjære, tobak og læder, bliver løftet af hybenrose, blomstrende salvie og forskellige tørrede krydderier, samtidigt med, at frugten langsomt begynder at spille sammen med de bitre maskuline tanniner og den modne frugtsyre. En kl...

Fragt ukendt

299 kr.

Løgismose

Barolo Romirasco

Barolo Romirasco

De såkaldte Bussia Skråninger nedenfor Monforte d’Alba er med sine 299 ha. en af de vigtigste kilder til fremragende Nebbiolo vine i hele Barolo distriktet og blandt de mange producenter der opererer i bakkerne er Conterno brødrene med deres ikoniske Granbussia med afstand de mest berømte. Men Conterno ‘s ikoniske førstevin produceres kun i de år hvor frugten rummer et perspektiv på 25 år eller meget mere. I de andre år forvandles den til de 3 enkeltmarksvine Vigna Cicala, Vigna Colonnello og så denne Vigna Romirasco. Eller sådan var det i hvert fald frem til 2005. I de senere år er vinene blevet produceret i alle årgange i det brødrene nu vurderer, at de 3 vine i de bedste årgange sagtens kan undvære en del af frugten fra de ældste vinstokke, så der bliver plads til Granbussia. På papiret kunne det ligne forsøg på at presse citronen, men i glasset er historien en anden hvilket de tilbagevendende tårnhøje vurderinger dokumenterer. Blandt andet er Robert Parkers meget kompetente kvinde i Italien Monica Larner ikke nærig med roserne og noterer efter at have kastet 95-point efter denne Vigna Romirasco at "Of the various estates that farm Bussia, Poderi Aldo Conterno shows exceptional results with this set of new releases. Collectors looking to put aside a few bottles of 2011 Barolo should start here." Ord, der har en vis vægt al den stund Monica 3 gange er blevet hædret som "Best International Winejournalist" af Comitato Grandi Cru d'Italia og kald "Leader of Italian Excellence" i Gambero Rossos månedsmagasin. Conterno brødrene arbejder med løbende udskiftning af vinstokkene på deres parceller, men da der er mange meget gamle stokke på deres del af Vigna Romirasco kommer frugten fra vinstokke der i gennemsnit er omkring 55 år gamle. Høsten er naturligvis manuelt med en soignering allerede nede på skråningen og endnu en når druerne ankommer til kælderen. Der gæres i rustfrit stål uden fremmede gærstammer og efterfølgende bliver den unge vin dekanteret adskillige gang...

Fragt ukendt

1.975 kr.

Løgismose

Barolo Romirasco

Barolo Romirasco

De såkaldte Bussia Skråninger nedenfor Monforte d’Alba er med sine 299 ha. en af de vigtigste kilder til fremragende Nebbiolo vine i hele Barolo distriktet og blandt de mange producenter der opererer i bakkerne er Conterno brødrene med deres ikoniske Granbussia med afstand de mest berømte. Men Conterno ‘s ikoniske førstevin produceres kun i de år hvor frugten rummer et perspektiv på 25 år eller meget mere. I de andre år forvandles den til de 3 enkeltmarksvine Vigna Cicala, Vigna Colonnello og så denne Vigna Romirasco. Eller sådan var det i hvert fald frem til 2005. I de senere år er vinene blevet produceret i alle årgange i det brødrene nu vurderer, at de 3 vine i de bedste årgange sagtens kan undvære en del af frugten fra de ældste vinstokke, så der bliver plads til Granbussia. På papiret kunne det ligne forsøg på at presse citronen, men i glasset er historien en anden hvilket de tilbagevendende tårnhøje vurderinger dokumenterer. Blandt andet er Robert Parkers meget kompetente kvinde i Italien Monica Larner ikke nærig med roserne og kaster 97-point efter denne Vigna Romirasco 2013. En vurdering, der har en vis vægt al den stund Monica 3 gange er blevet hædret som "Best International Winejournalist" af Comitato Grandi Cru d'Italia og kald "Leader of Italian Excellence" i Gambero Rossos månedsmagasin. Conterno brødrene arbejder med løbende udskiftning af vinstokkene på deres parceller, men da der er mange meget gamle stokke på deres del af Vigna Romirasco kommer frugten fra vinstokke der i gennemsnit er omkring 55 år gamle. Høsten er naturligvis manuelt med en soignering allerede nede på skråningen og endnu en når druerne ankommer til kælderen. Der gæres i rustfrit stål uden fremmede gærstammer og efterfølgende bliver den unge vin dekanteret adskillige gange - eller "renset" som Giacomo Conterno kalder det - inden turen går op i de store botti (store brugte og meget velholdte slovenske fade) hvor vinen alt efter årgangens profil modner 28-34 måneder frem mod aftap...

Fragt ukendt

2.250 kr.

Løgismose

Barolo Garretti

Barolo Garretti

Barolo Garretti er en af de vine, som formår at illustrere La Spinetta 's spidskompetence: At skabe vine, der vækker umiddelbar begejstring, straks de frigives til salg, og som på forunderlig vis også besidder evnen til at belønne dem, som vælger at vente på de ekstra dimensioner, som flaskemodningen angiveligt vil bringe. Og det gælder såvel i de såkaldt mindre årgange hvor Giorgio Rivetti og hans kompetente team gang på gang leverer forbløffende resultater mens andre slår op i banen og måske helt opgiver at producere deres vin, og i de store ubesværede, overvældende og charmerende årgange som denne 2016’er kommer med et gear eller to mere end de fleste andre. Høsten er manuel og der skete en sortering såvel i vinmarken som fremme i kælderen hvor alle stilke efterfølgende blev fjernet inden druerne blev knust og forvandlet til vin i de såkaldte rotor-fermentorer, der sørger for, at den gærende most hele tiden er i bevægelse. Efter gæringen tilbragte vinen 20 måneder i 50% nye og 50% et år gamle franske 600-liters fade hvorefter den endelige vin blev sammenstukket i rustfrit stål og efter yderligere 3 måneders raffinering blev den tappet på flaske uden forudgående klaring eller filtrering. Farven er ikke intens, men klassisk postkasserød og her er ingen spor af umodne tanniner hverken i duften eller i smagen. Tværtimod åbner den med søde røde kirsebær, jordbær, blommer og gamle duftroser, der med lidt tid i glasset får selskab af garvet læder sød tobak og lakrids. Derpå har vinen en fin aromatisk intensitet i munden og den rummer en indre sødme og en parfume, som dels får tanninerne til at virke fløjlsagtige og til dels omfavner den underliggende syre og salte mineralitet. Server vinen i rummelige Bourgogneglas og oplev hvorledes de første tanninske bid langsomt levner plads til finessen. Prøv den for eksempel til udbenede vagtler, der er farseret med sig selv og den forbudte foie gras og derpå bagt i fedt net og serveret med let syltede kantareller og solbær.

Fragt ukendt

545 kr.

Løgismose

Barolo Villero Riserva

Barolo Villero Riserva

Barolo Villero Riserva

Fragt ukendt

3.695 kr.

Løgismose

Barolo Cerretta

Barolo Cerretta

Denne vin er købt fra en Michelin restaurant i Piemonte i forbindelse med udskiftninger i ejerkredsen. Vinen er oprindeligt leveret direkte til restauranten af Roberto Conterno, og har været opbevaret under optimale forhold i restaurantens fugt- og temperaturregulerede kælder frem til januar 2020 hvorefter den er overført til Løgismoses lager.

Fragt ukendt

2.750 kr.

Løgismose

Barolo Campè Vürsù

Barolo Campè Vürsù

8. udgave af Spinetta's ikoniske Barolo der lige siden de første flasker af årgang 2000 ramte markedet i 2004 har været et reference punkt såvel for vinelskere på hele kloden som for de andre producenter i Barolo. Navnen Campè er ikke en af de officielle cru marker i Barolo, men derimod et fantasinavn som Rivetti brødrene har givet til vinen, som de skaber på frugten fra 55-60 år gamle vinstokke, der står nær topen af cru marken Garretti i udkanten af Grinzane Cavour i det nordøstlige hjørne af Barolo. En imponerende og smukt afbalanceret vin med lag på lag af overdådig moden frugt, parfumerede tørrede duftroser, garvet læder, lakrids og mørk chokolade. Den behøver tid i glasset, så frugten kan få fat i Nebbiolo druen markante syre, men derpå eksploderer oplevelsen i intens og aromatisk dekadence. En fabelagtig Barolo, som trods alle sine muskler hele tiden formår at holde elegancen i fokus.

Fragt ukendt

1.595 kr.

Løgismose

Barolo Campè Vürsù

Barolo Campè Vürsù

11. udgave af La Spinettas ikoniske Barolo, der lige siden de første flasker af årgang 2000 ramte markedet i 2004 har været et referencepunkt for såvel vinelskere fra hele kloden som for de andre producenter i Barolo. Navnet Campè er ikke en af de officielle cru-marker i Barolo, men er derimod et fantasinavn, som Rivetti-brødrene, der står bag La Spinetta, har givet vinen. Nebbiolo-druerne til vinen kommer fra 55-60 år gamle vinstokke, der står nær topen af cru-marken Garretti i udkanten af Grinzane Cavour i det nordøstlige hjørne af Barolo. I glasset er der tale om en imponerende og smukt afbalanceret vin med lag på lag af overdådig moden frugt, parfumerede tørrede duftroser, garvet læder, lakrids og mørk chokolade. Den behøver tid i glasset, så frugten kan få fat i Nebbiolo-druens markante syre, men derpå eksploderer oplevelsen i intens og aromatisk dekadence. En fabelagtig Barolo, som trods alle sine muskler hele tiden formår at holde elegancen i fokus. Server vinen ved 16-18 grader af rummelige Bourgogneglas. Prøv den for eksempel til grydestegt skovdue med svampe.

Fragt ukendt

1.595 kr.

Løgismose

Barolo Campè Vürsù

Barolo Campè Vürsù

4. udgave af Spinetta ‘s ikoniske Barolo der lige siden de første flasker af årgang 2000 ramte markedet i 2004 har været et referencepunkt såvel for vinelskere på hele kloden som for de andre producenter i Barolo. Navnen Campè er ikke en af de officielle cru marker i Barolo, men derimod et fantasinavn som Rivetti brødrene har givet til vinen, som de skaber på frugten fra 55-60 år gamle vinstokke, der står nær toppen af cru marken Garretti i udkanten af Grinzane Cavour i det nordøstlige hjørne af Barolo. En imponerende og smukt afbalanceret vin med lag på lag af overdådig moden frugt, parfumerede tørrede duftroser, garvet læder, lakrids og mørk chokolade. Den behøver stadig tid i glasset, så frugten kan få fat i Nebbiolo druen markante syre, men derpå eksploderer oplevelsen i intens og aromatisk dekadence. En fabelagtig Barolo, som trods alle sine muskler hele tiden formår at holde elegancen i fokus. Her er der ingen vej udenom store rummelige Bourgogneglas, så man virkelig kan følge med, mens vinen opdager, at den endelig er sluppet fri. En vin til de store øjeblikke og til proteinrige livretter, der accepterer ikke at være omdrejningspunktet.

Fragt ukendt

1.595 kr.

Løgismose

Barolo Cascina Francia

Barolo Cascina Francia

Barolo Francia - eller Barolo Cascina Francia som den hed indtil en forordning i EU i 2010 satte udtrykket ”Cascina” i skammekrogen - er søstervinen til den berømte Barolo Riserva Monfortino, og vinen er ligesom Monfortino resultatet af Nebbiolo druerne langsomme modning i store gamle slovonske fade. Giovanni Conterno valgte i 1974, da Barolo var på vej mod sit internationale gennembrud og priserne på frugt for alvor begyndte at stige, at købe 16 sydvestvendte ha. på Cascina Francia mellem Serralunga og Monforte d’Alba, og siden 1978-årgangen kultvinen blevet skabt på frugten fra de ældste og bedst eksponerede vinstokke på denne nu verdensberømte sydvestvendte skråning. Det der ikke blev til Riserva Monfortino blev i starten til en uspecificeret Barolo, men fra og med 1980-årgangen har Conterno valgt at flage vinmarkens navn. Druerne sorteres minutiøst både oppe på Cascina Francia og nede i kælderen hvorefter alle stilke fjernes maskinelt. De senere år endda med hjælp fra det mest avancerede State-of-the-Art maskineri, der er installeret i nogen kælder i Barolo. Herefter gærer vinen side om side med de partier der er tiltænkt Monfortino, med den forskel at rustfrit stål og delvis temperaturkontrol er en del af ligningen. Herefter påbegyndes modningen i de store fade, og hvis det viser sig, at de Botti, der skulle blive til Monfortino Riserva ikke i løbet af det 3. år kvalitativt og stilistisk adskiller signifikant bliver Monfortino aflyst og en del af denne Barolo Francia, som tappes på flaske efter 48 måneders modning. Dette skete for eksempel både her i 2007 og efterfølgende også i 2009, 2011 samt 2012. Roberto Conterno bliver gang på gang er blevet spurgt, om han aldrig har følt sig fristet til at eksperimenter med små nye franske fade, har svaret altid været et spørgsmål den anden vej. Noget i retning af: "Lige siden jeg som ganske ung smagte vores Barolo fra 1958 - den første vin min far lavede sammen med min bedstefar - har jeg ikke været i tvivl. Det er st...

Fragt ukendt

2.275 kr.

Løgismose

Barolo Cascina Francia

Barolo Cascina Francia

Barolo Francia - eller Barolo Cascina Francia som den hed indtil en forordning i EU i 2010 satte udtrykket ”Cascina” i skammekrogen - er søstervinen til den berømte Barolo Riserva Monfortino, og vinen er ligesom Monfortino resultatet af Nebbiolo druerne langsomme modning i store gamle slovonske fade. Giovanni Conterno valgte i 1974, da Barolo var på vej mod sit internationale gennembrud og priserne på frugt for alvor begyndte at stige, at købe 16 sydvestvendte ha. på Cascina Francia mellem Serralunga og Monforte d’Alba, og siden 1978-årgangen kultvinen blevet skabt på frugten fra de ældste og bedst eksponerede vinstokke på denne nu verdensberømte sydvestvendte skråning. Det der ikke blev til Riserva Monfortino blev i starten til en uspecificeret Barolo, men fra og med 1980-årgangen har Conterno valgt at flage vinmarkens navn. Druerne sorteres minutiøst både oppe på Cascina Francia og nede i kælderen hvorefter alle stilke fjernes maskinelt. De senere år endda med hjælp fra det mest avancerede State-of-the-Art maskineri, der er installeret i nogen kælder i Barolo. Herefter gærer vinen side om side med de partier der er tiltænkt Monfortino, med den forskel at rustfrit stål og delvis temperaturkontrol er en del af ligningen. Herefter påbegyndes modningen i de store fade, og hvis det viser sig, at de Botti, der skulle blive til Monfortino Riserva ikke i løbet af det 3. år kvalitativt og stilistisk adskiller signifikant bliver Monfortino aflyst og en del af denne Barolo Francia, som tappes på flaske efter 48 måneders modning. Dette skete for eksempel både i 2007, her i 2009 samt efterføgende også i 2011 og 2012. Roberto Conterno bliver gang på gang er blevet spurgt, om han aldrig har følt sig fristet til at eksperimenter med små nye franske fade, har svaret altid været et spørgsmål den anden vej. Noget i retning af: "Lige siden jeg som ganske ung smagte vores Barolo fra 1958 - den første vin min far lavede sammen med min bedstefar - har jeg ikke været i tvivl. Det er s...

Fragt ukendt

1.995 kr.

Løgismose

Barolo Cascina Francia

Barolo Cascina Francia

Barolo Francia - eller Barolo Cascina Francia som den hed indtil en forordning i EU i 2010 satte udtrykket ”Cascina” i skammekrogen - er søstervinen til den berømte Barolo Riserva Monfortino, og vinen er ligesom Monfortino resultatet af Nebbiolo druerne langsomme modning i store gamle slovonske fade. Giovanni Conterno valgte i 1974, da Barolo var på vej mod sit internationale gennembrud og priserne på frugt for alvor begyndte at stige, at købe 16 sydvestvendte ha. på Cascina Francia mellem Serralunga og Monforte d’Alba, og siden 1978-årgangen kultvinen blevet skabt på frugten fra de ældste og bedst eksponerede vinstokke på denne nu verdensberømte sydvestvendte skråning. Det der ikke blev til Riserva Monfortino blev i starten til en uspecificeret Barolo, men fra og med 1980-årgangen har Conterno valgt at flage vinmarkens navn. Druerne sorteres minutiøst både oppe på Cascina Francia og nede i kælderen hvorefter alle stilke fjernes maskinelt. De senere år endda med hjælp fra det mest avancerede State-of-the-Art maskineri, der er installeret i nogen kælder i Barolo. Herefter gærer vinen side om side med de partier der er tiltænkt Monfortino, med den forskel at rustfrit stål og delvis temperaturkontrol er en del af ligningen. Herefter påbegyndes modningen i de store fade, og hvis det viser sig, at de Botti, der skulle blive til Monfortino Riserva ikke i løbet af det 3. år kvalitativt og stilistisk adskiller signifikant bliver Monfortino aflyst og en del af denne Barolo Francia, som tappes på flaske efter 48 måneders modning. Dette skete for eksempel både i 2007, 2009, 2011 og 2012. Roberto Conterno bliver gang på gang er blevet spurgt, om han aldrig har følt sig fristet til at eksperimenter med små nye franske fade, har svaret altid været et spørgsmål den anden vej. Noget i retning af: "Lige siden jeg som ganske ung smagte vores Barolo fra 1958 - den første vin min far lavede sammen med min bedstefar - har jeg ikke været i tvivl. Det er stadigvæk mit livs bedste vin. ...

Fragt ukendt

2.675 kr.

Løgismose

Barolo Campè Vürsù

Barolo Campè Vürsù

Dette er den bare 2. udgave af Spinetta's ikoniske, Barolo der lige siden de første flasker af årgang 2000 ramte markedet i 2004 har været et referencepunkt såvel for vinelskere rundt omkring på hele kloden som for de andre producenter i Barolo. Campè er ikke en af de officielle cru marker i Barolo, men derimod et fantasinavn, som Rivetti brødrene har givet til vinen, som de skaber på frugten fra 55-60 år gamle vinstokke, der står nær toppen af cru marken Garretti i udkanten af Grinzane Cavour i det nordøstlige hjørne af Barolo-distriktet. Druerne er høstet i hånden på 4 solrige dage i midten af oktober. Der er sket en sortering såvel i vinmarken som fremme i kælderen hvor alle stilke efterfølgende er blevet fjernet inden druerne knuses og forvandles til vin i såkaldte rotor-fermentorer, der sørger for, at den gærende most hele tiden er i bevægelse. Derpå 24 måneders modning i 100% nye franske fade, sammenstikning af den endelige vin i rustfrit stål og yderlige 9 måneders raffinering inden aftapningen på flaske uden forudgående klaring eller filtrering. En nu smukt moden og imponerende velafbalanceret vin med lag på lag af overdådig moden frugt, parfumerede tørrede duftroser, garvet læder, lakrids og mørk chokolade. Selv efter mere end 15 år behøver de tid i glasset, så frugten langsomt kan få fat i Nebbiolo druens markante syre. Herefter eksploderer oplevelsen i intens og aromatisk dekadence. Et flydende mesterværk, og en fabelagtig Barolo, som trods alle sine muskler hele tiden formår at holde elegancen i fokus. Find jagttegnet frem og skyd et krondyr. Vinen fortjener at dekadencen følger med over på tallerkenen. Tilbered for eksempel en køllesteg med æbler og calvadossauce, små stegte stadig sprøde rodfrugter og balsamico glaserede kantareller.

Fragt ukendt

1.895 kr.

Løgismose

Barolo Campè Vürsù

Barolo Campè Vürsù

Dette er den 13. udgave af La Spinettas ikoniske Barolo, der lige siden de første flasker af årgang 2000 ramte markedet i 2004 har været et referencepunkt for vinelskere fra hele kloden, og for de andre producenter i Barolo, fordi Giorgio Rivetti med få greb beviste hvor meget set seriøse arbejde i vinmarken betyder. Således havde de 8 ha. som Campè er en del ikke regnet for noget særligt, og det meste af frugten blev solgt til den højest bydende. Men ved at reducere høsten med 75% og give vinstokkene en kold tyrker med hensyn til pesticider og herbicider kom forvandlingen Navnet Campè er ikke en af de officielle cru-marker i Barolo, men er derimod et fantasinavn, som Rivetti-brødrene, der står bag La Spinetta, har givet vinen. Druerne til vinen kommer således fra 53-59 år gamle vinstokke, der står stejlt og tæt på (vursù) cru-marken Garretti og landsbyen Grinzane Cavour i det nordøstlige hjørne af Barolo. Druerne høstes manuel og udbyttet er forsat relativt lavt grundet vinstokkenes udpinte fortid. Der sorteres såvel i vinmarken som i vinkælderen hvor alle stilke fjernes inden druerne gærer til vin uden knusning og uden fremmede gærstammer i rustfrit stål. Vinen modner 24 måneder i nye franske fade og sammenstikkes efterfølgende tilbage i det rustfri og først efter at vinen har fået lov til at sætte i 9-11 måneder tappes den på flaske uden forudgående klaring eller filtrering. I glasset er der tale om en imponerende og smukt afbalanceret vin med lag på lag af overdådig moden frugt, parfumerede tørrede duftroser, garvet læder, lakrids og mørk chokolade. Den behøver tid (de første 4-5 år efter frigivelsen lang tid!) i glasset, så frugten kan få fat i Nebbiolo-druens markante syre, men derpå eksploderer oplevelsen i intens og aromatisk dekadence. En fabelagtig Barolo, som trods alle sine muskler hele tiden formår at holde elegancen i fokus. Server vinen ved 16-18 grader af rummelige Bourgogneglas. Prøv den for eksempel til grydestegt skovdue med svampe.

Fragt ukendt

1.295 kr.

Løgismose

Barolo Campè Vürsù

Barolo Campè Vürsù

Dette er den 16. udgave af La Spinetta ’s ikoniske Barolo, der lige siden de første flasker af årgang 2000 ramte markedet i 2004 har været et referencepunkt for vinelskere på hele planeten, og for de andre producenter i Barolo-distriktet, fordi Giorgio Rivetti med få greb beviste hvor meget det seriøse arbejde i vinmarken betyder. Således havde de 8 ha. som Campè er en del af ikke været regnet for noget særligt, og de fleste af lodsejerne solgte det meste af frugten til den højest bydende. Men så holdt Giorgio Rivetti sit indtog, og ved at reducere høsten med op til 75% og ved at give vinstokkene en kold tyrker med hensyn til pesticider og herbicider kom forvandlingen. Campè er ikke en af de officielle cru-marker i Barolo, men er derimod et fantasinavn, som Rivetti-brødrene har givet til vinen. Druerne kommer fra 55-60 år gamle vinstokke, der står stejlt og tæt på (Vürsù) cru-marken Garretti nedenfor landsbyen Grinzane Cavour i det nordøstlige hjørne af Barolo-distriktet. Druerne høstes manuel og udbyttet er forsat relativt lavt selvom vinstokkenes udpinte fortid snart ligger 20 år tilbage. Der sorteres såvel i vinmarken som i vinkælderen hvor alle stilke fjernes inden druerne gærer til vin uden knusning og uden fremmede gærstammer i rustfrit stål. Vinen modner 24 måneder i nye franske fade og sammenstikkes efterfølgende tilbage i det rustfri miljø og først efter at vinen har fået lov til at sætte i 9-11 måneder tappes den på flaske uden forudgående klaring eller filtrering. I glasset er der år efter år tale om en imponerende og smukt afbalanceret vin med lag på lag af overdådig moden frugt, parfumerede tørrede duftroser, garvet læder, lakrids og mørk chokolade. Den behøver tid (de første 4-5 år efter frigivelsen lang tid!) i glasset, så frugten kan få fat i Nebbiolo-druens markante syre, men derpå eksploderer oplevelsen i intens og aromatisk dekadence. En fabelagtig Barolo, som trods alle sine muskler hele tiden formår at holde elegancen i fokus og fadet høfligt...

Fragt ukendt

1.295 kr.

Løgismose

Barolo Campè Vürsù

Barolo Campè Vürsù

Dette er den 6. udgave af Spinetta ‘s ellers for længst udsolgte ikoniske Barolo, der lige siden de første flasker af årgang 2000 ramte markedet i 2004 har været et referencepunkt for vinelskere fra hele kloden, og for de andre producenter i Barolo, fordi Giorgio Rivetti med få greb beviste hvor meget set seriøse arbejde i vinmarken betyder. Således blev de 8 ha., som Campè er en del af, ikke regnet for noget særligt, og det meste af frugten blev solgt til den højest bydende. Men ved at reducere udbyttet med 75% og give vinstokkene en kold tyrker med hensyn til pesticider og herbicider kom forvandlingen Navnet Campè er således ikke en af de officielle cru-marker i Barolo, men er derimod et fantasinavn, som Rivetti-brødrene, der står bag La Spinetta, har givet vinen. Druerne til vinen kommer således fra 53-59 år gamle vinstokke, der står stejlt og tæt på (vursù) cru-marken Garretti og landsbyen Grinzane Cavour i det nordøstlige hjørne af Barolo. Druerne høstes manuel og udbyttet er forsat relativt lavt grundet vinstokkenes udpinte fortid. Der sorteres såvel i vinmarken som i vinkælderen hvor alle stilke fjernes inden druerne gærer til vin uden knusning og uden fremmede gærstammer i rustfrit stål. Vinen modner 24 måneder i nye franske fade og sammenstikkes efterfølgende tilbage i det rustfri og først efter at vinen har fået lov til at sætte i 9-11 måneder tappes den på flaske uden forudgående klaring eller filtrering. En imponerende og smukt afbalanceret vin med lag på lag af overdådig moden frugt, parfumerede tørrede duftroser, garvet læder, lakrids og mørk chokolade. Trods snart 15 år på bagen behøver den tid i glasset, så frugten kan få fat i Nebbiolo druen markante syre, men derpå eksploderer oplevelsen i intens og aromatisk dekadence. En fabelagtig Barolo, som trods alle sine muskler hele tiden formår at holde elegancen i fokus. Den har været længe under vejs, men den er hele ventetiden værd. Server vinen ved 16-18 grader af rummelige Bourgogneglas. Prøv den f...

Fragt ukendt

1.595 kr.

Løgismose

Barolo Riserva Monfortino

Barolo Riserva Monfortino

Når det kommer til Barolo Riserva Monfortino, skal der uanset årgang graves dybt i skuffen med superlativer. Dette er uden sammenligning den mest legendariske kultvin i Piemonte, og samtidig også en del af historien om så tætte bånd mellem far og søn i 3 generationer, at der aldrig er blevet rystet på hånden. Vinen er nu som før resultatet af Nebbiolo druerne langsomme modning i store gamle slovenske fade, og når Roberto Conterno gang på gang er blevet spurgt, om han aldrig har følt sig fristet til at eksperimenter med små nye franske fade, har svaret altid været et spørgsmål den anden vej. Noget i retning af: "Lige siden jeg som ganske ung smagte vores Barolo fra 1958 - den første vin min far lavede sammen med min bedstefar - har jeg ikke været i tvivl. Det er stadigvæk mit livs bedste vin. Så hvorfor i alverden skulle jeg begynde at eksperimentere med barriques?". Roberto Conterno forbliver således tro mod måden, hvorpå Monfortino skal modnes, og da de første flasker angiveligt blev tappet i 1912 eller 1920, kigger vi ned i mere end 100 års ubrudt historie, og en vin og en familie hvis berømmelse er nært forbundet med Barolo’s forvandling fra glemsel til succes. De første 50 år blev vinen skabt på købte druer, men da Barolo i 1970'erne fik sit internationale gennembrud og priserne på frugt begyndte at stige, valgte Giovanni Conterno i 1974 at købe 16 sydvestvendte ha. på Cascina Francia mellem Serralunga og Monforte d’Alba. Siden 1978-årgangen er Monfortino således blevet skabt på frugten fra de ældste og bedst eksponerede vinstokke på denne nu verdensberømte sydvestvendte skråning. Druerne sorteres minutiøst både oppe på Cascina Francia og nede i kælderen hvorefter alle stilke fjernes maskinelt. De senere år med hjælp fra det vistnok mest avancerede State-of-the-Art maskineri, der er installeret i nogen kælder i Barolo. Herefter gærer vinen uden temperaturkontrol hvorefter modningen i de store fade påbegyndes. Og hvis det viser sig, at vinen i sit 4. år har ra...

Fragt ukendt

14.995 kr.

Løgismose

Barolo Riserva Monfortino

Barolo Riserva Monfortino

Når det kommer til Barolo Riserva Monfortino, skal der uanset årgang graves dybt i skuffen med superlativer. Dette er uden sammenligning den mest legendariske kultvin i Piemonte, og samtidig også en del af historien om så tætte bånd mellem far og søn i 3 generationer, at der aldrig er blevet rystet på hånden. Vinen er nu som før resultatet af Nebbiolo druerne langsomme modning i store gamle slovenske fade, og når Roberto Conterno gang på gang er blevet spurgt, om han aldrig har følt sig fristet til at eksperimenter med små nye franske fade, har svaret altid været et spørgsmål den anden vej. Noget i retning af: "Lige siden jeg som ganske ung smagte vores Barolo fra 1958 - den første vin min far lavede sammen med min bedstefar - har jeg ikke været i tvivl. Det er stadigvæk mit livs bedste vin. Så hvorfor i alverden skulle jeg begynde at eksperimentere med barriques?". Roberto Conterno forbliver således tro mod måden, hvorpå Monfortino skal modnes, og da de første flasker angiveligt blev tappet i 1912 eller 1920, kigger vi ned i mere end 100 års ubrudt historie, og en vin og en familie hvis berømmelse er nært forbundet med Barolo’s forvandling fra glemsel til succes. De første 50 år blev vinen skabt på købte druer, men da Barolo i 1970'erne fik sit internationale gennembrud og priserne på frugt begyndte at stige, valgte Giovanni Conterno i 1974 at købe 16 sydvestvendte ha. på Cascina Francia mellem Serralunga og Monforte d’Alba. Siden 1978-årgangen er Monfortino således blevet skabt på frugten fra de ældste og bedst eksponerede vinstokke på denne nu verdensberømte sydvestvendte skråning. Druerne sorteres minutiøst både oppe på Cascina Francia og nede i kælderen hvorefter alle stilke fjernes maskinelt. De senere år med hjælp fra det vistnok mest avancerede State-of-the-Art maskineri, der er installeret i nogen kælder i Barolo. Herefter gærer vinen uden temperaturkontrol hvorefter modningen i de store fade påbegyndes. Og hvis det viser sig, at vinen i sit 4. år har ra...

Fragt ukendt

11.250 kr.

Løgismose

Barolo Riserva Monfortino

Barolo Riserva Monfortino

Når det kommer til Barolo Riserva Monfortino, skal der uanset årgang graves dybt i skuffen med superlativer. Dette er uden sammenligning den mest legendariske kultvin i Piemonte, og samtidig også en del af historien om så tætte bånd mellem far og søn i 3 generationer, at der aldrig er blevet rystet på hånden. Vinen er nu som før resultatet af Nebbiolo druerne langsomme modning i store gamle slovenske fade, og når Roberto Conterno gang på gang er blevet spurgt, om han aldrig har følt sig fristet til at eksperimenter med små nye franske fade, har svaret altid været et spørgsmål den anden vej. Noget i retning af: "Lige siden jeg som ganske ung smagte vores Barolo fra 1958 - den første vin min far lavede sammen med min bedstefar - har jeg ikke været i tvivl. Det er stadigvæk mit livs bedste vin. Så hvorfor i alverden skulle jeg begynde at eksperimentere med barriques?". Roberto Conterno forbliver således tro mod måden, hvorpå Monfortino skal modnes, og da de første flasker angiveligt blev tappet i 1912 eller 1920, kigger vi ned i mere end 100 års ubrudt historie, og en vin og en familie hvis berømmelse er nært forbundet med Barolo’s forvandling fra glemsel til succes. De første 50 år blev vinen skabt på købte druer, men da Barolo i 1970'erne fik sit internationale gennembrud og priserne på frugt begyndte at stige, valgte Giovanni Conterno i 1974 at købe 16 sydvestvendte ha. på Cascina Francia mellem Serralunga og Monforte d’Alba. Siden 1978-årgangen er Monfortino således blevet skabt på frugten fra de ældste og bedst eksponerede vinstokke på denne nu verdensberømte sydvestvendte skråning. Druerne sorteres minutiøst både oppe på Cascina Francia og nede i kælderen hvorefter alle stilke fjernes maskinelt. De senere år med hjælp fra det vistnok mest avancerede State-of-the-Art maskineri, der er installeret i nogen kælder i Barolo. Herefter gærer vinen uden temperaturkontrol hvorefter modningen i de store fade påbegyndes. Og hvis det viser sig, at vinen i sit 4. år har ra...

Fragt ukendt

9.995 kr.

Løgismose

Barolo Riserva Monfortino

Barolo Riserva Monfortino

Når det kommer til Barolo Riserva Monfortino, skal der uanset årgang graves dybt i skuffen med superlativer. Dette er uden sammenligning den mest legendariske kultvin i Piemonte, og samtidig også en del af historien om så tætte bånd mellem far og søn i 3 generationer, at der aldrig er blevet rystet på hånden. Vinen er nu som før resultatet af Nebbiolo druerne langsomme modning i store gamle slovenske fade, og når Roberto Conterno gang på gang er blevet spurgt, om han aldrig har følt sig fristet til at eksperimenter med små nye franske fade, har svaret altid været et spørgsmål den anden vej. Noget i retning af: "Lige siden jeg som ganske ung smagte vores Barolo fra 1958 - den første vin min far lavede sammen med min bedstefar - har jeg ikke været i tvivl. Det er stadigvæk mit livs bedste vin. Så hvorfor i alverden skulle jeg begynde at eksperimentere med barriques?". Roberto Conterno forbliver således tro mod måden, hvorpå Monfortino skal modnes, og da de første flasker angiveligt blev tappet i 1912 eller 1920, kigger vi ned i mere end 100 års ubrudt historie, og en vin og en familie hvis berømmelse er nært forbundet med Barolo’s forvandling fra glemsel til succes. De første 50 år blev vinen skabt på købte druer, men da Barolo i 1970'erne fik sit internationale gennembrud og priserne på frugt begyndte at stige, valgte Giovanni Conterno i 1974 at købe 16 sydvestvendte ha. på Cascina Francia mellem Serralunga og Monforte d’Alba. Siden 1978-årgangen er Monfortino således blevet skabt på frugten fra de ældste og bedst eksponerede vinstokke på denne nu verdensberømte sydvestvendte skråning. Druerne sorteres minutiøst både oppe på Cascina Francia og nede i kælderen hvorefter alle stilke fjernes maskinelt. De senere år med hjælp fra det vistnok mest avancerede State-of-the-Art maskineri, der er installeret i nogen kælder i Barolo. Herefter gærer vinen uden temperaturkontrol hvorefter modningen i de store fade påbegyndes. Og hvis det viser sig, at vinen i sit 4. år har ra...

Fragt ukendt

7.995 kr.

Løgismose

Barolo Riserva Monfortino

Barolo Riserva Monfortino

Når det kommer til Barolo Riserva Monfortino, skal der uanset årgang graves dybt i skuffen med superlativer. Dette er uden sammenligning den mest legendariske kultvin i Piemonte, og samtidig også en del af historien om så tætte bånd mellem far og søn i 3 generationer, at der aldrig er blevet rystet på hånden. Vinen er nu som før resultatet af Nebbiolo druerne langsomme modning i store gamle slovenske fade, og når Roberto Conterno gang på gang er blevet spurgt, om han aldrig har følt sig fristet til at eksperimenter med små nye franske fade, har svaret altid været et spørgsmål den anden vej. Noget i retning af: "Lige siden jeg som ganske ung smagte vores Barolo fra 1958 - den første vin min far lavede sammen med min bedstefar - har jeg ikke været i tvivl. Det er stadigvæk mit livs bedste vin. Så hvorfor i alverden skulle jeg begynde at eksperimentere med barriques?". Roberto Conterno forbliver således tro mod måden, hvorpå Monfortino skal modnes, og da de første flasker angiveligt blev tappet i 1912 eller 1920, kigger vi ned i mere end 100 års ubrudt historie, og en vin og en familie hvis berømmelse er nært forbundet med Barolo’s forvandling fra glemsel til succes. De første 50 år blev vinen skabt på købte druer, men da Barolo i 1970'erne fik sit internationale gennembrud og priserne på frugt begyndte at stige, valgte Giovanni Conterno i 1974 at købe 16 sydvestvendte ha. på Cascina Francia mellem Serralunga og Monforte d’Alba. Siden 1978-årgangen er Monfortino således blevet skabt på frugten fra de ældste og bedst eksponerede vinstokke på denne nu verdensberømte sydvestvendte skråning. Druerne sorteres minutiøst både oppe på Cascina Francia og nede i kælderen hvorefter alle stilke fjernes maskinelt. De senere år med hjælp fra det vistnok mest avancerede State-of-the-Art maskineri, der er installeret i nogen kælder i Barolo. Herefter gærer vinen uden temperaturkontrol hvorefter modningen i de store fade påbegyndes. Og hvis det viser sig, at vinen i sit 4. år har ra...

Fragt ukendt

11.500 kr.

Løgismose

Barolo Riserva Monfortino

Barolo Riserva Monfortino

Når det kommer til Barolo Riserva Monfortino, skal der uanset årgang graves dybt i skuffen med superlativer. Dette er uden sammenligning den mest legendariske kultvin i Piemonte, og samtidig også en del af historien om så tætte bånd mellem far og søn i 3 generationer, at der aldrig er blevet rystet på hånden. Vinen er nu som før resultatet af Nebbiolo druerne langsomme modning i store gamle slovenske fade, og når Roberto Conterno gang på gang er blevet spurgt, om han aldrig har følt sig fristet til at eksperimenter med små nye franske fade, har svaret altid været et spørgsmål den anden vej. Noget i retning af: "Lige siden jeg som ganske ung smagte vores Barolo fra 1958 - den første vin min far lavede sammen med min bedstefar - har jeg ikke været i tvivl. Det er stadigvæk mit livs bedste vin. Så hvorfor i alverden skulle jeg begynde at eksperimentere med barriques?". Roberto Conterno forbliver således tro mod måden, hvorpå Monfortino skal modnes, og da de første flasker angiveligt blev tappet i 1912 eller 1920, kigger vi ned i mere end 100 års ubrudt historie, og en vin og en familie hvis berømmelse er nært forbundet med Barolo’s forvandling fra glemsel til succes. De første 50 år blev vinen skabt på købte druer, men da Barolo i 1970'erne fik sit internationale gennembrud og priserne på frugt begyndte at stige, valgte Giovanni Conterno i 1974 at købe 16 sydvestvendte ha. på Cascina Francia mellem Serralunga og Monforte d’Alba. Siden 1978-årgangen er Monfortino således blevet skabt på frugten fra de ældste og bedst eksponerede vinstokke på denne nu verdensberømte sydvestvendte skråning. Druerne sorteres minutiøst både oppe på Cascina Francia og nede i kælderen hvorefter alle stilke fjernes maskinelt. De senere år med hjælp fra det vistnok mest avancerede State-of-the-Art maskineri, der er installeret i nogen kælder i Barolo. Herefter gærer vinen uden temperaturkontrol hvorefter modningen i de store fade påbegyndes. Og hvis det viser sig, at vinen i sit 4. år har ra...

Fragt ukendt

10.995 kr.

Løgismose

Barolo Rocche di Castiglione

Barolo Rocche di Castiglione

Barolo Rocche di Castiglione

Fragt ukendt

1.995 kr.

Løgismose

Barolo Garretti Magnum

Barolo Garretti Magnum

Barolo Garretti er en af de vine, som formår at illustrere La Spinetta 's spidskompetence: At skabe vine, der vækker umiddelbar begejstring, straks de frigives til salg, og som på forunderlig vis også besidder evnen til at belønne dem, som vælger at vente på de ekstra dimensioner, som flaskemodningen angiveligt vil bringe. Og det gælder såvel i de såkaldt mindre årgange hvor Giorgio Rivetti og hans kompetente team gang på gang leverer forbløffende resultater mens andre slår op i banen og måske helt opgiver at producere deres vin, og i de store ubesværede, overvældende og charmerende årgange som denne 2016’er kommer med et gear eller to mere end de fleste andre. Høsten er manuel og der skete en sortering såvel i vinmarken som fremme i kælderen hvor alle stilke efterfølgende blev fjernet inden druerne blev knust og forvandlet til vin i de såkaldte rotor-fermentorer, der sørger for, at den gærende most hele tiden er i bevægelse. Efter gæringen tilbragte vinen 20 måneder i 50% nye og 50% et år gamle franske 600-liters fade hvorefter den endelige vin blev sammenstukket i rustfrit stål og efter yderligere 3 måneders raffinering blev den tappet på flaske uden forudgående klaring eller filtrering. Farven er ikke intens, men klassisk postkasserød og her er ingen spor af umodne tanniner hverken i duften eller i smagen. Tværtimod åbner den med søde røde kirsebær, jordbær, blommer og gamle duftroser, der med lidt tid i glasset får selskab af garvet læder sød tobak og lakrids. Derpå har vinen en fin aromatisk intensitet i munden og den rummer en indre sødme og en parfume, som dels får tanninerne til at virke fløjlsagtige og til dels omfavner den underliggende syre og salte mineralitet. Server vinen i rummelige Bourgogneglas og oplev hvorledes de første tanninske bid langsomt levner plads til finessen. Prøv den for eksempel til udbenede vagtler, der er farseret med sig selv og den forbudte foie gras og derpå bagt i fedt net og serveret med let syltede kantareller og solbær. Be...

Fragt ukendt

1.250 kr.

Løgismose

Barolo Riserva Monfortino Magnum 1,5l

Barolo Riserva Monfortino Magnum 1,5l

Når det kommer til Barolo Riserva Monfortino, skal der uanset årgang graves dybt i skuffen med superlativer. Dette er uden sammenligning den mest legendariske kultvin i Piemonte, og samtidig også en del af historien om så tætte bånd mellem far og søn i 3 generationer, at der aldrig er blevet rystet på hånden. Vinen er nu som før resultatet af Nebbiolo druerne langsomme modning i store gamle slovenske fade, og når Roberto Conterno gang på gang er blevet spurgt, om han aldrig har følt sig fristet til at eksperimenter med små nye franske fade, har svaret altid været et spørgsmål den anden vej. Noget i retning af: "Lige siden jeg som ganske ung smagte vores Barolo fra 1958 - den første vin min far lavede sammen med min bedstefar - har jeg ikke været i tvivl. Det er stadigvæk mit livs bedste vin. Så hvorfor i alverden skulle jeg begynde at eksperimentere med barriques?". Roberto Conterno forbliver således tro mod måden, hvorpå Monfortino skal modnes, og da de første flasker angiveligt blev tappet i 1912 eller 1920, kigger vi ned i mere end 100 års ubrudt historie, og en vin og en familie hvis berømmelse er nært forbundet med Barolo’s forvandling fra glemsel til succes. De første 50 år blev vinen skabt på købte druer, men da Barolo i 1970'erne fik sit internationale gennembrud og priserne på frugt begyndte at stige, valgte Giovanni Conterno i 1974 at købe 16 sydvestvendte ha. på Cascina Francia mellem Serralunga og Monforte d’Alba. Siden 1978-årgangen er Monfortino således blevet skabt på frugten fra de ældste og bedst eksponerede vinstokke på denne nu verdensberømte sydvestvendte skråning. Druerne sorteres minutiøst både oppe på Cascina Francia og nede i kælderen hvorefter alle stilke fjernes maskinelt. De senere år med hjælp fra det vistnok mest avancerede State-of-the-Art maskineri, der er installeret i nogen kælder i Barolo. Herefter gærer vinen uden temperaturkontrol hvorefter modningen i de store fade påbegyndes. Og hvis det viser sig, at vinen i sit 4. år har ra...

Fragt ukendt

17.950 kr.

Løgismose

Barolo Riserva Monfortino Magnum 1,5l

Barolo Riserva Monfortino Magnum 1,5l

Når det kommer til Barolo Riserva Monfortino, skal der uanset årgang graves dybt i skuffen med superlativer. Dette er uden sammenligning den mest legendariske kultvin i Piemonte, og samtidig også en del af historien om så tætte bånd mellem far og søn i 3 generationer, at der aldrig er blevet rystet på hånden. Vinen er nu som før resultatet af Nebbiolo druerne langsomme modning i store gamle slovenske fade, og når Roberto Conterno gang på gang er blevet spurgt, om han aldrig har følt sig fristet til at eksperimenter med små nye franske fade, har svaret altid været et spørgsmål den anden vej. Noget i retning af: "Lige siden jeg som ganske ung smagte vores Barolo fra 1958 - den første vin min far lavede sammen med min bedstefar - har jeg ikke været i tvivl. Det er stadigvæk mit livs bedste vin. Så hvorfor i alverden skulle jeg begynde at eksperimentere med barriques?". Roberto Conterno forbliver således tro mod måden, hvorpå Monfortino skal modnes, og da de første flasker angiveligt blev tappet i 1912 eller 1920, kigger vi ned i mere end 100 års ubrudt historie, og en vin og en familie hvis berømmelse er nært forbundet med Barolo’s forvandling fra glemsel til succes. De første 50 år blev vinen skabt på købte druer, men da Barolo i 1970'erne fik sit internationale gennembrud og priserne på frugt begyndte at stige, valgte Giovanni Conterno i 1974 at købe 16 sydvestvendte ha. på Cascina Francia mellem Serralunga og Monforte d’Alba. Siden 1978-årgangen er Monfortino således blevet skabt på frugten fra de ældste og bedst eksponerede vinstokke på denne nu verdensberømte sydvestvendte skråning. Druerne sorteres minutiøst både oppe på Cascina Francia og nede i kælderen hvorefter alle stilke fjernes maskinelt. De senere år med hjælp fra det vistnok mest avancerede State-of-the-Art maskineri, der er installeret i nogen kælder i Barolo. Herefter gærer vinen uden temperaturkontrol hvorefter modningen i de store fade påbegyndes. Og hvis det viser sig, at vinen i sit 4. år har ra...

Fragt ukendt

22.500 kr.

Løgismose

Barolo Villero Riserva OWC 3 flasker

Barolo Villero Riserva OWC 3 flasker

Barolo Villero Riserva OWC 3 flasker

Fragt ukendt

14.875 kr.

Løgismose

Luigi Bormioli Atelier Barolo rødvinsglas – 80 cl

Luigi Bormioli Atelier Barolo rødvinsglas – 80 cl

Luigi Bormioli Atelier Barolo rødvinsglas – Pakke med 2 stk. Atelier Barolo rødvinsglas 80 cl Fantastiske Luigi Bormioli Atelier Barolo rødvinsglas – 80 cl Barolo Shiraz. LB Atelier er en serie af glas der er skabt til vinelskere til professionelt og privat brug. Serien har et moderne design og alle glas har en karakteristisk kurve, der gør dem modstandsdygtigt over for stød. Den unikke form indikerer hvor meget vin der skal i glasset og udløser vinens fantastiske aromaer. En af verdens største glasproducenter Luigi Bormioli blev grundlagt i Italien tilbage i 1946 og er idag en af verdens førende glasfirmaer. Med en klar vision om traditionelt italiensk håndværk, smukt design og innovativ moderne teknologi, laver Luigi bormioli stort set alle slags glas. Luigi Bormioli forsker intenst i at fremstille de bedste glas til de mange forskellige vine og øl typer, for at udfolde den enkelte vins aroma og fine smagsnuancer. Luigi Bormioli er kendt for at være den første fabrik, der kunne blæse bæger og stilk ud i ét på maskine. Det betyder at der er en ringe risiko for brist mellem bæger og stilk. ACCADEMIA fra LUIGI BORMIOLI er fremstillet af en specialudviklet krystaline-glastype, SON.hyx®. Som giver meget mere glans, gennemsigtighed, fleksibilitet og styrke end alm. glas. Alle LUIGI BORMIOLI glas tåler maskinopvask ved 55 °C. LUIGI BORMIOLI giver 25 års garanti mod glaspest på alle SON.hyx® glas.

Fragt ukendt

200 kr.

Kramogkanel

Luigi Bormioli Atelier Rødvinsglas / Barolo 80 cl. 6 stk.

Luigi Bormioli Atelier Rødvinsglas / Barolo 80 cl. 6 stk.

(6 STK.) H24,2 cm. Vintype: Barolo/Shiraz. En elegant serie designet specifikt til at fremhæve druens karakter, fremstillet af SON.hyx® krystalinglas, som giver meget mere glans, gennemsigtighed, fleksibilitet og styrke end alm. glas, med 5 års garanti mod glaspest. Tåler maskinopvask.
549 kr.inkl. fragt
500 kr.

City-Shoppen

Barolo Campè selection 2016/2015/2014 3 fl OWC

Barolo Campè selection 2016/2015/2014 3 fl OWC

Begrebet OWC (Original Wood Cases) har hidtil dækket trækasser med 6 eller 12 flasker af dem samme vin, men La Spinetta besluttet at gøre begrebet lidt mere rummeligt, og tilbyder nu 3 forskellige årgange af den samme vin pakket i original trækasse. En slags mini OWC-trækasse. Her er der tale om La Spinetta ‘s ikoniske Barolo Campè Vürsù, som tilbydes i forskellige årgangskombinationer. Hver kombination pakkes kun én gang, der er tale om flasker, der har været opbevaret under optimale forhold frem mod lanceringen, og mængderne er naturligvis forsvindende små. Kassen indeholder: 1 fl. Barolo Campè Vürsù 2016 1 fl. Barolo Campè Vürsù 2015 1 fl. Barolo Campè Vürsù 2014 Med andre ord 15., 16. og 17. udgave af Barolo Campè Vürsù, der lige siden de første flasker af årgang 2000 ramte markedet i 2004 har været et referencepunkt såvel for vinelskere rundt omkring på hele kloden som for de andre producenter i Barolo. Campè er ikke en af de officielle cru-marker i Barolo, men derimod et fantasinavn, som Rivetti brødrene har givet til vinen, som de skaber på frugten fra 60-70 år gamle vinstokke, der står nær toppen af cru-marken Garretti i udkanten af Grinzane Cavour i det nordøstlige hjørne af Barolo-distriktet. Druerne er høstet i hånden og der er er sket en sortering såvel i vinmarken som fremme i kælderen hvor alle stilke efterfølgende er blevet fjernet inden druerne knuses og forvandles til vin i såkaldte rotor-fermentorer, der sørger for, at den gærende most hele tiden er i bevægelse. Derpå 24 måneders modning i 100% nye franske fade, sammenstikning af den endelige vin i rustfrit stål og yderlige 9 måneders raffinering inden aftapningen på flaske uden forudgående klaring eller filtrering. Den ultimative gave til enhver, der er passioneret omkring Nebbiolo og Barolo. Et klenodie i vinkælderen og et perfekt udgangspunkt for en lille, men eksklusiv vertikalsmagning - hvis den originale OWC-kasse da ikke skal formidles videre på auktion.

Fragt ukendt

3.935 kr.

Løgismose

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Aktuelle tilbud og spændende indhold hver uge. Læs om produktnyheder, trends, guides og produkttest, som hjælper dig med at gøre bedre køb!

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail.

Jeg kan til enhver tid trække mit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.