Opdateret  

PriceRunner ❤️ Bæredygtighed

PriceRunner

PriceRunner ønsker at give danske forbrugere mere viden til at træffe de beslutninger, der er bedst for dem. Vi er sammen på rejsen mod mere ansvarligt forbrug.

Datacenter

Vi har flyttet vores servere til et datacenter med det højst mulige certificeringsniveau i forhold til miljøvenligt energiforbrug og vedvarende energi. Vi bestræber os desuden på at tage tog fremfor fly, når vi rejser og kollektiv trafik fremfor taxaer. I de tilfælde, hvor der vælges fly, klimakompenserer vi.

Bæredygtig hverdag

PriceRunner vil gerne inspirere til produkter, som opfylder både dine og planetens behov. Derfor har vi skrevet en serie med tips til produkter, der kan erstatte de velkendte engangsartikler. Vi fokuserer også på enkle og gode vaner, der kan gøre en forskel for vores natur og dagligdag.

Bæredygtighedsegenskaber

Med over 110 forskellige filtre hjælper vi vores besøgende til at foretage mere bæredygtige valg, eksempelvis ved energimærkning på hvidevarer, genbrugsmaterialer for tøj og Eco-Save vandsparefunktion for armaturer.

Herunder er en komplet liste med de mere end 110 bæredygtighedsfiltre, som hjælper vores brugere med at finde de - ud fra flere parametre - bedste produkter.

Husholdning

Køkken

Badeværelse

Rengøring

Madvarer

Hus og have

Soveværelse

Have

Indendørs

Elektronik

Kosmetik, hygiejne og helse

Kosmetik

Hygiejne

Helse

Familie

Legetøj

Barn og baby

Tøj, sko og accessories

Tøj

Sko

Accessories

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os