PriceRunner ❤️ Bæredygtighed

PriceRunner

Opdateret 1. oktober 2021

PriceRunner har en bæredygtighedstilgang, som præger flere dele af virksomheden. Her er nogle eksempler på, hvordan vi ønsker at bidrage til en mere bæredygtig hverdag.

Datacenter

Vi har flyttet vores servere til et datacenter med det højst mulige certificeringsniveau i forhold til miljøvenligt energiforbrug og vedvarende energi. Vi bestræber os desuden på at tage tog fremfor fly, når vi rejser og kollektiv trafik fremfor taxaer. I de tilfælde, hvor der vælges fly, klimakompenserer vi.

Bæredygtig hverdag

Et af marketingteamets fokusområder det seneste år har være temaet ”Bæredygtig hverdag” – et nyhedsbrev med tips og anbefalinger til flergangsprodukter i stedet for engangsprodukter. Også i vores test fokuserer vi på bæredygtighed, blandt andet i vores test af flyverdragter, hvor vi inkluderer producentens kommentarer i forhold til miljøarbejde og certificeringer.

Bæredygtighedsfiltre

Med over 80 forskellige filtre hjælper vi vores besøgende til at foretage mere bæredygtige valg, eksempelvis ved energimærkning på hvidevarer, genbrugsmaterialer for tøj og Eco-Save vandsparefunktion for armaturer.

Herunder er en komplet liste med de mere end 80 bæredygtighedsfiltre, som hjælper vores brugere med at finde de - ud fra flere parametre - bedste produkter.

Husholdning

Køkken

Badeværelse

Rengøring

Madvarer

Hus og have

Soveværelse

Have

Indendørs

Elektronik

Kosmetik, hygiejne og helse

Kosmetik

Hygiejne

Helse

Familie

Legetøj

Barn og baby

Tøj, sko og accessories

Tøj

Sko

Accessories

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Eksklusive tilbud og kampagner hver uge! Læs om produktnyheder og hold dig opdateret til Singles' Day og Black Friday. Du finder også trends, guides og produkttests, som hjælper dig med at gøre en god handel.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.