Smarte løsninger til et lille hjem

Zara Andrén

Opdateret 8. oktober 2021

Det er ikke altid lige nemt at dekorere og gøre hjemmet hyggeligt, hvis du ikke har så mange kvadratmeter til rådighed og måske ikke må bore og bygge, som du vil. Men med smarte løsninger og gadgets kan du dog få det bedst mulige ud af dit hjem.

Optimer din opbevaring

Noget af det vigtigste for at udnytte pladsen på bedst mulig vis, er ved at optimere opbevaringsmulighederne. Her gælder det om at tænke uden for boksen og se de mange muligheder, der rent faktisk er. Start simpelt ud og tag et kig på de overflader, der ikke bruges til noget. Her kan du især opbevare ting, som du ikke anvender så ofte. Det gælder oven på skabe og kommoder, og det er også effektivt at kigge under sofaen og sengen, hvor der ofte er plads til opbevaringsbokse. Husk at have en hvis organisatorisk tilgang, så du ikke glemmer, hvor du har gemt dine ting. At have orden i tingene er essentielt, så kategoriser din opbevaring efter eksempelvis elektronik, tekstiler, rengøringsartikler etc.

Køkkenet skal være funktionelt

Små køkkener inspirerer sjældent den store gastronom. Det bliver heller ikke meget bedre af, at skabene er rodede og fyldt med produkter, der er overskredet udløbsdatoen. En nem løsning er, at investere i beholdere til de forskellige produkter, så du straks får mere overblik og orden i skabet. Samtidig udnytter du pladsen i skabet, da du kan stable beholderne - og så ser det også godt ud! Det samme gør sig gældende i køleskabet, hvor opbevaringsbokse også gør sit til at opdele de forskellige varer, der samtidig forlænger holdbarhedsdatoen (eksempelvis på frugt og grøntsager). Kig desuden efter stilfulde opbevaringsglas, så du har helt styr på æstetikken i køkkenet.

Anvend pladsen på bedste vis

Hylder er en rigtig god måde at maksimere sine opbevaringsmuligheder på, og så får de også rummet til at se større ud. Har du mange små genstande, så brug en pæn opbevaringsboks og undgå det rodede indtryk. Tilføj desuden planter, små malerier og andre dekorative genstande for en mere hjemlig følelse. Har du et TV i stuen, så montér det fast på væggen, så det fylder mindst muligt. Pladsen føles samtidig større, hvis du placerer dine gardinstænger tættere på loftet og lader dem gå hele vejen ned til gulvet. Væggene vil føles større og der vil synes at være højere til loftet. Anvend desuden hængekroge til indersiden af garderobedørene, så jakkerne ikke fylder på væggen i gangen.

Opbevaring i skjul

Er det ikke muligt at gemme væk? Se det på den lyse side og gør det flot i stedet! Kurve passer perfekt på gulvet, og mange kan endda bruges som skamler. Er du træt af ledninger? En praktisk og designrigtig kabelboks skjuler stikdåsen og de tilhørende ledninger. Ellers er det også værd at overveje en flot opbevaringsbænk, opbevaringsskab eller en puf med opbevaring?

Dekorer uden at borre

For mange er det et no-go at borre. Enten er det grundet de 10 tommelfingre, man er født med, eller også siger mange udlejere nej til lejeren. Heldigvis er der løsninger på dette, da selvklæbende billedkroge nemt kan fastgøre og hænge billeder, spejle og andre lettere genstande op - uden væggen tager skade. Det samme findes også til badeværelset, så du kan hænge håndklæder og små hylder op.

Du finder mere inspiration til indretningen lige her.

SmartStore Classic 31 Opbevaringskasse

SmartStore Classic 31 Opbevaringskasse

5,0
fra80 kr.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Illustration - Ingen spørgsmål og svar

Har du en kommentar til det, du har læst?

Abonner på vores nyhedsbrev

Eksklusive tilbud og kampagner hver uge! Læs om produktnyheder og hold dig opdateret til Singles' Day og Black Friday. Du finder også trends, guides og produkttests, som hjælper dig med at gøre en god handel.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.

PriceRunner
  • Om os
  • Kontakt os
  • Nyhedsrum
  • Nye funktioner
  • Bæredygtighed
  • Samarbejde
  • Arbejd hos os
  • Kategorier A til Å
  • Black Friday 2021
Hvad er PriceRunner?

Siden 1999 har PriceRunner hjulpet millioner af besøgende med at finde de bedste produkter til de bedste priser.

PriceRunner er fuldstændig uafhængig og gratis at bruge. Vores vision er at være den, du altid kan regne med, når du sammenligner produkter og priser.

PriceRunner findes i:

Sverige, UK, Danmark

Copyright 1999-2021 PriceRunner International AB