Opdateret  

Spar på din nye plæneklipper

PriceRunner

En analyse af priserne på de meget populære batteridrevne plæneklippere afslører, at selvom priserne gennemsnitligt ikke falder meget, så er der alligevel store prisforskelle på de enkelte produkter.

Butikkerne prissætter produkterne meget forskelligt. Den samme plæneklipper har ikke den samme pris, og der er i gennemsnit en prisforskel på 62 procent på de ti mest populære batteridrevne plæneklippere. Det er store forskelle, og derfor er der i gennemsnit 35 procent at spare alene ved at sammenligne prisen og vælge at købe i den billigste butik fremfor den dyreste butik.

(Priserne er indhentet 11. marts 2019 og der tages forbehold for prisændringer)

Batteridrevne plæneklippere

Her er der i gennemsnit 29 procent at spare ved at købe den billigste – i enkelte tilfælde helt op til 59 procent i besparelse ved at prissammenligne og vælge den billigste pris for det samme produkt.

Spar på batteri plæneklipper

Benzindrevne plæneklippere

Her er der i gennemsnit 31 procent at spare ved at købe den billigste – i enkelte tilfælde helt op til 54 procent i besparelse ved at prissammenligne og vælge den billigste pris for det samme produkt.**

Spar på benzin plæneklipper

Robotplæneklippere

Her er der i gennemsnit 23 procent at spare ved at købe den billigste – i enkelte tilfælde helt op til 45 procent i besparelse ved at prissammenligne og vælge den billigste pris for det samme produkt.**

Spar på robot plæneklipper

Sammenlign priser på batteridrevne plæneklippere

Sammenlign priser på benzindreven plæneklippere

Sammenlign priser på robot plæneklippere

Texas Razor 4650TR/WE Benzindrevet plæneklipper

Texas Razor 4650TR/WE Benzindrevet plæneklipper

2.599 kr.
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os