Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Årets e-handlere 2019 er fundet - og Årets butik bliver Apopro.dk

Online apoteket Apopro er Årets Butik 2019 i Danmark.

Det er første gang at det fremadstormende online apotek vinder den fornemme e-handels butikspris, som PriceRunner uddeler hvert år. Apopro vinder både prisen som Årets butik og som Årets e-handler indenfor kategorien Helse.

Tillykke til Apopro med titlen som Årets Butik og som Årets e-handler. Butikken gør et fantastisk flot og dygtigt arbejde med at sælge medicin og helseprodukter online. De er en fortjent vinder i en konkurrence med mange skarpe konkurrenter.

– Martin Andersen, direktør for PriceRunner

PriceRunner er Danmarks største produkt- og prissammenligningstjeneste, og står bag uddelingen af priserne i 18 forskellige produkt- og butikskategorier.

Blandt kategorivinderne ses blandt andet NiceHair.dk i skønhedskategorien og Bauhaus.dk i Renovering og Byggeri kategorien.

Vi har mange nye vindere i år, og det er imponerende at se hvor målrettet butikkerne har arbejdet på at blive bedre. Det er stærkt arbejde, og jeg er på vegne af forbrugerne glad for at vi kan anerkende butikkerne og give dem titlen som Årets e-handler indenfor deres kategorier.

– Martin Andersen

Grundig udvælgelsesproces

Resultatet i konkurrencen om at blive Årets Butik og Årets e-handler er resultatet af en grundig proces, hvor vi har set på såvel butikken som købsproces og købsoplevelse. Dele som kundeanmeldelser, stemmer og endelig Mystery Shopping tæller med i den samlede vurdering af butikken.

PriceRunner har i samarbejde med et professionelt firma såkaldt gennemført Mystery Shopping i alle de nominerede butikker for at teste kunde og købsoplevelsen.

Vi har brugt mange ressourcer på at finde de rigtige vindere. Derfor var det meget vigtigt at gennemføre en professionel Mystery Shopping, hvor alle dele af indkøbsoplevelsen fra start til slut blev vurderet på en professionel og sammenlignelig måde.

– Martin Andersen

Vis mere

Apopro.dk vinder titlen som Årets butik 2019. En supergod og moderne butik, der dels er nem at finde og dels er nem at handle i. Du kan hurtigt finde det du søger på grund af fin kategoriopdeling eller via symptomer. Det var nemt at bestille, mange måder for levering og betaling. Levering på samme dag er en oplagt feature for et online apotek. Kundesupport fungerer godt.

Allbuy vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien Bolig og indretning. Den har en velfungerende hjemmeside, der gør det nemt at finde de ønskede produkter samt at bestille dem. Butikken har en kundeservice, der hurtigt giver svar og som opleves som god, fordi de oplyser forventede svartider afhængig af tidspunkter på døgnet.

davidsenshop.dk
Kategori:Have
Kategori:Have

Davidsenshop.dk vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien have. Butikken er nem at finde, det samme er produkterne via en enkel navigation på siden. Bestillingssiden giver godt overblik over alle omkostninger, betalingsmåder og levering.

Bauhaus vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien Renovering & Byggeri. Det er nemt og enkelt at finde produkter og indkøbskurven er enkel og overskuelig. Bestilling er nem og hurtig. Siden har fine kategori inddelinger og gør det nemt at søge efter produkter. Butikkens kundesupport har styr på det med hurtige og præcise svar.

NiceHair
Kategori:Skønhed
Kategori:Skønhed

NiceHair vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien Skønhed. NiceHair vinder fordi det er en onlinebutik med en meget god hjemmeside, hvor det er nemt at finde de ønske produkter. Mange filtre og kategorier giver et godt overblik. Meget nemt at bestille med gode muligheder for at ændre undervejs. Masser af leveringsmuligheder og en kundesupport, der bare fungerer tip top.

Apopro
Kategori:Helse
Kategori:Helse

Apopro.dk vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien Helse. En supergod og moderne butik, der dels er nem at finde og dels er nem at handle i. Du kan hurtigt finde det du søger på grund af fin kategoriopdeling eller via symptomer. Det var nemt at bestille, mange måder for levering og betaling. Levering på samme dag er en oplagt feature for et online apotek. Kundesupport fungerer godt.

Coop.dk
Kategori:Legetøj
Kategori:Legetøj

Coop vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien Legetøj. Coop er (også) en stor legetøjsbutik med mange produkter i onlinebutikken. Coop har mange butikker og dermed gode muligheder for at få produkter leveret til den lokale butik

Boozt vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien Tøj og Tilbehør. Selvom butikken er kæmpe stor er den meget nem at finde rundt i på grund af god opdeling i køn, kategorier eller anledninger. Det er nemt at bestille og betale, og du finder hele tiden svar på det du måtte være i tvivl om. Hvis der var behov for kundesupport, er deres chat super cgod.

Bogreolen.dk
Kategori:Underholdning
Kategori:Underholdning

Bogreolen.dk vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien Bogreolen.dk. Butikken præmieres for deres gode kundesupport med mange indgange og hurtige svar. Siden er nem at bruge og man finder hurtigt de ønskede produkter. Bestilling sker nemt og trygt, og jeg kan betale samt få det bestilte leveret på mange forskellige måder.

Scandinavian Photo
Kategori:Foto & Video
Kategori:Foto & Video

Scandinavian Photo vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien Foto & Video. Butikken præsenterer sig godt overfor kunderne. Det er nemt at finde rundt i webshoppen. Det er nemt at bestille med en god forklaring på fragt og betalingsalternativer.

Joybuggy vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien Spillekonsoller & Spil. Joybuggy gør det nemt for brugerne at afgive ordre og bestille de ønskede vare. Hvis vi er i tvivl om noget har butikken en effektiv og hurtig kundesupport, der fungerer godt.

Sport24
Kategori:Sport
Kategori:Sport

Sport 24 vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien sport & fritid. Butikken ligger i top med god kundesupport og det nemt at komme i kontakt med dem. Svarene kommer hurtigt og er præcise og personlige. Nemt at finde rundt på siden, og bestillingen er meget enkel og overskuelig.

Whiteaway
Kategori:Hvidevarer
Kategori:Hvidevarer

Whiteaway vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien hvidevarer. Den er nem at komme i kontakt med via kundesupport, der svarer hurtigt tilbage. Butikken er enkel og brugervenlig, og man finder nemt det produkt man søger efter. Bestillingen er grundig, men enkel og overskuelig.

Proshop vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien Computer & Software. Proshop fremhæves for at have en rigtig god kundeservice med hurtige svar på vores henvendelser. Butikken er nem at finde, og du finder som kunde uden problemer rundt på siden. Gode søgemuligheder, relevante filtre og nemt at bestille og betale.

Pink or Blue vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien Børn & Familie. En butik, der er nem at finde rundt og med en overskuelig inddeling af produktkategorier. Det er nemt at bestille og betale. Priser på fragt fremgår tydeligt, og der er flere forskellige leveringsmuligheder. Fri retur hvis det skulle blive nødvendigt. Butikken har fin kundesupport med gode og oplagt svar på vores henvendelse.

VVS-eksperten
Kategori:Badeværelse
Kategori:Badeværelse

VVS eksperten vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien badeværelse. En butik med en god hjemmeside, der er nem at finde. Siden er godt lavet med god navigation og nem at finde rundt på. Bestilling af varer går glad og nemt med godt overblik. Kundeservice svar hurtigt med hjælpsomme svar.

Coolshop
Kategori:Lyd & Billede
Kategori:Lyd & Billede

Coolshop vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien lyd&billede. En butik, der gør det rigtigt godt på alle områder. Websiden er nem at navigere på med god navigation og kategori inddeling. Nemt at bestille med godt overblik over hvad det hele koster. Masser af kontaktmuligheder, der svarer hurtigt og præcist.

Computersalg
Kategori:Telefoni
Kategori:Telefoni

Computersalg vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien Telefoni. Webshoppen er nem at finde, og som kunde finder du uden problemer rundt og finder hurtigt det du søger efter. Bestilling er nem, og du får gode informationer om fragt og betalingsmuligheder.

Alstrøm
Kategori:Køkken
Kategori:Køkken

Alstrøm vinder titlen som Årets E-handler 2019 i kategorien køkken. Butikken har en rigtig god hjemmeside, hvor det er nemt og hurtigt at finde produkter, få overblik over leveringsmuligheder og fragtomkostninger samt nemt at bestille. Alstrøm har en effektiv og hurtig kundeservice med flere forskellige kontaktmuligheder og de gav sig tid til at svar på vores spørgsmål på en personlig måde.

Log ind

Bliv gratis medlem