1. Årets E-handler 2021

Årets E-handler 2021

Tillykke til alle vindere af Årets E-handler 2021!

Stemmerne er blevet talt op.
Mystery Shoppere har været forbi.
… og nu kan de digitale konfettirør skydes af! 🎉

Nu kan vi nemlig stolt præsentere de bedste webshops, nemlig de 20 vindere der løber med titlen som Årets E-handler 2021 i de forskellige produkt- og butikskategorier. 1 af butikkerne har også nuppet grand-slam titlen som Årets Butik 2021!

Titlen som Årets E-handler fortæller dig, hvor du får en fortræffelig købsoplevelse. Og så er prisuddelingen her hos PriceRunner også en anerkendelse af det store arbejde, som Danmarks mange dygtige butikker leverer hver eneste dag, når du skal finde og købe nyt på nettet.

Du kan se alle årets vindere lige her:

Eventyrsport

Kategori: Årets Butik 2021 Vinder af Årets Butik 2021 Eventyrsport vinder både titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Fritid' og tager titlen som Årets Butik 2021. De kan være stolte af en hjemmeside, hvor det er let for kunderne at navigere rundt. Butikken ligger i top med god kundesupport, og det er nemt at komme i kontakt med en medarbejder - svarene kommer hurtigt, er præcise og personlige.

Derfor er Eventyrsport en fortjent vinder af begge titler.

Coop.dk

Kategori: Bolig & Indretning Årets E-handler 2021 i kategorien 'Bolig & Indretning' Coop.dk vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Bolig & Indretning'. De kan især være stolte af et kundeserviceteam, der yder et særdeles højt niveau, og så har de desuden et bredt sortiment med populære brands af rigtig høj kvalitet.

Bauhaus

Kategori: Have Årets E-handler 2021 i kategorien 'Have' Bauhaus vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Have'. Deres kundeservice svarer hurtigt med hjælpsomme svar, de har hurtig levering og ikke mindst et bredt sortiment, som hjælper dig med at finde de produkter, du søger.

10-4

Kategori: Renovering & Byggeri Årets E-handler 2021 i kategorien 'Renovering & Byggeri' 10-4 vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Renovering & Byggeri'. Det er nemt at finde de varer, du skal bruge, de har et stort sortiment med en bred vifte af produkter, og så er bestillingen klaret nemt og hurtigt.

Matas

Kategori: Skønhed Årets E-handler 2021 i kategorien 'Skønhed' Matas vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Skønhed'. De har en overskuelig hjemmeside med en god kategori-inddeling og et højt serviceniveau, så du kan finde lige de produkter, du skal bruge. Matas gør det virkelig nemt at bestille varer og det er med lynhurtig levering.

Med24.dk

Kategori: Helse Årets E-handler 2021 i kategorien 'Helse' Med24.dk vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Helse'. Det er nemt at bestille, du får flere muligheder for levering og rigtig god kundeservice. Deres overskuelige kategorier gør det også nemt, hurtigt og til en fornøjelse at handle her.

Proshop

Kategori: Legetøj Årets E-handler 2021 i kategorien 'Legetøj' Proshop vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Legetøj'. De har et kæmpe sortiment - også inden for legetøj, som gør Proshop til en stor legetøjsbutik på nettet. Hjemmesiden er nem at finde rundt på, og du kan se frem til hurtig afsendelse og levering på grund af deres effektive lagersystem.

Ditur

Kategori: Tøj & Tilbehør Årets E-handler 2021 i kategorien 'Tøj & Tilbehør' Ditur vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Tøj & Tilbehør'. De har en enkel og overskuelig hjemmeside, en rigtig intuitiv søgefunktion, som gør det virkelig nemt at finde det, du søger, og så er deres kundeservice i særklasse.

Coolshop

Kategori: Spillekonsoller & Spil Årets E-handler 2021 i kategorien 'Spillekonsoller & Spil' Coolshop vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Spillekonsoller & Spil'. Det er en butik, der gør det rigtig godt på alle områder. Hjemmesiden er nem at navigere rundt på med god navigation og kategori-inddelinger. Du kan enkelt bestille og betale dine varer, de har masser af kontaktmuligheder og du kan forvente hurtige og professionelle svar.

Sportmaster

Kategori: Sport Årets E-handler 2021 i kategorien 'Sport' Sportmaster vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Sport'. Butikken ligger i top med imponerende kundesupport, og det er nemt at komme i kontakt med dem. Svarene kommer lynhurtigt, er præcise og personlige. Det er nemt at finde rundt på siden, og bestillingen er meget enkel og overskuelig.

Skousen

Kategori: Hvidevarer Årets E-handler 2021 i kategorien 'Hvidevarer' Skousen vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Hvidevarer'. De er nemme at komme i kontakt med via kundesupport, er imødekommende, kundevenlige og servicemindede. Deres side er enkel og brugervenlig, og du kan nemt finde det, du søger.

Elgiganten

Kategori: Computer & Software Årets E-handler 2021 i kategorien 'Computer & Software' Elgiganten vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Computer & Software'. Elgiganten fremhæves for at have en god kundeservice med hurtige svar på henvendelser. Butikken er nem at finde rundt i, har et stort udvalg og så er det nemt at bestille og betale.

Eventyrsport

Kategori: Fritid Årets E-handler 2021 i kategorien 'Fritid' Eventyrsport vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Fritid'. Butikken ligger i top med kompetent og hurtig kundesupport, og forløbet fra bestilling til betaling af dine varer er både enkel og overskuelig. Eventyrsport gør det nemt at finde det, du skal bruge.

Jollyroom

Kategori: Børn & Familie Årets E-handler 2021 i kategorien 'Børn & Familie' Jollyroom vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Børn & Familie'. Det er en butik med høflig og kompetent kundeservice. Den er nem at finde rundt i og med en overskuelig inddeling af de forskellige produktkategorier, som hjælper hele børnefamilien og nybagte forældre.

LavprisVVS

Kategori: Badeværelse Årets E-handler 2021 i kategorien 'Badeværelse' LavprisVVS vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Badeværelse'. Det er en butik med god kundeservice, som svarer hurtigt med hjælpsomme svar og har åbent i et rigtig langt tidsrum, så du kan få den hjælp, du behøver. De har en god og brugervenlig hjemmeside med enkel navigation. Også bestilling af varer sker hurtigt og nemt med et godt overblik.

CineMagic

Kategori: Lyd & Billede Årets E-handler 2021 i kategorien 'Lyd & Billede' CineMagic vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Lyd & Billede'. Det er en butik, der gør det godt på mange områder og går det ekstra stykke for at hjælpe sine kunder. Yderst høflig og kompetent kundeservice. Hjemmesiden er nem at navigere rundt på med god kategori-inddeling.

Power

Kategori: Telefoni Årets E-handler 2021 i kategorien 'Telefoni' Power vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Telefoni'. Webshoppen er nem at finde, og som kunde får du hurtigt et overblik over deres udvalg og deres produkter, så du kan finde det, du søger. Power har desuden et rigtig højt og godt serviceniveau.

KitchenOne

Kategori: Køkken Årets E-handler 2021 i kategorien 'Køkken' KitchenOne vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Køkken'. KitchenOne har en effektiv og hurtig kundeservice med flere forskellige kontaktmuligheder. Deres kundeservice kommer med gode og konkrete svar på henvendelserne.

ComputerSalg

Kategori: Foto & Video Årets E-handler 2021 i kategorien 'Foto & Video'' ComputerSalg vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Foto & Video'. De gør det hurtigt og let at finde det, du søger, i deres brede udvalg. ComputerSalg giver god kundeservice - uanset om det er hjælp til et nyt produkt eller eventuel reklamation.

Tales

Kategori: Bøger Årets E-handler 2021 i kategorien 'Bøger' Tales vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Bøger'. Tales har en nem og overskuelig hjemmeside, som kommer med gode og relevante forslag. Bestilling og betaling er nemt og overskueligt.

Dækster

Kategori: Autoudstyr Årets E-handler 2021 i kategorien 'Autoudstyr' Dækster vinder titlen som Årets E-handler 2021 i kategorien 'Autoudstyr'. De har en nem og overskuelig hjemmeside med et bredt udvalg. Dæksters kundeservice er desuden hurtig og kommer med kompetent vejledning til dit valg af dæk.

Tak til alle jer der har stemt og deltaget

Så blev vinderne af Årets E-handler 2021 fundet!
Og det skylder vi også dig en tak for.

Den årlige prisuddeling her hos os på PriceRunner tager nemlig afsæt i dine (og andre kunders) oplevelser og erfaringer med butikkerne. Og vi er super glade for, at så mange har været forbi og stemt på deres yndlingsbutikker.

I den anledning havde vi også sat et par AirPods Pro på højkant. Og nu kan vi afsløre den heldige vinder af den lækre præmie. Stort tillykke til kennetg, der stemte på ComputerSalg med den her begrundelse:

ComputerSalg har et kæmpe udvalg af stort set alt, hvad man kan forestille sig. De har nogle af de bedste priser og deres service er virkelig god. Deres webshop fungerer altid upåklageligt, og med mulighed for afhentning i deres butik i Ringsted har du endda mulighed for at spare fragten. Alt i alt er det den butik, jeg altid handler hos - af alt fra værktøj til IT.

Mere om Årets E-handler

PriceRunner udpeger hvert år Danmarks bedste webshops. Og det er dig, der bruger PriceRunner til at sammenligne priser og produkter, som afgør, hvem der løber med titlen. Tidligere vindere har blandt andre været Matas, BabySam, LampeGuru og WhiteAway.

Hvem kan blive Årets E-handler?

Årets E-handler på PriceRunner.dk

Hos PriceRunner finder du priser og produkter fra over 8.700 forskellige butikker. Der skal findes en vinder i 20 forskellige kategorier. Hver butik kan indgå i maksimalt 3 kategorier, og butikken skal naturligvis sælge produkter inden for kategorien.

Der skal blandt andet indsamles stemmer fra dig og andre ude bag skærmen, hvis butikken skal gå videre i opløbet om titlen. Din stemme betyder altså noget, når vi sammen finder Danmarks bedste webshops.

Hvordan finder I Årets E-handler?

Når vi har fundet tre finalister i hver kategori (det sker med afsæt i kundeanmeldelser og stemmer fra forbrugere), bliver butikkerne efterfølgende vurderet grundigt gennem Mystery Shopping. Det gennemføres af et eksternt firma.

Vi har valgt at tilføje Mystery Shopping som et ekstra element for bedst muligt at kunne bedømme den samlede købsoplevelse hos butikken - fra bestilling til levering set med dine øjne som forbruger. Her er nogle af parametrene blandt andet bæredygtige tiltag, levering og kundeservice hos butikken.

Og så kan vi ellers kåre Årets E-handler i 20 forskellige kategorier samt 1 samlet vinder, der løber med titlen som Årets Butik.

FAQ

Årets E-handler er en pris, som uddeles af PriceRunner til Danmarks bedste webshops. Der er 20 forskellige kategorier, som hver får sin vinder, og 1 af butikkerne kåres desuden som Årets Butik - den butik der simpelthen gør det allerbedst.

Alle butikker har mulighed for at deltage og kan nomineres til Årets E-handler. Hver kategori får til sidst tre finalister. Dem finder vi med afsæt i antal stemmer og anmeldelser fra forbrugerne.

Når vi har fundet tre finalister i hver kategori, bedømmes butikkerne gennem Mystery Shopping, som et eksternt firma står bag. Det sker for at kunne bedømme hele købsprocessen og købsoplevelsen. Vi ser blandt andet på bæredygtige tiltag, levering og kundeservice hos butikken.

De endelige vindere bliver annonceret 7. maj 2021.

Årets E-handler er en måde at hjælpe forbrugerne med at få overblik over de butikker, der hver eneste dag leverer en super service og fantastisk god købsoplevelse. Dem er der mange af, og alle de butikker ønsker vi at anerkende. Så når du handler i en butik, der har fået prisen som Årets E-handler, ved du, at du kan føle dig tryg i forbindelse med dit køb.

Abonner på vores nyhedsbrev

Få aktuelle tilbud og relevante tips hver uge. I nyhedsbrevet kan du læse mere om produkter, guides og tests - alt det, der er vigtigt for dig, når du skal købe noget nyt.

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyheder og tilbud inden for PriceRunners produktsortiment samt konkurrencer og tips via e-mail. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage. Læs mere i vores Privatlivspolitik.