Årets E-handler 2022

Så er det endelig blevet tid til at afsløre Årets E-handlere, hvem der tager den første udgave af Årets Grønne Butik og hvilken butik, der bliver Årets Butik! Et stort tak til alle jer, der har deltaget i afstemningen og stemt på jeres favoritbutikker; nu er vinderen af en iPhone 13 Pro også fundet...

Årets vinder

4 år med Årets E-handler

I dag har PriceRunner tusindvis af profilerede webshops inden for en række forskellige produktsegmenter samt kategorier. For fjerde år i træk udpeger vi nu Årets E-handler – en pris, der har til formål både at belønne de hårdtarbejdende butikker og vejlede forbrugerne, der shopper online. Der skal blandt andet indsamles stemmer fra dig og andre ude bag skærmen, hvis butikken skal gå videre i opløbet om titlen. Din stemme betyder altså noget, når vi sammen finder Danmarks bedste webshops.

For at deltage og konkurrere om prisen skal butikkerne blandt andet have verificerede kundebedømmelser, der er modtaget i løbet af de seneste 6 måneder. Der skal findes en vinder i 20 forskellige kategorier. Hver butik kan indgå i maksimalt 3 kategorier, og butikken skal naturligvis sælge produkter inden for kategorien. For at gå videre i konkurrencen skal butikkerne desuden indsamle stemmer fra forbrugerne.

Tak til alle jer, der har stemt!

Forbrugernes købsoplevelser og stemmer er en vigtig del i udnævnelsen af Årets E-handler - sammen med dig kårer vi Danmarks bedste webshops. Alle, der har deltaget i afstemningen, har ikke kun været med til at stemme på en favoritbutik - en heldig vinder får nemlig også fingrene i en iPhone 13 Pro. Nu er vinderen fundet, og derved kan vi sige stort tillykke til Havelund - tak for din stemme og begrundelse!

Jeg har handlet flere gange ved ComputerSalg.dk. Fælles for hver gang er den gode service. Hvis varerne er på eget lager bliver de lynhurtigt afsendt og leveret og hvis de ikke er på eget lager er kommunikationen i top. Jeg havde også en vare der skulle returneres da den gik i stykker indenfor få dage og igen her var ComputerSalg vildt hurtige med svar og endnu hurtigere til at returnere mine penge. Priserne er altid blandt de bedste - og ofte de bedste og udvalget er enormt!

Årets E-handler 2022

Lavprisvvs.dk

Årets Butik

LavprisVVS tager prisen som Årets Butik 2022, fordi de fik toppoint i Mystery Shopping og har en helstøbt forretning, De har løftet et område, som før var rettet udelukkende til mænd til at være til gør-det-selv folk uanset køn, alder og erfaring. Bæredygtige indkøb er de indkøb, man bruger og er tilfredse med. Vi oplevede dygtige, professionelle medarbejdere med fokus på de rette, miljømæssige produkter.

Proshop.dk

Årets Grønne Butik

Proshops geniale pakkerobot gør op med e-handelsbranchens store problem med transport af luft. En 100% unik papkasse sparer CO2 og er en hjælpende hånd til klimaet. Desuden kører Proshop med de højeste energimærkninger, solcelleanlæg og ladestandere til elbiler. Det er både sund fornuft og et vigtigt ansvar at tage som en af branchens tunge spillere.

Lavprisvvs.dk

Kategorivinder Badeværelse

LavprisVVS griber danskerne der, hvor mange vakler - når man har købt et hus og skal i gang med at installere og renovere. Mange vil selv, men har brug for hjælp. Der træder LavprisVVS til og vejleder med kyndige guides, personlig rådgivning og ikke mindst hurtig levering.

Royal Design DK

Kategorivinder Bolig & Indretning

Royal Design vinder prisen, fordi de tilbyder en helstøbt oplevelse med et bredt udvalg af varer og priser, en passende mængde informationer til kunden efter bestilt ordre og en yderst venlig og hjælpsom kundeservice, der har en god viden om miljørigtige produkter.

Gucca

Kategorivinder Bøger

Gucca har udviklet sig fra salg af dvd-film til et helstøbt varehus. De vinder, fordi de har vidende og nærværende kundeservice og en hjemmeside, som inspirerer til gode læseoplevelser. Kunderne kvitterer med fremragende anmeldelser.

Pinkorblue.dk

Kategorivinder Børn & Familie

Pinkorblue vinder, fordi de tilbyder en tryg og let tilgængelig oplevelse for børnefamilier, De har etableret sig som eksperter inden for børnefamiliens vigtige indkøb og vejleder kyndigt og professionelt igennem købsprocessen. Med et større fokus på bæredygtige produkter tror vi, at Pinkorblue har potentiale til at nå endnu flere målgrupper.

ComputerSalg A/S

Kategorivinder Computer & Software

Med et imponerende udvalg af varer har ComputerSalg godt fat i danskerne. De vinder, fordi et besøg i deres univers kombinerer den gode købsoplevelse med et nemt check-out flow og hurtig levering.

Friluftslageret

Kategorivinder Fritid

Friluftslageret formår både at udvide og give kunderne den bedste oplevelse, så de kommer tilbage igen og igen. De udvider og får positive tilbagemeldinger fra både kunder og Mystery Shopping. Deres produkter taler ind i den bæredygtige agenda, og kundeservice vejleder kyndigt og engageret.

Homeshop.dk

Kategorivinder Have & Udemiljø

Homeshop forstår deres kunder og møder dem på mange platforme med engagerede og vidende medarbejdere. De kender deres målgruppe til fingerspidserne og har opbygget et humoristisk, men samtidig professionelt univers.

Helsebixen

Kategorivinder Helse

Danmarks største sortiment og dedikerede kundeservice medarbejdere gør Helsebixen til årets vinder. Det er nemt at danne sig et overblik og finde de rigtige produkter, og der er fokus på miljømærkninger og et CO2-neutralt website.

Coolshop

Kategorivinder Hobby

Coolshop formår at forny sig, optimere og tilføje nye kategorier, der komplimenterer deres forretning og tiltrækker nye målgrupper. Som en af de store spillere på markedet håber vi at se flere miljøvenlige tiltag fra deres side i fremtiden.

whiteaway

Kategorivinder Hvidevarer

Whiteaway vinder på deres hurtige levering, generøse telefontider og gode service. Kundeservice holder et højt niveau med vejledning om nye energimærkninger og reduceret energiforbrug til glæde for kunderne og miljøet.

KitchenOne.dk

Kategorivinder Køkken

KitchenOne har formået at skabe en shop der er lækker, hurtig og inspirerende. Flotte billeder og godt content gør besøget til en sanselig oplevelse. De vinder, fordi de gør alt for at give kunden en god købsoplevelse.

Bilka.dk

Kategorivinder Legetøj

Bilka har for alvor slået sit navn fast på det digitale område og skaber en personlig og relevant indkøbsoplevelse. En overskuelig og indbydende hjemmeside og hurtig levering gør Bilka til en vinder.

Power

Kategorivinder Lyd & Billede

Power gør ikke noget halvt, og deres store stemmetal og antal anmeldelser hos PriceRunner vidner om, at de har dedikerede og tilfredse kunder. Vi glæder os til se, hvad de finder på i fremtiden.

10-4

Kategorivinder Renovering & Byggeri

10-4 har grebet mulighederne igennem de seneste to år, hvor mange danskere har kastet sig over renovering og vedligehold af bolig. Dygtige medarbejdere i kundeservice hjælper hurtigt og kompetent videre, hvis man har spørgsmål.

Nicehair.dk

Kategorivinder Skønhed

Nicehair er kendt for sine dygtige og imødekommende medarbejdere, og med et stort inspirationsunivers tager de kunden ved hånden og fører sikkert frem til det rigtige køb.

Elgiganten.dk

Kategorivinder Gaming

Elgiganten har excelleret i at få kunderne til at melde sig ind i kundeklubben. De arbejder aktivt med bæredygtighed og forbedrer blandt andet levetiden på produkter og hjælper kunderne af med elektronikskrot. En ægte markedsleder!

Sport24

Kategorivinder Sport

Sport24 er det naturlige udgangspunkt, når der skal handles sport til hele familien. Med et stort inspirationsunivers guider de danskerne til nye og kendte sportsgrene med blog og videoguides. En god oplevelse lige fra første klik til pakken blev modtaget.

Proshop.dk

Kategorivinder Telefoni

Proshop er i en klasse for sig med lynhurtig opdatering af de nyeste produktfeatures og en eminent forståelse for målgruppen. De hæver barren med konstante lagerudvidelser og forbedringer, og de har sat en ny standard for den gode kundeoplevelse i et yderst konkurrencepræget marked.

GoldenTime

Kategorivinder Tøj & Tilbehør

Det kræver noget særligt at slå igennem i en niche, og GoldenTime har skabt et univers med høj faglighed og viden om de enkelte produkter. Hjælpsom og professionel kundeservice hjælper kunden videre og giver gode bud på anbefalinger.

Kamerahuset

Kategorivinder Foto & Video

Kamerahuset lykkes med dygtig og vidende kundeservice, udvalgte produkter og at kombinere offline og online handel. De har skabt et stærkt og troværdigt brand med høj integritet og erfaring.

Hvordan findes Årets E-handler?

I hver kategori går de tre butikker, der har den højeste gennemsnitlige vurdering fra verificerede kundebedømmelser samt stemmer fra brugerne, videre i konkurrencen. I næste del af konkurrencen bliver finalisterne så vurderet grundigt gennem Mystery Shopping. Parametre, der skal bedømme den samlede købsoplevelse hos butikken, er blandt andet bæredygtige tiltag, levering og kundeservice.

I år har bæredygtighed været i fokus, så stærke bæredygtige tiltag har vægtet tungt i juryens bedømmelse. Noget nyt i år er derfor introduktionen af en helt ny kategori: Årets Grønne Butik. Prisen uddeles til den butik, der har den bedste bedømmelse inden for bæredygtige tiltag som levering og emballage. I vanlig rækkefølge bliver Årets Butik også fundet - den butik, der har fået den bedste bedømmelse af samtlige finalister.

FAQ

Årets E-handler er en pris, som uddeles af PriceRunner til Danmarks bedste webshops. Der er 20 forskellige kategorier, som hver får sin vinder, og 1 af butikkerne kåres desuden som Årets Butik - den butik der simpelthen gør det allerbedst.

Alle butikker har mulighed for at deltage og kan nomineres til Årets E-handler. Hver kategori får til sidst tre finalister. Dem finder vi med afsæt i antal stemmer og anmeldelser fra forbrugerne.

Når vi har fundet tre finalister i hver kategori, bedømmes butikkerne gennem Mystery Shopping. Det sker for at kunne bedømme hele købsprocessen og købsoplevelsen. Vi ser blandt andet på bæredygtige tiltag, levering og kundeservice hos butikken.

De endelige vindere vil blive offentliggjort i løbet af foråret 2022.

Årets E-handler er en måde at hjælpe forbrugerne med at få overblik over de butikker, der hver eneste dag leverer en super service og fantastisk god købsoplevelse. Dem er der mange af, og alle de butikker ønsker vi at anerkende. Så når du handler i en butik, der har fået prisen som Årets E-handler, ved du, at du kan føle dig tryg i forbindelse med dit køb.

Tidligere vindere af Årets E-handler 2021 er for eksempel Eventyrsport, Elgiganten, Jollyroom og KitchenOne. Se tidligere vindere af Årets E-handler.