Årets E-handler 2023

Nu er årets vindere af Årets E-handler 2023 blevet fundet! Læs videre og find ud af, hvem vi kan kalde for Danmarks bedste butikker i 20 kategorier samt i de to hovedpriser Årets Grønne Butik og naturligvis Årets Butik. Tak til alle jer, der har stemt på jeres favoritbutik!

Se alle vinderne

5 år med Årets E-handler

PriceRunner har tusindvis af profilerede webshops inden for en række forskellige produktsegmenter samt kategorier. For femte år i træk finder vi nu Årets E-handler – en pris, der har til formål både at belønne de hårdtarbejdende butikker og vejlede forbrugerne, der shopper online. Der skal blandt andet indsamles stemmer fra jeres kunder, hvis butikken skal gå videre i opløbet om titlen. Fortæl jeres kunder, at deres stemmer er vigtige: De kan være med til at udpege jer som en af årets vindere!

Der skal findes en vinder i en række forskellige kategorier. Se alle herunder. Hver butik kan indgå i maksimalt 3 kategorier, og butikken skal naturligvis sælge produkter inden for kategorien. For at gå videre i konkurrencen bliver butikkerne vurderet på antal stemmer og antal verificerede anmeldelser hos PriceRunner.

Tak til alle jer, der har stemt!

Brugernes købsoplevelser og stemmer er en vigtig del i kåringen af Årets E-handler - sammen med dig finder vi Danmarks bedste webshops. Alle, der deltog i afstemningen, stemte ikke kun på deres favoritbutikker - de var også med i konkurrencen om en PlayStation 5. Nu er denne heldige vinder fundet, og dermed siger vi stort tillykke til Murmeldyret. Tak for din stemme og begrundelse!

Med Proshop er der aldrig problemer. Oftest er de, de billigste når der sammenlignes med andre butikker og så har de stort set alt, hvad man kan drømme om. Deres levering er utrolig hurtig, oftest dagen efter man har bestilt det, hvilket er utrolig rart som kunde. Produktbeskrivelsen inde på deres side plejer altid at være fyldestgørende og indeholder meget sjældent fejl eller mangler. Alt i alt en utrolig god butik som andre kan have svært ved at følge med når det kommer til den service de levere. Deres motto "Meget mere, meget hurtigere" er tydeligvis noget de kan leve op til.

Et stort tillykke til årets vindere!

Årets Butik - Ditur!

Vinderen af den prestigefyldte pris, Årets Butik 2023, har imponeret på alle parametre. Vild vækst har kendetegnet de første knap ti år for årets vinder. Ditur viser købmandskab, en stærk organisation og et inspirerende digitalt univers, hvor de sidder tungt på deres niche. Vi glæder os til at følge Årets Butik på deres ambitiøse rejse.

Årets Grønne Butik går til Elgiganten!

Årets Grønne Butik sætter handling bag ordene og følger deres ambitiøse strategi op med konkrete tiltag for at forlænge produkters levetid sammen med kunderne. Med deres mange miljøvenlige initiativer viser Elgiganten, at det kan være en både miljømæssig og økonomisk gevinst at spare på vores fælles ressourcer.

Årets E-handlere 2023

BilligVVS

Årets E-handler

Kategori: Badeværelse

BilligVVS vinder på grund af deres kompetente kundeservice, som hjælper kunden videre engageret og venligt. De har også fået gode anmeldelser fra mystery shopping og har vundet mange stemmer fra danskere på grund af deres lave priser og høje kvalitet.

Luxoliving.dk

Årets E-handler

Kategori: Bolig & Indretning

Luxo Living vinder, fordi de har skabt en shop med en unik stil baseret på varer af høj kvalitet og inspirerende design. De fik især gode anmeldelser fra mystery shopping for den smukke webside, som er let og intuitiv at finde rundt på.

Kids-world.dk

Årets E-handler

Kategori: Børn & Familie

Kids-World har vundet børnefamiliernes hjerter på grund af deres høje kvalitet, fremragende kundeservice og rådgivning om bæredygtige produkter. Deres kundeservice har kompetent viden om bæredygtighed, hvilket gør det til en tryg og positiv oplevelse at handle hos Kids-World.

Saxo DK

Årets E-handler

Kategori: Bøger

Saxo vinder, fordi de inspirerer til gode læseoplevelser med konkurrencedygtige priser og kundeservice, som står klar til at hjælpe videre. Mystery shopping gav især point for det store udvalg og de mange filtre, som gjorde det nemt at finde rundt.

Føniks Computer

Årets E-handler

Kategori: Computer & Software

Føniks Computer udvikler løbende deres butik med et bredere sortiment, og det har danskerne opdaget. De vinder for deres høje kvalitet og fremragende kundeservice, som har styr på bæredygtige produkter.

Kamerahuset

Årets E-handler

Kategori: Foto & Video

Kamerahuset vinder, fordi de tilbyder en gedigen og erfaren hjælp til at vælge det rigtige kameraudstyr. Kvalitet og engagement er kodeordene for årets vinder, som har etableret sig som eksperter på deres specifikke område.

Eventyrsport

Årets E-handler

Kategori: Fritid

Eventyrsport vinder på grund af deres uovertrufne fokus på bæredygtighed, høj kvalitet og fremragende kundeservice. De har også fået gode anmeldelser fra både kunder og mystery shopping, og som en mystery shopper skrev: "Intet bøvl, kun god service".

Proshop.dk

Årets E-handler

Kategori: Gaming & Underholdning

Proshop har med et imponerende udvalg af varer godt fat i danskerne og udlandet. De vinder Gaming & Underholdning, fordi deres store fokus på dette sortiment bærer frugt og skaber gode købsoplevelser og positiv feedback fra kunderne.

Bauhaus DK

Årets E-handler

Kategori: Have & Udemiljø

Bauhaus vinder på grund af deres fantastiske udvalg til haven og fremragende kundeservice. De tager bæredygtighed alvorligt og får ros fra både kunder og mystery shopping for deres priser og udvalg.

Apopro

Årets E-handler

Kategori: Helse

Apopro vinder, fordi de på kort tid har etableret sig som et troværdigt alternativ til fysiske apoteker. Deres store force er en dedikeret og vidende kundeservice, som vejleder kyndigt om blandt andet bæredygtige produkter.

Coolshop

Årets E-handler

Kategori: Hobby

Coolshop har igen imponeret danskerne med et stort udvalg af kreative hobby- og fritidsprodukter, hurtig levering og en personlig og humoristisk tone. De har hele pakken og får det til at se legende let ud at drive en virksomhed i konstant vækst.

whiteaway

Årets E-handler

Kategori: Hvidevarer

Whiteaway vinder på grund af deres fremragende kundeservice, inspirerende tekster og tydelige informationsflow til kunderne. De er også opmærksomme på bæredygtighed, og det får de positive anmeldelser for fra mystery shopping.

KitchenOne.dk

Årets E-handler

Kategori: Køkken

KitchenOne har for alvor slået sit navn fast som en serviceminded leverandør af køkkenredskaber og tilbehør. De får også ros for deres guides og forslag til spændende madretter, dygtige kundeservice og hurtige levering.

BR-Legetøj

Årets E-handler

Kategori: Legetøj

BR Legetøj er veletablerede som eksperter inden for det seneste nye legetøj af høj kvalitet. Hurtig support, nem levering og venlig kundeservice får en mystery shopper til at beskrive det som "en ovenud god oplevelse at handle hos BR Legetøj".

Elgiganten.dk

Årets E-handler

Kategori: Lyd & Billede

Elgiganten har som altid fart på, og de udvikler sig konstant, så kunderne gladeligt kommer tilbage for at handle produkter inden for Lyd & Billede. De vinder, fordi de gør købeoplevelsen enkel og hurtig og udforsker nye måder at genbruge elektronik og øge produkternes levetid.

10-4

Årets E-handler

Kategori: Renovering & Byggeri

For tredje år i træk er 10-4 blandt vinderne af Årets E-handler. De hjælper og guider danskerne gennem store og små renoveringer og byggerier med kyndige guides, erfarne rådgivere og stor viden om bæredygtige produkter for at skabe grønnere hjem over hele landet.

Matas

Årets E-handler

Kategori: Skønhed

Matas er i konstant udvikling og er en frontløber inden for nye muligheder til at nå kunderne. Med guides, personlig rådgivning og live shopping skaber de et helstøbt inspirationsunivers som giver danskerne en sanselig oplevelse.

Unisport.dk

Årets E-handler

Kategori: Sport

Unisport vinder, fordi de viser hvordan man kan blive ekspert på en helt særlig niche af produkter. De udforsker nye digitale muligheder for at skabe et stærkt brand, men brandingen står ikke alene, for Unisport får positiv feedback på sin dedikerede kundeservice og hurtige levering.

Bilka.dk

Årets E-handler

Kategori: Telefoni

Bilka har skabt en stærk strategi, hvor de møder kunderne på mange forskellige platforme. De kommer ikke sovende til succesen, som er baseret på godt købmandskab, en god kundeoplevelse og et stærkt brand i konstant fornyelse.

Ditur.dk

Årets E-handler

Kategori: Tøj & Tilbehør

Ditur har været på en vild vækstrejse uden at gå på kompromis med kerneværdierne. De vinder, fordi danskerne har stemt på dem i stor stil og mystery shopping pointerer websidens smukke udseende, enkle navigation og det overordnede element af luksus og kvalitet.

Hvordan findes Årets E-handler?

Det er danskerne, der nominerer de butikker, de synes fortjener at vinde. Alle butikker har mulighed for at deltage, og finalisterne findes med afsæt i antal stemmer og anmeldelser fra forbrugerne. Når vi har fundet tre finalister i hver kategori, bedømmes butikkerne gennem Mystery Shopping. Det sker for at kunne bedømme hele købsprocessen og købsoplevelsen. Mystery shopping vurderer den samlede købsoplevelse hos butikken, herunder bæredygtige tiltag, levering og kundeservice.

Stærke bæredygtige tiltag vejer tungt i juryens bedømmelse og en særlig dygtig butik får hovedprisen: Årets Grønne Butik. Prisen uddeles til den butik, der har den bedste bedømmelse inden for bæredygtige tiltag som levering og emballage. Naturligvis bliver Årets Butik også fundet - den butik, der har fået den bedste bedømmelse af samtlige finalister!

FAQ

Årets E-handler er en pris, som for femte år i træk uddeles af PriceRunner til Danmarks bedste webshops. Årets E-handler er en måde at hjælpe forbrugerne med at få overblik over de butikker, der hver eneste dag leverer en super service og fantastisk god købsoplevelse. Dem er der mange af, og alle de butikker ønsker PriceRunner at anerkende. Der findes en vinder i en række forskellige kategorier, og desuden vinder to butikker årets hovedpriser: Årets Butik og Årets Grønne Butik - de butikker der simpelthen gør det allerbedst.

Alle butikker som sender til Danmark har mulighed for at deltage og kan nomineres til Årets E-handler. Hver kategori får derefter tre finalister. Dem finder vi med afsæt i antal stemmer og anmeldelser fra forbrugerne. Så din stemme er utroligt vigtig!

Det er danskerne, der nominerer de butikker, de synes fortjener at vinde. Hver kategori får tre finalister. Dem finder vi med afsæt i antal stemmer og anmeldelser fra forbrugerne. Derefter bedømmes finalisterne gennem Mystery Shopping. Det sker for at kunne bedømme hele købsprocessen og købsoplevelsen. Vi ser blandt andet på bæredygtige tiltag, levering og kundeservice hos butikken.

De endelige vindere vil blive offentliggjort i maj 2023.

Årets E-handler er en måde at hjælpe forbrugerne med at få overblik over de butikker, der hver eneste dag leverer en super service og fantastisk god købsoplevelse. Dem er der mange af, og alle de butikker ønsker PriceRunner at anerkende. Så når du handler i en butik, der har fået prisen som Årets E-handler, ved du, at du kan føle dig tryg i forbindelse med dit køb.

Tidligere vindere af Årets E-handler kan ses her på siden. Se tidligere vindere af Årets E-handler.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os