Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik
  1. Julekalender 2019

Julekalender 2019

Endelig er det december - årets hyggeligste måned

Adventskransen lyser op, nisser kommer på besøg og en duft af julebag spreder sig i hjemmet. Nu er det endelig december, og julen står for døren. Nyd årets hyggeligste måned, og tæl ned til juleaften med vores julekalender. I 24 dage byder vores julekalender på gode tilbud fra 24 populære butikker.

Dagens låge - 16. december

Nu er det tid til den 16. kalenderlåge, som præsenteres af WhiteAway - klik på lågen for at se, hvilket tilbud der gemmer sig bag! 🎅

Sådan følger du julekalenderen

Hver dag fra 1. december og frem til juleaften kan du nyde glæde af forskellige tilbud fra vores butikker. Du kan nemt følge med via vores nyhedsbrev og sociale medier (Facebook og Instagram), så husk at følge os.

Julekalenderen præsenteres i samarbejde med

Legetøjseksperten
Homeshop.dk
Coolshop
Skiftselv.dk
Gucca
Art & Design
HIFI Klubben
Smart
AV-Connection
Kai Berntsen
BabySam
10-4
wupti.com
Pixizoo.dk
HvidevareShoppen
WhiteAway.com
Skousen
Faisto
Imerco
Cocopanda DK
KitchenOne.dk
Moccamaster

Julekalenderens tidligere låger

1. december: Legetøjseksperten

Legetøjseksperten.dk tilbød en skarp kalenderpris (149,-) på det populære legetøjsvåben Nerf N-Strike Elite Split Strike Blaster - en ideel gaveidé til store og små børn.

2. december: Homeshop

Julen er som bekendt lysenes fedt, og dét markerede Homeshop.dk med 15 unikke tilbud på populære Philips Hue-pærer og lamper.

3. december: Coolshop

Bag den tredje kalenderlåge gemte sig en duft af parfumer og skøn hudpleje. Coolshop.dk havde fundet en håndfuld unikke tilbud frem til dig.

4. december: Skiftselv

Julen er en varm tid. Men varm suppe er nu også godt at lune sig på. Så Skiftselv.dk havde fundet en skarp pris på et begrænset antal Scanpan suppegryder.

5. december: Gucca

Glem alt om julehygge og julefilm for en stund. Bag låge nummer 5 fandt du en god pris på den action-packed filmserie om lejemorderen John Wick!

6. december: Art & Design

Art & Design tilbyder en unik rabatkode, som giver 22 % rabat på de populære Kubus lysestager fra danske by Lassen. Rabatkoden kan bruges i hele december.

Låge nummer 6

7. december: HiFi Klubben

Bag dagens låge finder du en god kalenderpris på de trådløse, velspillende og støjreducerende Denon AH-GC30 over-ear hovedtelefoner.

Låge nummer 7

8. december: Smart.dk

Vil du gerne kunne automatisere al julelyset og de elektroniske enheder derhjemme? Bag låge 8 har Smart.dk et godt tilbud på en Smart Plug, der gør det muligt at tænde/slukke og personliggøre sine elektroniske enheder via stikket.

Låge nummer 8

9. december: AV-Connection

AV-Connection giver dig en unik rabatkode, så du kan få 300 kroner i rabat på en pladespiller fra den populære producent Rega. Rabatkoden kan bruges frem til 24. december.

Låge nummer 9

10. december: Kai-Berntsen.dk

Hvad skal man give i julegave? Dét gav Kai Berntsen inspiration til bag låge nummer 10, hvor de delte 10 julegaveideer, som butikken desuden havde sænket sine priser på.

11. december: BabySam

BabySam er i herligt julehumør og var klar med en unik rabatkode, der gav 25% rabat på deres populære Oxybul legetøj - en god gaveidé til større og mindre børn.

12. december: 10-4

Bag låge nummer 12 havde netbutikken 10-4.dk samlet adskillige tilbud på populære gaveideer til dig og hele familien.

13. december: Wupti

Bag låge nummer 13 blev det "hvid" jul. Wupti gav dig nemlig en rabatkode på adskillige hvidevarer - også på allerede nedsatte modeller.

14. december: Pixizoo

Lørdagens låge fra Pixizoo.dk bød på julegodter i form af en unik rabatkode, der gav 10% ekstra rabat på et væld af legetøj og andre produkter til børneværelset.

15. december: Hvidevareshoppen.dk

Bag låge 15 var Hvidevareshoppen.dk klar med udvalgte tilbud på hvidevarer og tilbehør. Så var årets gaver allerede købt, kunne det tænkes, at du havde tid til at se efter noget nyt hjem til dig selv?

Giv en testvinder i julegave

Lad vores eksperter guide dig i din julehandel. Her finder du test af alt fra de bedste eltandbørster og gode pulsure/aktivitetsmålere til effektive mascara og robotstøvsugere der rengør hele hytten.

Log ind

Bliv gratis medlem