Standardmus

Ja
Filtrer
Produktegenskaber
Information om bæredygtighed
Mål

1000+ produkter

Standardmus Logitech MX Master 3S
200+ overvåger

Logitech MX Master 3S

Trådløs, Optisk

714 kr.

4,5

COMPUTERMUS

Almindelige spørgsmål

De fleste mus i dag er trådløse eller med ledning og fungerer ved hjælp af en sensor, der aflæser, hvordan musen bevæger sig hen over underlaget. Når du bevæger din hånd, læser sensoren det og sender signaler til computeren, enten via det trådløse netværk eller via ledningen. Den første generation af computermus havde i stedet en indbygget kugle, der stak ud på undersiden og som ved bevægelse aktiverede to roterende blade, der igen sendte signaler til computeren via en ledning.

Hvor længe en computermus holder, afhænger helt af, hvor meget du bruger den, og hvor intensivt du bruger den. Men hvis du passer godt på din mus, kan den holde i mange år.

Det afhænger primært af, hvad du skal bruge musen til. Leder du f.eks. efter en computermus til at spille med, er en computermus, der er designet til gaming bedre. Du får de funktioner, den hurtighed og den ergonomi, der er nødvendig til en sådan opgave. Men hvis du leder efter en mus til kontoret eller hjemmet, er det bedre at købe en almindelig mus, hvor fokus primært er på ergonomi og komfort.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os