Pandelampe

Petzl
Filtrer
Produktegenskaber
Mål

500+ produkter

Sorter efter popularitet
Pandelampe Petzl Actik Core
4,5/5

Petzl Actik Core

Pandelampe, Batteriindikator, Blink, Genopladeligt batteri inkl., Vandtæt, Batteri: AAA (LR3), NiMH, Lumen: 450, Rækkevidde: 700 m, Vægt: 80g

395 kr.
PANDELAMPER

Almindelige spørgsmål

Hele idéen med en pandelampe er, at du har en lygte, hvor du stadig kan bruge begge hænder. En pandelampe spændes fast rundt om hovedet, så lyset sidder lige oppe over øjnene, og derved har du altid lys, hvor du kigger hen. Pandelamper kommer i mange forskellige varianter. Nogle kommer med forskellige typer pære, andre er bygget til at håndtere ekstremt hårdt vejr, og nogle har fokus på distancen af lyskeglen. Den store værdi i en pandelampe ligger især i, hvis du er meget udenfor. For eksempel, hvis du cykler, camper, sejler, går på jagt, eller noget helt andet. Så snart det er mørkt udenfor og du skal bruge dine hænder, så er en pandelampe en god investering.

Den bedste pandelampe er den, der 100 % passer til dit behov. Fordi der er så stor forskel på pandelamper, så er det vigtigt, du spørger dig selv, “Hvad skal jeg bruge den til?” og “Hvor meget vil jeg betale?”. Der er utrolig mange aspekter af en pandelamper, der er værd at kigge på. For bare at nævne nogle få: Er den vandtæt? Er batterierne genopladelige? Hvor langt lyder den? Har den nattelys? Hvor meget må den veje? Som du kan se, så bliver det hurtigt lidt af en jungle. Vi har selv testet flere populære pandelamper, som du kan læse mere om her.

Ja, der findes pandelamper designet til børn. Mange fabrikanter og butikker sælger også børneversioner af deres pandelamper.

Annonce