Radioer

DAB+
Filtrer
Produktegenskaber
Egenskaber
Tilslutninger
Watt
Trådløst
Strømforsyning
Lyd
Mål

500+ produkter

Sorter efter popularitet

Udforsk vores søgemaskine og hvordan vi rangerer produkter. Læs mere

Radioer Makita DMR115 Arbejdsradio
Makita Logo
50+ overvåger

Makita DMR115 Arbejdsradio

Radio, DAB+, FM

1.245 kr.

4,4

RADIO

Almindelige spørgsmål

I dette tilfælde er det en anordning til modtagelse af radiosignaler fra radiostationer, enten digitalt eller via et af de frekvensbånd, som anvendes til radioudsendelser.

I betragtning af at digital distribution har overtaget mere og mere, har det traditionelle radioapparat i en vis udstrækning udlevet sin rolle. Du kan lytte til de fleste radiostationer via internettet. Men det kan stadig være godt at have en radio, der kan modtage konventionelle radiosignaler (enten analogt eller digitalt), da den digitale infrastruktur kan svigte, for eksempel i svært tilgængelige områder uden dækning eller i tilfælde af krig og katastrofer.

En rendyrket digital radio modtager såkaldte DAB-signaler. Der er ikke tale om distribution via internettet, men om digital jordbaseret radio i overensstemmelse med de verdensstandarder der findes. I Danmark har der været talt om at lukke for FM-båndet, men dette er foreløbigt udskudt på ubestemt tid. En analog radio modtager analoge udsendelser via klassiske radiofrekvensbånd, for eksempel FM-båndet.

Annonce