Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Møbler

1000+ produkter
Sorter efter popularitet
Navn
Pris
Vurdering
Butikker
Popularitet

Relaterede butikstilbud

Lizzano Bambus Loungesofa 180x70x80 Cm

Lizzano Bambus Loungesofa 180x70x80 Cm

Robuste havemøbler i høj kvalitet vil altid danne en særlig og unik ramme for hyggestunder med familien, kæresten eller venner. Det er vigtigt at sidde godt og blødt, så alle er afslappede og kommer hinanden ved. Bambus er et 100% organisk og bæredygtigt materiale, der vokser ekstremt hurtigt og producerer 25 gange mere udbytte pr. hektar end løvskov. Denne sofa, der leveres med hynde med hvidt betræk i 70% bomuld/30% polyester, vil du helt sikkert komme til at bruge hele sommeren - enten placeret på din yndlingsplads i haven eller som bænk ved havebordet - og der er basis for at høre nogle gode historier under vejs. Bemærk at bambusmøbler ikke tåler at stå ude hele året og skal endvidere stå overdækket ved konstant regn. Uden for sæsonen anbefales det, at bambusmøblerne placeres i udestue eller i garage, da bambusmaterialet er følsomt overfor store temperatursvingninger. Bambus Bambus er et bæredygtigt materiale, da bambus vokser ekstremt hurtigt og producerer 25 gange mere udbytte pr. hektar end løvskov. Den fine glød som bambus opnår, opstår naturligt pga. rørenes sukkerindhold, når bambussen dampes under tryk. Sørg for at mætte bordplader og større flader af bambus med olie, inden de tages i brug, og under sæsonen. Uden for sæsonen anbefaler vi at placere dine bambus møbler i udestue eller i garage med lavere temperatur, da bambus materiale kan være følsomt overfor store temperatur svingninger. Se vejledning her
1.499 kr.

Fri fragt

Bilka.dk Logo
Profilbillede
Hanna Vesterberg·Kategoriansvarlig for Møbler

TV-bænken

En TV-bænk er et vigtigt møbel i stuen. Vigtigt på den måde, at det er et møbel, der gerne må være funktionelt og samtidig også gerne må være enkelt, så fokus kan holdes på det, der er i fjernsynet uden forstyrrende detaljer at kigge på, når øjnene strejfer TV-bænken.

Hyggehjørne eller mediecenter

I forhold til valg af TV-bænk og indretning, består noget af valget i at se, hvad din TV-bænk skal kunne. Har du behov for et hyggehjørne med et mindre fladskærms-tv samt plads til et par spil. Eller er det mere ”et større mediecenter” du har brug for?

Der er en del forskellige TV-bænke og afhængig af rummets størrelse, og afhængig af, hvor dit TV skal stå, er der mulighed for en hel del opbevaringsplads samt plads til begejstring, når dit mediecenter for alvor begynder at finde sin form med alle de muligheder, der findes i dag i forhold til film, tv, musik, streaming, YouTube, og hvad der ellers er derude. De større TV-bænke egner sig bedst til et fast sted i rummet, med faste ben og en masse dejligt medieudstyr med rum til diverse udstyr, en Blu-ray-afspiller, en spillekonsol, en oplader og hvad der ellers er rart at have adgang til i hjemmets fantastiske multimedieværksted og ikke mindst hjemmebiograf.

En TV-bænk med hjul kan også være sagen

Måske er det mere korrekt at tænke i ’både og’ i stedet for i et ’enten eller’, når det handler om at få et hygge-tv-hjørne eller et multimediecenter. TV-bænken giver plads til et tv-hyggehjørne med adgang til et lille eller et lidt større multimediecenter – alt afhængig af, hvad husets beboere har af ønsker til et multimediecenter i stuen.

En TV-bænk med hjul på, gør det nemt at flytte rundt på husets multimediecenter, så det kan gøre gavn forskellige steder på forskellige tidspunkter. Udvalget er stort. Bordeogstole, Unoliving, Coop, Silvan og BoBo står klar i kulissen med mange muligheder at vælge for at få det mest optimale multimediecenter – eller måske bare det mest optimale hyggehjørne med mulighed for filmhygge og popcorn.