Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Sportstøj

(412187)

Sveden drypper ned ad panden, benene er trætte og pulsen stiger. En tilstand vi alle kan genkende, når vi motionerer. Derfor er komfortabelt og funktionelt sportstøj en vigtig del af træningen uanset typen af aktivitet. Sportstøj dækker over en lang vifte af forskellige typer sportsbeklædning, heriblandt t-shirts, træningstrøjer, sports-BH’er og kompressionstøj. Fælles for det meste sportstøj er, at det er tøj, som du let kan bevæge dig i, og at det er svedtransporterende. Det betyder, at du har lettere ved at komme af med sveden, når du træner i sportstøj, sammenlignet med når du træner i almindeligt tøj. Det er derfor en god idé at gå efter svedtransporterende sportstøj. På PriceRunner kan du også finde lækkert tilbehør til sportstøj – blandt andet træningshandsker, strømper og sved- og pandebånd.

...

Sportstøj - outfit til motion og hverdagen

Sportstøj er en ideel beklædning, når du dyrker motion eller er aktiv på andre måder – fx hårdt fysisk arbejde. I dag er sportstøj så stor en del af dit klædeskab, at nogle mennesker tit og ofte vælger at bruge sportstøjet som almindelig hverdagstøj. Sportstøj fungerer fint som hverdagstøj, da det er moderigtigt designet – og ikke mindst rart at have på.

De absolutte fordele ved sportstøj

Tøj, der er velegnet til sport og motion, har en række fordele, der næsten er uundværlige. Først og fremmest er tøjet produceret så let vægtigt som muligt. Dette er bl.a. en fordel i sportsgrene såsom løb og cykling, hvor udstyret helst ikke må veje for meget.

En anden vigtig faktor inden for sportstøj er den svedtransporterende del. Når man dyrker motion er kroppen tilbøjelig til at udskille en masse varme heriblandt sved. Derfor er det vigtigt for dig og din krop, at dit sportstøj kan ånde og holde dig tør indvendig. Syntetiske fibre er ofte en ingrediens, der bliver brugt til produktionen af sportstøj, da den gør sportstøjet strækbart. Strækbart tøj er en klar fordel for motionister og sportsudøvere, der skal bevæge kroppen og dens dele i flere forskellige retninger.

Hvilke former for sportstøj findes der?

Der findes et hav af forskellige typer sportstøj. Sportstøj skal passe til hver sportsgren, hvorfor der er så mange forskellige varianter. I sportsgrene som svømning og cykling sidder tøjet helt tæt ind på kroppen, da det bidrager positivt til aerodynamikken. I sportsgrene som fodbold og håndbold er tætsiddende sportstøj en ulempe, da det mindsker bevægeligheden, hvilket er en meget vigtig faktor inden for de to sportsaktiviteter.

Sportsbeklædning er moderigtigt

Flere og flere mennesker er tilbøjelige til at bruge deres sportstøj som hverdagstøj. Sportstøj bliver i dag produceret og designet, så det fremstår moderigtigt, hvilket får mange forbrugere til at købe det. Når man går med sportstøj signalerer man til omverdenen, at man vægter sundhed og motion højt.

Filter

Vis