1. Start
 2. Skønhed & Helse
 3. Personlig pleje
 4. Hårprodukter
 5. Hårkure
 6. Hårkure

Hårkure

PriceRunner hjælper dig med at finde det rigtige produkt

Hvilket resultat håber du at opnå med hårkuren?
Filtrer
 • Hårprodukter
 • Shampooer
 • Stylingprodukter
 • Balsammer
 • Hårolier
 • Hårkure
 • Gaveæsker & Sæt
Produktegenskaber
Information om bæredygtighed
Mål

1000+ produkter

Hårkure K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask 50ml
100+ overvåger

K18 Leave-in Molecular Repair Hair Mask 50ml

Hårmaske, Udreder sammenfiltringer, Anti-frizz, Leave-in, Udglattende, Blødgørende, Farvebevarende, Reparerende, Styrkende, Genfugtende, Protein, Keratin

349 kr.
ComputerSalg A/S
Matas
i 28 butikker
Hårkure Olaplex No.3 Hair Perfector 100ml
4,5/5

Olaplex No.3 Hair Perfector 100ml

Hårmaske, Leave-in, Udglattende, Blødgørende, Glans, Reparerende, Styrkende, Genfugtende, Silikonefri, Uden parabener, Sulfatfri

143 kr.

4,7

ComputerSalg A/S
Proshop.dk
i 57 butikker
HÅRMASKE

Almindelige spørgsmål

Det er ligesom en ansigtsmaske, men for dit hår! En hårmaske forbedrer og øger dit hårs sundhed. Forskellen mellem en hårmaske og daglig balsam er, at dens ingredienser normalt er mere koncentrerede, og at masken efterlades i dit hår i meget længere tid – alt mellem 20 minutter og op til et par timer!

Det afhænger af teksturen på dit hår og det problem, du forsøger at løse. Der er masker til alle slags problemer: kruset hår, tør hovedbund, spaltede spidser, tørt hår, mangel på glans og brud – bare for at nævne et par stykker. Der er masker til krøllet og kruset hår, glat hår, tyndt hår, tykt hår – hvad end du har brug for, så findes der er en hårmaske til det.

Selvom det ikke nødvendigvis er usundt at bruge en hårmaske hver dag, så er det stadig dyrt og unødvendigt. Det gennemsnitlige hår har brug for en maske cirka én gang om ugen. Hvis du virkelig har gjort skade på dit hår, og det skriger efter noget TLC, så skal to til tre gange om ugen nok få dit hår tilbage til sin forhåndsskadede tilstand.

Tre tips, når du skal købe en hårkur

Tørt, farvet eller statisk hår? Bare rolig, der findes en kur til dig (og til alle andre). De mest almindelige hårproblemer plejer at være:

 • Tørt hår føles kruset, filtrer let sammen og medfører langvarige sessioner med børsten i din kamp mod totterne. Det kommer måske ikke som nogen overraskelse, men tørt hår har brug for fugt. Sats på en fugtgivende og reparerende hårkur.

 • Fedtet hår kan faktisk skyldes, at du vasker det for ofte. Ofte reagerer hovedbunden med at producere mere talg, så håret hurtigt føles tungt og snavset. Prøv en hårkur, der beroliger hovedbunden – måske en hårkur med ler.

 • Farvet hår bliver ofte tørt og slidt af kemikalierne i hårfarven. Fugtgivende hårkure er derfor altid et godt alternativ. Du kan også købe farvebomber – det er hårkure med pigment, som styrker hårfarvningen. Hvis du er farvet blond, så vil en silver hårkur hjælp med at sikre de helt kolde toner i håret.

Kig på uret og læs instruktionerne, før du går i gang. Hårkure skal sidde i håret i alt fra 30 sekunder til 20 minutter. Hvis din tidsplan (eller din tålmodighed) ikke rækker til 20 minutters hårforkælelse, så køb en hårkur med kortere virkningstid. Er du kommet til at købe en med alt for lang virkningstid? Brug den alligevel – bare i kortere tid, det sker der ikke noget ved.

Du kan nu finde hjemmevarianter af de hårkure, som tidligere kun har været mulige at få i frisørstolen. Leder du efter en god hårkur til ødelagt hår – måske efter mange farvninger? Så gå efter en hårkur, som heler hårets svovlbindinger eller en hårkur, som genopretter hårets keratinkæder – men du finder ikke sådan en hårkur på de billige hylder.

Annonce
 • Bedst i test
 • Tilbud
 • Guides
 • Om os