Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Parfums De Marly Parfumer

21 produkter
Sorter efter popularitet

Relaterede butikstilbud

Carlisle Eau De Parfum Spray

Carlisle Eau De Parfum Spray

Carlisle er blevet døbt efter den majestætiske engelske hest med samme navn fra år 1695. Alle noterne kombineret giver en sensuel, guddommelig duft, der kan bæres af både mandlige og kvindelige connoisseurs. Top Noter: Grøn Æble, Muskat. Heart Noter: Tonka Bønner, Osmanthus, Davana, Rose. Base Noter: Vanille, Patchouli, Opoponax (Sød Myrra).

1.752 kr.
1.784 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
Parfums De Marly Percival EDP (75 ml)

Parfums De Marly Percival EDP (75 ml)

Duft elegant, frisk og sensuelt med Parfums De MarlyHvis du er på udkig efter en meget kraftig og koncentreret parfume, der altid sikrer dig en duft, der holder hele dagen - samt kan imponere hvem som helst på din vej, så skal du prøve Percival. Duftingredienser i Percival Denne parfume indeholder så mange fantastiske duftingredienser, der spiller ekstremt godt sammen. Ingredienserne får duften til at føles så ren, enkel og samtidig så elegant. Topnoter: BergamotMandarin Disse ingredienser giver en meget aromatisk duft, samt en unik og speciel duft. De vil dog allerede fordampe efter et par minutter. Mellemnoter: JasminVioletGeraniumKoriander De meget unikke ingredienser giver ekstrem meget karakter til parfumen, men de tilfører også en dybde, så den føles meget dyb og forførende. Bundnoter: PeberBalsamgran To ekstrem meget maskuline og krydret duftingredienser. Det betyder, at du får en ekstrem unik herreparfume, som giver følelsen af friskhed, sensualitet og elegance. Sådan får du mest ud af parfumen Parfumerne er meget koncentreret, og derfor anbefaler vi, at du kun bruger maks 2 sprøjt. Du vil kunne duftes hele dagen med blot 2 sprøjt - så ekstrem koncentreret er den! Men det betyder bare, at du vil kunne imponere hvem som helst, du går forbi. Hvis ikke du har prøvet Parfums De Marlys Percival, så er det på tide, at du får den prøvet! Indhold 75 ml.

1.255 kr.

Fri fragt

Made4men.dk
Percival Man Eau de Parfum

Percival Man Eau de Parfum

Percival er en ny parfume til kvinder og mænd. Duften er vand frisk.

1.316 kr.
1.348 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
Delina Eau De Parfum Spray

Delina Eau De Parfum Spray

Blomster Træ. Skabt af Quentin Bisch. En hyldest til det lysende og sensuelle feminine. Den multi-facetterede, Delina fyldt med nuancer. Et dobbelt samspil, som den kvindelighed, den repræsenterer: livlig, brusende af liv samt forstyrrende på én gang, sød og sensuel, tidløs og ubemærket moderne. Top Noter: Bergamot, Litchi, Rabarber, Muskatnød. Hjerte Noter: Tyrkisk Rose, Pæon, Vanilje, Moskus. Base Noter: Haitis Vetiver, Cedertræ, Røgelse, Kashmir.

1.316 kr.
1.348 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
Akaster Eau De Parfum Spray

Akaster Eau De Parfum Spray

Akaster er opkaldt efter den gamle prisbelønnede hest, Ancaster, der blev født i 1768 og afspejler den navngivne ånd af sin navnebror. Denne unisex duft ankommer i en smuk sort flaske, der giver det et yderligere strejf af raffinement. Top Noter: Siciliansk Citron, Aromatiske Blade, Cypres. Heart Noter: Bulgarsk Rose, Taif Rose, Afrikansk Geranium. Base Noter: Kardemomme, Moskus, Læder, Agartræ, Peber, Patchouli, Sandeltræ, Safran, Røgelse, Praline.

1.752 kr.
1.784 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
Parfums De Marly Percival EDP (125 ml)

Parfums De Marly Percival EDP (125 ml)

Duft frisk og sensuel som en rigtig mand med PercivalVil du have en signatur parfume? Den har du lige her. Med denne parfume vil du dufte friskt, sensuelt og sofistikeret - samtidig med at du dufter af en rigtig mand, der har styr på selvtilliden. Sådan dufter Percival Denne parfume giver både dig og dine omgivelser en ren duftoplevelse. Du får virkelig en parfume, der kan være dit helt eget kendetegn, fordi den dufter rent, elegant og enkel! Topnoterne MandarinBergamot Med disse duftingredienser får du en parfume, der er meget karakteristisk med sine aromatiske dufte. Dog vil topnoterne allerede fordampe efter et par minutter. Mellemnoterne VioletJasminKorianderGeranium I mellemnoterne kommer de lidt mere kraftige dufte, som giver parfumen en stærk karakter. De giver duften en dybde, og derved føles den meget forførende. Mellemnoterne vil fordampe efter 10-15 minutter. Bundnoterne BalsamgranPeber Duftingredienser som disse to tilfører en krydret og maskulin duft til parfumen. Du vil opleve, at du dufter meget maskulint, frisk og sensuel. Hvordan får du mest ud af Percival? Hvis du ønsker at få mest muligt ud af din parfume, så anbefaler vi, at du bruger den, når du har været i bad, da huden er helt ren herefter. Parfumen er så koncentreret, at det er rigeligt med maks to sprøjt på huden. Og fortvivl ej, du vil kunne duftes utroligt meget - også i slutningen af dagen vil du kunne forføre hvem som helst! Indhold 125 ml.

1.645 kr.

Fri fragt

Made4men.dk
Parfums De Marly Ojajan EDP (125 ml)

Parfums De Marly Ojajan EDP (125 ml)

Eksklusiv Parfums De MarlyØnsker du at iføre dig en intens og sensuel maskulin duft, så er Parfums De Marly Ojajan EDP det perfekte valg for dig. Den maskuline duft, efterlader en frisk og mild aroma, som uden tvivl kan blive din favoritduft. Parfums De Marly Oajan Royal Essence Eau de Parfum er rettet mod alle, der elsker luksus og kan sætte pris på de bedste ingredienser og den originale sammensætning af duften.En overdådig gourmandoplevelse, der præsenterer majestætisk kraft og sofistikeret eksotisk smag. Frisk og frugtagtig Oajan af Parfums De Marly er er frisk, frugtagtig og sød. Den kommer fra det berømte franske modehus Parfums de Marly, og er en blanding af uforskammet og elegant. Den er tæt og sød, samtidig forførende. Bær det på en romantisk dato og efterlad et uudsletteligt indtryk på din partner med dine charme og denne uforglemmelige duft. Topnoter KanelHonning Osmanthus Topnoter er de dufte, som fordamper hurtigst. Duften forsvinder efter et par minutter, hvor du så kan dufte mellemnoterne. Mellemnoter Ambergris Benzoin Labdanum Mellemnoten kan du dufte i ca. 10-15 minutter efter du har påført parfumen, inden den også fordamper. Bundnoter PatchouliMuskTonka bønnerVanille Bundnoterne er de dufte som holder hele dagen og kan duftes efter top- og mellemnoterne er fordampet. Sådan får du duften til at holde hele dagen Parfume holder altid bedre, hvis du sprøjter den på en helt nyvasket og ren hud. Vi anbefaler derfor, at du tager et par sprøjt på lige efter badet, så vil du dufte fantastisk hele dagen lang. Indhold 125 ml.

1.685 kr.

Fri fragt

Made4men.dk
Percival Man Eau de Parfum

Percival Man Eau de Parfum

Percival er en ny parfume til kvinder og mænd. Duften er vand frisk.

1.004 kr.
1.036 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
KALAN MAN Eau de Parfum

KALAN MAN Eau de Parfum

Elegance i Galop. Navnet resonerer: Kalan. Dens tøj lyser en brændende rød. Dens luksus er betagende.Den der kan tæmme den, er fri. En elsker af sjældne materialer, en entusiast for begejstring. En moderne mand fra en anden tid. “For Parfums de Marly, repræsenterer Kalan en hjemkomst, den fanger grunden til, at vores kunder er loyale over for os. Ja, du kan være både stærk og følsom. Ja, du kan elske klassiske parfumer mens du er moderne. Denne meget genkendelige duft er let at anvende. Den forstærker huden den kommer i kontakt med: dette er karakteristisk for kvalitetsmaterialer.” - Julien Sprecher, skaberen af Parfums de Marly

1.004 kr.
1.036 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
Parfums De Marly Kalan (125 ml)

Parfums De Marly Kalan (125 ml)

Moderne parfume fra Parfums De Marly Ønsker du at iføre dig en maskulin og kraftfuld parfume, er Parfums De Marly Kalan det perfekte valg for dig. Parfumen efterlader en duft af fourgere og træagtig dufte - særlig velegnet til den moderne person med en stærke personlighed. Luksus parfume Kalan Eau de Parfum understreger sin styrke med en blanding af orientalske og krydret noter, blandet med en saftig note af blodorange. Åbningen ved siden af ​​rød orange har en blanding af sort peber og varme krydderier, der fører til hjertet af orange og lavendel blomster. Denne meget genkendelige duft er let at anvende og den den forstærker huden den kommer i kontakt med. Dette er karakteristisk for kvalitetsmaterialer ligesom den fuldblodshest, den er opkaldt efter, en af de mest berømte af Louis. Topnoter KrydderierSort PeberBlodorange Topnoter er de dufte, som fordamper hurtigst. Duften forsvinder efter et par minutter, hvor du så kan dufte mellemnoterne. Mellemnoter Lavendel,Orange Blossom AbsoluteOrrisKashmirtræ Mellemnoten kan du dufte i ca. 10-15 minutter efter du har påført parfumen, inden den også fordamper. Bundnoter MosÆdelt TræRistede Tonka BønnerHvid SandeltræRav Bundnoterne er de dufte som holder hele dagen og kan duftes efter top- og mellemnoterne er fordampet. Sådan får du duften til at holde hele dagen Parfume holder altid bedre, hvis du sprøjter den på en helt nyvasket og ren hud. Vi anbefaler derfor, at du tager et par sprøjt på lige efter badet, så vil du dufte fantastisk hele dagen lang. Indhold 125 ml.

1.645 kr.

Fri fragt

Made4men.dk
Parfums De Marly Kalan (75 ml)

Parfums De Marly Kalan (75 ml)

Kvalitets parfume fra Parfums De Marly Ønsker du en kraftfuld parfume, er Parfums De Marly Kalan det perfekte valg for dig. Parfumen efterlader en duft af fourgere og træagtig dufte - særlig velegnet til den moderne person med en stærke personlighed. Luksus parfume Kalan Eau de Parfum understreger sin styrke med en blanding af orientalske og krydret noter, blandet med en saftig note af blodorange. Åbningen ved siden af ​​rød orange har en blanding af sort peber og varme krydderier, der fører til hjertet af orange og lavendel blomster. Topnoter KrydderierSort PeberBlodorange Topnoter er de dufte, som fordamper hurtigst. Duften forsvinder efter et par minutter, hvor du så kan dufte mellemnoterne. Mellemnoter Lavendel,Orange Blossom AbsoluteOrrisKashmirtræ Mellemnoten kan du dufte i ca. 10-15 minutter efter du har påført parfumen, inden den også fordamper. Bundnoter MosÆdelt TræRistede Tonka BønnerHvid SandeltræRav Bundnoterne er de dufte som holder hele dagen og kan duftes efter top- og mellemnoterne er fordampet. Sådan får du duften til at holde hele dagen Parfume holder altid bedre, hvis du sprøjter den på en helt nyvasket og ren hud. Vi anbefaler derfor, at du tager et par sprøjt på lige efter badet, så vil du dufte fantastisk hele dagen lang. Indhold 75 ml.

1.255 kr.

Fri fragt

Made4men.dk
Parfums De Marly Pegasus EDP Duftprøve (1.2 ml)

Parfums De Marly Pegasus EDP Duftprøve (1.2 ml)

Parfums De Marly Pegasus EDP DuftprøveØnsker du en ny parfume, men du vil gerne prøve den inden? Så er Parfums De Marly Pegasus EDP lige noget for dig. Denne parfume er en klassisk inspiration og en stærk sammenslutning af orientalsk kultur, tradition og elegance er den sensationelle Pegasus et must-have fra Parfums de Marly. Parfums De Marly Pegasus er en heftig fougere duft, der tilføjer et strejf af Equestrian royalty til den særskilte maskulin smag, der er eksklusiv til Parfums De Marly duftstoffer. Trods sine rødder og passer til en gentleman består duften af en stimulerende blanding af bergamot og mandel, der tørrer ned i en vanilje, Sandeltræ og Amber-base. Topnoter Bergamot Mandel Indhold 1.2 ml. Læs mere om parfumen lige her >>

30 kr.
69 kr.inkl. fragt
Made4men.dk
Parfums De Marly Godolphin EDP (75 ml)

Parfums De Marly Godolphin EDP (75 ml)

Ekstra krydret skovduft med GodolphinLeder du efter en parfume, der dufter dejligt at skov, træ og bare generelt ret maskulint? Så skal du prøve Parfums De Marly Godolphin, der giver dig lige præcis den skovagtige og træagtige duft, du leder efter. Guld parfumen til guld manden Du får med sikkerhed en parfume, du ikke fortryder, hvis du vælger denne krydret og træagtige duft. Den er så maskulin, som noget overhovedet kan være - og derudover er den jo dødlækker i guld! Topnoter Safran tilfører en krydret og kraftig duftTimian gør parfumen ekstra krydret i starten Mellemnoter Rose giver en sødme og friskhed til parfumenOrris tilfører en friskhed Bundnoter Cedertræ giver en træduft, der er kraftig, krydret og maskulinVetiver tilfører en jordagtig duft Sådan får du mest ud af din parfume For at få din parfume til at holde hele dagen, så anbefaler vi, at du bruger et par sprøjt af parfumen på rengjort hud - det vil sige efter et bad. Herefter er huden helt ren for skidt, snavs og andre dufte, og derfor sidder duften bedre ved. Der er absolut ingen dage, du går uden for en dør, hvor du ikke er yderst velduftende! Derudover ser den jo ret cool ud ude på badeværelset. Indhold 75 ml.

1.255 kr.

Fri fragt

Made4men.dk
Godolphin Eau De Parfum Spray

Godolphin Eau De Parfum Spray

Træ Læder. Skabt af Michelle Saramito. Opkaldt efter den berømte hingst, forfader til de mange berømte hestevæddeløbsvindere.

1.004 kr.
1.036 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
KALAN MAN Eau de Parfum

KALAN MAN Eau de Parfum

Elegance i Galop. Navnet resonerer: Kalan. Dens tøj lyser en brændende rød. Dens luksus er betagende.Den der kan tæmme den, er fri. En elsker af sjældne materialer, en entusiast for begejstring. En moderne mand fra en anden tid. “For Parfums de Marly, repræsenterer Kalan en hjemkomst, den fanger grunden til, at vores kunder er loyale over for os. Ja, du kan være både stærk og følsom. Ja, du kan elske klassiske parfumer mens du er moderne. Denne meget genkendelige duft er let at anvende. Den forstærker huden den kommer i kontakt med: dette er karakteristisk for kvalitetsmaterialer.” - Julien Sprecher, skaberen af Parfums de Marly

1.316 kr.
1.348 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
Delina Exclusif Eau De Parfum Spray

Delina Exclusif Eau De Parfum Spray

Denne luksuriøse koncentration af forførelse, der bærer en stærk sensuel blomstrende parfume. Top: Bergamot, Litchi, Pære, Grapefrugt. Hjerte: Pæon, Damask rose, Vetiver Haiti, Røgelse. Base: Vanilje, Musk, Evernyl (Mosduft).

1.440 kr.
1.472 kr.inkl. fragt
Magasin  Onlineshop
Parfums De Marly Byerley Eau de Parfum Spray 75ml

Parfums De Marly Byerley Eau de Parfum Spray 75ml

Renowned perfumer, Parfums de Marly, has created yet another magnificent fragrance that salutes the proud history of the majestic horse. The brand?s latest offering, Byerley, has been so named after one of the earliest of three stallions that were the founders of the modern Thoroughbred horse racing bloodstock. According to legend, the dark brown stallion was born during a thunderstorm; he did not fear the sounds of cannons or gunfire and thus made a fearsome war horse.Developing a perfume that was memorable and had heart was no easy task but there was no better inspiration than the distinguishing character of the mighty Byerley horse, having played a remarkable role in Europe?s history.Byerley boasts of top notes of Bergamot and Cardamom and moves on to become more sensual with a combination of woody notes. All in all, the heavenly mixture of notes brings out a rich, elegant and long-lasting signature.

790 kr.
843 kr.inkl. fragt
Fragrancedirect
Parfums De Marly Godolphin Eau de Parfum Spray 75ml

Parfums De Marly Godolphin Eau de Parfum Spray 75ml

The Godolphin Arabian, also known as the Godolphin Barb, was an Arabian horse who was one of three stallions that were the founders of the modern Thoroughbred horse racing. The fragrance is inspired by this iconic Arabic stallion Godolphin, the royal ancestor of today?s pedigree horse racing champions. This distinguished scent is composed of complex and deep aromas which are artfully blended together to create a uniquely sophisticated and masculine experience.Opening with fresh notes of thyme, spicy saffron and cypress, the fragrance is anchored by Rose, Orris and Jasmine and finishes off with heady woody notes of white Cedar wood, Vetyver, Leather, Musk, Amber and Vanilla. The scent exudes a potent magnetism, yet remains refined and light in its composition.

790 kr.
843 kr.inkl. fragt
Fragrancedirect
Parfums de Marly Godolphin

Parfums de Marly Godolphin

Godolphin Eau de Parfum 125ml SprayMænd Status: På lager Leveringstid: 5-7 hverdage.

1.303 kr.

Fri fragt

Parfume Shop

Parfums de Marly Ispazon

Parfums de Marly Ispazon

Ispazon Royal Essence Eau de Parfum 125ml SprayMænd Status: På lager Leveringstid: 5-7 hverdage.

1.101 kr.

Fri fragt

Parfume Shop

Parfums de Marly Kuhuyan

Parfums de Marly Kuhuyan

Kuhuyan Royal Essence Eau de Parfum 125ml SprayUnisex Status: På lager Leveringstid: 5-7 hverdage.

1.312 kr.

Fri fragt

Parfume Shop

Log ind

Bliv gratis medlem