FM-sender

Filtrer
Produktegenskaber
Egenskaber
Tilslutninger
Design

100+ produkter

FM-sender Technaxx BT-X22
Populær

Technaxx BT-X22

Handsfree, Bluetooth, USB

105 kr.
FM-SENDER

Almindelige spørgsmål

Hvis du har en ældre bil uden Apple CarPlay- eller Android Auto-understøttelse, er du nødt til at bruge en ledning og en eventuel AUX- eller USB-indgang for at få lyden fra din telefon ind i bilens stereoanlæg. Det er dog relativt almindeligt, at ældre biler ikke har disse typer indgange, og så er en FM-sender den eneste løsning. Du skal blot tilslutte din telefon via USB eller Bluetooth til FM-senderen, som derefter sender lyden videre på en radiofrekvens, som du kan indstille på din bilradio.

Det afhænger en smule af dine behov. Både Bluetooth- og radiosignaler er naturligvis mere ustabile end en kablet forbindelse, og hvis du bevæger dig blandt mange køretøjer, så kan det ske, at din FM-sender nogle gange bliver forstyrret, ikke mindst af andre menneskers FM-sendere. Nogle gange er det nok at justere frekvensen for at få en bedre lyd og undgå interferens, mens det at få en god forbindelse andre gange kan være en kilde til frustration.

FM-sendere findes i flere forskellige udformninger og modeller. En almindelig variant er en forholdsvis lille enhed, der kan tilsluttes direkte til 12-volts-stikket i bilen. Lidt mere avancerede modeller monteres separat, f.eks. i solskærmen og tilsluttes til 12-volts-stikket med et lidt længere kabel. Det er nemt at tilslutte telefonen til FM-senderen. Du finder den som en Bluetooth-enhed i din telefons indstillinger og opretter forbindelse til den. Vælg derefter en frekvens, som FM-senderen skal sende på, og indstil den på din bilradio.

Annonce
  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os