Vi anvender cookies for at tilbyde dig en bedre oplevelse, indsamle statistik og vise relevante annoncer. Ved at anvende vores tjeneste accepterer du dette. Læs mere

Bliv klar til vandkamp med alletiders vandpistol

På en dejlig varm sommerdag er der ikke mange ting, der er sjovere end en rask vandkamp. Og det har aldrig været sjovere at slås med vand end det er i dag. Det er nemlig flere og bedre vandpistoler og geværer på markedet end nogensinde og de skyder både længere og med mere vand. Hvis du vil være vejens vandkæmper nummer et, skal du sørge for at have udstyret i orden, så du ikke bliver løbet over ende.

Løb ikke tør for vand

Regel nummer et i en vandkamp er, at den der løber tør for vand taber! Derfor er det en god ide, at sørge for at have ekstrameget plads i pistolen eller måske et vandgevær med reserver. Z-Line vandpistol kommer med en tank på 0,4 liter med to ekstrabeholdere på i alt 1,3 liter. Med dem er du sikret mod at løbe tør inden kampen er forbi. Eller hvad med et vandgevær, der er ideelt til baghold?

Water Rangers Colossus med lufttryk skyder hele 10 meter, og er derfor et perfekt våben for dem, der kan lide at ligge på lur. Med en tank på 2,4 liter behøver du ikke fylde op hele tiden! Hvis du er mere til direkte angreb med masser af vand er Super Shooter Twin Force måske vandgeværet til dig. Twin Force er nemlig et dobbeltløbet vandgevær, der gør, at du kan gøre dine venner meget våde meget hurtigt..

Elektronisk trykmåler

For dem, der vil være helt fremme på beatet når det gælder vandpistoler, er Water Rangers Blazer et must. Dette vandgevær har elektronisk trykmåler, lys og fem forskellige stråleindstillinger. Med Water Rangers Blazer er du med helt fremme i frontlinjen, når det gælder smart udstyr. Med et af de nye vandgeværer fra for eksempel Water Rangers, Z-line eller en af de andre producenter er du sikret masser af sjov hele sommeren igennem.

Filter1

Vis