• Tilbud
 • Guides
 • Om os
 1. Start
 2. Lyd & Billede
 3. Høretelefoner
 4. Jabra Høretelefoner

Jabra Høretelefoner

På PriceRunner hjælper vi dig med at finde de bedste Jabra høretelefoner, der matcher dine behov og præferencer. Brug vores nyttige kategorifiltre til at sortere efter pris, funktioner og brugeranmeldelser. Uanset om du leder efter trådløse høretelefoner til sport eller støjreducerende modeller til kontorbrug, kan du nemt sammenligne priser og specifikationer. Vores brugervenlige platform gør det nemt at navigere gennem de mange muligheder, så du kan træffe den rigtige beslutning.

Filtrer
 • Høretelefoner
 • Høretelefoner
 • Tilbehør til høretelefoner

400+ produkter

Jabra Høretelefoner Jabra Elite 8 Active
200+ overvåger

Jabra Elite 8 Active

4,3

Trådløse, In-Ear, Mikrofon, Aktiv støjreduktion, Bluetooth

964 kr.
ComputerSalg
HIFI Klubben
i 18 butikker
GAMING HEADSET

Almindelige spørgsmål

Et godt headset til gaming er et der, ligesom mange andre produkter, opfylder lige præcis dine krav. Kravene varierer højst sandsynligvis efter, hvilke typer spil, du spiller. For eksempel, hvis du spiller meget Counter-Strike: Global Offensive, så er det måske værd at overveje et headset, der kan simulere 7.1 surround-sound, så du får et mere præcist lydbillede af, hvor din modstander befinder sig.

Det er også vigtigt at huske, at pris og kvalitet typisk hænger sammen. Selvom nogle billigere headsets sagtens kan deres kram, så kan det ofte bedst betale sig på længere sigt at investere 800+ kr. På den måde får du et kvalitets-lydbillede, gode materialer, og et produkt, der er bygget til at klare sig igennem mange år.

Inden man køber et headset til gaming, så er der flere ting, der er værd at forholde sig til. Vi har samlet en lille huskeliste her med spørgsmål, som du bør stille dig selv, før du køber:

 • Får jeg brug for dedikeret surround-sound? Mange moderne spil simulerer allerede surround-sound, men med et 7.1 headset, så får du en mere præcis oplevelse. Især godt til folk, der spiller kompetitive skydespil.
 • Hvor meget vejer headsettet? Headsets varierer meget i vægt. Hvis headsettet er mere end 400 gram, så kan det godt føles tungt.
 • Sidder headsettet komfortabelt? Mange gamere bruger lang tid foran PC’en eller konsollen, så derfor er det selvfølgelig vigtigt, at headsettet er komfortabelt i mange timer ad gangen.
 • Hvor høj er impedansen? Så længe headsettet er under 45 ohm, burde du ikke have nogle problemer. De fleste gaming headset kører på mellem 32 - 37 ohm. Impedansen har betydning for, hvilke maskiner headsettet kan køre sammen med, da de skal være kompatible. Du kan finde headsets, der går helt op til, og over, 200 ohm, og de kræver typisk deres egen forstærker.
 • Skal det være lukket eller åbent design? Et lukket design lukker hverken lyd ind eller ud af headsettet, så du forbliver uforstyrret imens du gamer. Et åbent headset har typisk lidt mere naturlig lyd, men lukker også lyd både ud og ind af headsettet.

Der er flere producenter på markedet i dag, som er utrolig kvalitetsbevidste om deres headsets. Nogle brands, der især er værd at nævne er SteelSeries, Razer, HyperX, EPOS, Audeze og AudioTechnica.

Det er selvfølgelig lidt en præference, hvad man foretrækker - især når det kommer til visuelt udtryk - men vælger man et gaming headset fra et af disse firmaer, så kan det ikke gå helt galt.

(Bemærk: Ingen af ovenstående firmaer har gjort noget, for at blive nævnt her. Dette er udelukkende skribentens mening efter 20+ år med gaming som en seriøs hobby)

Annonce