1. Start
  2. Guides

Opdateret  

Topliste: Populære parfumer til kvinder

Benjamin E. Timmermann

Hvilke damedufte er mest populære i øjeblikket? Vi har kastet et blik på nogle af de efterspurgte parfumer lige nu.

Topliste: Populære parfumer til kvinder

Parfume til kvinder

Blomster, orientalsk eller måske en luksuriøs duft? Der er mange meninger, når snakken falder på parfumer. Ja, meningerne er ligeså forskellige som udvalget af parfumer på butikshylderne.

Måske er det de eksklusive italienske parfumer, der får dit hjerte til at banke lidt hurtigere? Eller er du mere til de klassiske dufte?

Lad os guide dig gennem nogle af de populære dameparfumer på markedet. Måske finder du din næste favorit? Vi tager også et kig på tidens trends, hvor blandt andet mere bæredygtige valg står til at blive stærke tendenser.

Escentric Molecules Molecule 01 EdT 100ml

Escentric Molecules Molecule 01

En parfume som egentlig ikke dufter af noget? Hvordan lyder det?

Escentric Molecules Molecule 01 indeholder Iso E Super, hvilket betyder, at duften bliver unik for personen, der bruger parfumen. Diskrete noter af træ og moskus komplementeres af den feromonlignende virkning , som Iso E Super har, når den kommer i kontakt med varm hud.

Sammenlign priser
Yves Saint Laurent Libre EdP 50ml

Yves Saint Laurent Libre

Yves Saint Laurent Libre er siden den kom frem i 2019, blevet en stor favorit blandt parfumer til kvinder. I skrivende stund er den også i top 5 blandt de mest populære dame parfumer på PriceRunner. Duften kombinerer orangeblomst og lavendel, der giver en feminin duft, med lidt varme fra vanilje. Den stilfulde flaske er moderne prydet med Yves Saint Laurent logoet.

Zarkoperfume Pink Molecule 090.09 EdP 100ml

Zarkoperfume Pink Molécule 090.09

Pink champagne i kombination med de nordiske elementer. Det her er en duft, hvor der er skruet ned for indholdet, og hvor parfumen går direkte fra topnoterne til basisnoterne.

Fra sort orkidé og pink champagne til dufte fra sort træ, som skal lede tankerne hen mod de danske skove. Ja, det er ikke svært at se, hvorfor Pink Molécule fra danske Zarkoperfume er populær.

Giorgio Armani Sì EdP 30ml

Armani Si

Armani Si er ikke nogen nyhed på butikkernes hylder. Parfumen blev lanceret tilbage i 2013 og er siden blevet en klar storfavorit på markedet. År efter år ligger den i top blandt søgningerne. Sådan er det også nu.

Med noter af solbærnektar og hvid moskus, som går hånd i hånd med de lyse trænoter, fresia og rose, er Armani Si en elegant, varm og luksuriøs duft, der holder længe.

Gucci Flora Gorgeous Gardenia EdP 50ml

Gucci Flora Gorgeous Gardenia

Gucci Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum er en glad og delikat blomsterduft, der er bygget op omkring smukke gardenia-blomster og solbeskinnet jasmin. Duften er opfriskende og sød med noter af pæreblomst og farin. En perfekt parfume til at forkæle dig selv og sprede glæde omkring dig.

Prada Paradoxe EdP 30ml

Prada Paradoxe EdP

Prada Paradoxe Eau de Parfum er en feminin duft af blomster og rav. Ravet giver livlig varme til duften, og musk-molekylet SerenolideTM, giver en intens, men diskret og behageligt duft.

Pradas Paradoxe flakon er genopfyldelig - så du kan købe duften som refill og fylde din smukke parfume flakon op igen og igen.

Clean Reserve Amber Saffron EdP 100ml

Clean Reserve Amber Saffron

Selv hos parfumeproducenterne ser vi bestræbelser på at være mere bæredygtige og grønne i deres produktion. Det kan være et spørgsmål om ingredienser, materialevalg og emballagen. En af de parfumer er Clean Reserve.

Med Reserve-serien fokuserer Clean meget på bæredygtighed; plasten rundt om æsken er lavet af kokos og kan komposteres, ingredienserne er i stor grad bæredygtige og materialet, som æsken er lavet af, kommer fra FSC-mærket træ.

Flere bæredygtige ingredienser giver naturligvis et udslag i prisen, og det er ikke usandsynligt, at vi vil se flere nye og dyre parfumer i den kommende tid. For at kunne gøre en forskel gennem bevidste valg ved parfumehylden er det unægtelig en god pris for fremtiden. Billige parfumer findes der i øvrigt rigeligt af allerede.

Lancôme La Vie Est Belle EdP 100ml

Lancôme La Vie Est Belle

Dufte fra Lancôme er altid populære, men Lancôme La Vie Est Belle Eau de Parfum er i skrivende stund, den mest populære kvinde parfume fra Lancôme på PriceRunner.

Duften er sød men med friske, frugtig og varme noter. Den indeholder noter fra iris, vanilje, appelsinblomst, jasmin og tonkabønne.

Valentino Born In Roma Donna EdP 50ml

Valentino Born In Roma Donna EdP

Valentino Donna Born in Roma er en feminin og moderne duft, som er inspireret af Italiens smukke hovedstad, Rom. Duften er en kombination af jasminblomster, bourbonvanilje og lyserød peber. Sammen giver det en sofistikeret og lækker duft.

Yves Saint Laurent Black Opium EdP 50ml

Yves Saint Laurent Black Opium

YSL Black Opium er en sexet duft, der emmer lidt af mystik i den sorte flaske. Det er en skøn blanding af vanilje, lyserød peber, jasmin og cedertræ - samt duftnoter af blandt andet kaffe, der giver en varm aroma.

HUGO BOSS Boss Ma Vie EdP 75ml

Hugo Boss Ma Vie EdP

Hugo Boss Ma Vie Pour Femme er en feminin duft til den uafhængige kvinde - der med selvtillid sætter pris på "Ma Vie" eller på dansk "Mit liv". Duften er med noter af kaktusblomst, rosa blomster og cedertræ.

Lancôme Idôle EdP 50ml

Lancôme Idôle EdP

Den skønne duft Idôle fra Lancôme er en frisk og blomstrende duft. Den populære parfume har noter af rose, jasmin, chypre og musk.

Giorgio Armani My Way Intense EdP 50ml

Giorgio Armani My Way Intense

Med topnoter af frugtig bergamotte og appelsinblomst er Armani My Way en feminin duft. Mellemnoterne er med blomster noter af tuberose og jasmin, og i bunden kommer der varme og sødmefulde noter fra cedertræ, vanilje og hvid musk.

Armani My Way kommer på en genopfylde flaske, som du kan købe en refill-flaske til.

HUGO BOSS The Scent for Her EdP 100ml

Hugo Boss The Scent for Her

I den stilrene flaske fra Hugo Boss gemmer sig en orientalsk duft med noter af fersken, sød honning og fresia. The Scent for Her kan opleves som lidt tung og måske kraftfuld, men kan man lide søde parfumer, er det en duft, der er værd at prøve.

Viktor & Rolf Flowerbomb EdP 50ml

Viktor & Rolf Flowerbomb

Er mode og velduft et effektivt svar på hverdagens udfordringer? Jep - i hvert fald hvis du spørger designerduoen Viktor & Rolf. Flowerbomb er en moderne klassiker, der er elsket verden over, siden den blev lanceret i 2004.

Nøjagtig som navnet afslører, så er det her en sand blomsterbombe, hvor du kan fornemme duften af indisk osmanthus, orkidé, jasmin, fresia og appelsinblomst – for bare at nævne nogle af dem.

Fandt du ikke din næste duft her?

Var din nye duft ikke på listen her, så kan du klikke på knappen nedenfor som tager dig hen til alle parfumer til kvinder

Parfumer til hende

Er du på udkig efter julegaver eller fødselsdagsgaver, så kan det være du også er interesseret i at se, hvilke parfumer til mænd, der er populære lige nu? Se mere i vores topliste over herre parfumer.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os