Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Topliste: Populære parfumer til kvinder

Profilbillede
Opdateret 14. januar 2020

Hvilke damedufte er mest populære i øjeblikket? Vi har kastet et blik på nogle af de efterspurgte parfumer lige nu.

Blomster, orientalsk eller måske en luksuriøs duft? Der er mange meninger, når snakken falder på parfumer. Ja, meningerne er ligeså forskellige som udvalget af parfumer på butikshylderne.

Måske er det de eksklusive italienske parfumer, der får dit hjerte til at banke lidt hurtigere? Eller er du mere til de klassiske dufte?

Lad os guide dig gennem nogle af de populære dameparfumer på markedet. Måske finder du din næste favorit? Vi tager også et kig på tidens trends, hvor blandt andet mere bæredygtige valg står til at blive stærke tendenser.

Giorgio Armani Si EdP 30ml

Armani Si

Armani Si er ikke nogen nyhed på butikkernes hylder. Parfumen blev lanceret tilbage i 2013 og er siden blevet en klar storfavorit på markedet. År efter år ligger den i top blandt søgningerne. Sådan er det også her i 2020.

Med noter af solbærnektar og hvid moskus, som går hånd i hånd med de lyse trænoter, fresia og rose, er Armani Si en elegant, varm og luksuriøs duft, der holder længe.

Hugo Boss The Scent for Her EdT 30ml

Hugo Boss The Scent for Her

Parfumer opbevares bedst på et mørkt sted uden for store temperaturforskelle. Desværre, fristes vi til at sige. For så er badeværelset ikke et godt sted at have sin parfume. Men hvis det var anderledes, så havde The Scent for Her fra Hugo Boss været et rigtig flot indslag at have på badeværelseshylden!

I denne stilrene flaske gemmer sig en orientalsk duft med noter af fersken, sød honning og fresia. Den kan opleves som lidt tung og måske kraftfuld, men kan man lide søde parfumer, er det en duft, der er værd at prøve.

Viktor & Rolf Flowerbomb EdP 50ml

Viktor & Rolf Flowerbomb

Er mode og velduft et effektivt svar på hverdagens udfordringer? Jep - i hvert fald hvis du spørger designerduoen Viktor & Rolf. Flowerbomb er en moderne klassiker, der er elsket verden over, siden den blev lanceret i 2004.

Nøjagtig som navnet afslører, så er det her en sand blomsterbombe, hvor du kan fornemme duften af indisk osmanthus, orkidé, jasmin, fresia og appelsinblomst – for bare at nævne nogle af dem.

Gucci Flora by Gucci EdT 30ml

Gucci Flora

Modehuset Gucci er kendt for sit ikoniske Flora-mønster, og det er netop det, som parfumen Flora er inspireret af. Her får du en parfume med friske noter af citrus i kombination med pæon, osmanthus og rose, som møder rosenpeber og træagtige noter.

Osmanthus er ikke lige et ord, som man støder på hver dag, men det er en ret almindelig duft i flere parfumer. Osmanthus er en plante med stedsegrønne blade. Den blomstrer meget og dufter skønt. Og så er det ikke kun os mennesker, der sætter pris på duften – planten er også meget populær blandt bier.

Zarkoperfume Pink Molecule 090.09 EdP 100ml

Zarkoperfume Pink Molécule 090.09

Pink champagne i kombination med de nordiske elementer. Det her er en duft, hvor der er skruet ned for indholdet, og hvor parfumen går direkte fra topnoterne til basisnoterne.

Fra sort orkidé og pink champagne til dufte fra sort træ, som skal lede tankerne hen mod de danske skove. Ja, det er ikke svært at se, hvorfor Pink Molécule fra danske Zarkoperfume er populær.

Escentric Molecules Molecule 01 EdT 100ml

Trender: Escentric Molecules Molecule 01

En parfume som egentlig ikke dufter af noget? Hvordan lyder det?

Escentric Molecules Molecule 01 indeholder Iso E Super, hvilket betyder, at duften bliver unik for personen, der bruger parfumen. Diskrete noter af træ og moskus komplementeres af den feromonlignende virkning , som Iso E Super har, når den kommer i kontakt med varm hud.

Clean Reserve Amber Saffron EdP 100ml

Trender: Bæredygtige parfumer

Selv hos parfumeproducenterne ser vi bestræbelser på at være mere bæredygtige og grønne i deres produktion. Det kan være et spørgsmål om ingredienser, materialevalg og emballagen. En af de parfumer er Clean Reserve.

Clean er mest kendt for sine dufte som ’Warm Cotton’ og ’Fresh Laundry’ – friske hverdagsdufte i samme genre som nyvasket tøj.

Med Reserve-serien fokuserer Clean meget på bæredygtighed; plasten rundt om æsken er lavet af kokos og kan komposteres, ingredienserne er i stor grad bæredygtige og materialet, som æsken er lavet af, kommer fra FSC-mærket træ.

Flere bæredygtige ingredienser giver naturligvis et udslag i prisen, og det er ikke usandsynligt, at vi vil se flere nye og dyre parfumer i den kommende tid. For det at kunne gøre en forskel gennem bevidste valg ved parfumehylden er unægtelig en god pris for fremtiden. Billige parfumer findes der i øvrigt rigeligt af allerede.

Kommenter

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere!