Opdateret  

Topliste: Fint sengetøj

Sara Assadi

En god nats søvn er vigtig for både sundhed og velvære. Og du sover ekstra godt i et par pæne lagner, ikke sandt? Her oplister vi sengetøj, der gør sengen uimodståelig.

Topliste: Fint sengetøj

Fint sengetøj, dynebetræk og pudebetræk

Vælg dit sengetøj med omhu, og investér i et sæt, der giver dig mulighed for at sove godt uden at fryse, svede eller vågne op af, at det klør. Sengen er desuden en stor del af soveværelsets interiør, og der er mange farver og mønstre at matche med. Vil du se mere sengetøj? Gå på opdagelse i vores sortiment!

Georg Jensen Facet Dynebetræk Hvid (140x100cm)

Georg Jensen Facet Dynebetræk

Klassiske hvide dynebetræk i blød bomuld for en dejlig hotelfølelse. Som at sove i en sky!

Sammenlign priser
Mille Notti Lino Dynebetræk Beige (220x220cm)

Mille Notti Lino Dynebetræk

Hvis du vil forkæle dig selv med en rigtig god nats søvn, skal du gå efter dette luksuriøse dynebetræk i linned. Dynebetrækket har et klassisk design og lukkes med lynlås, som er en praktisk detalje. Fås i flere forskellige størrelser.

Pris fra: 3.134 kr.
Sammenlign priser
Marimekko Unikko Dynebetræk Hvid, Rød (210x150cm)

Marimekko Unikko Dynebetræk

Red sengen med blomstrende lagner! Marimekkos klassiske retromønster pryder dette dynebetræk, som er lavet af bomuld og fås i flere farver, såsom mørkeblå, grøn og beige.

Silkeland Silk Pudebetræk Hvid (63x60cm)

Silkland Silk Pudebetræk

Et pudebetræk i silke er ikke kun blødt og behageligt at sove med – det er også godt for håret. Da det både er blødere og køligere end andre materialer, slider det ikke på hårstråene, og du behøver ikke at tilbringe morgenen med at rede dit sammenfiltrede hår ud.

Hairlust Bamboo Towel Pudebetræk Hvid (70x60cm)

Hairlust bambus Pudebetræk

Ligesom silke er bambus et materiale, der er ekstra skånsomt for både hår og hud, hvilket gør det til et perfekt materiale, når det kommer til pudebetræk. Det er også allergivenligt – en velkommen bonus.

Hvilket sengetøj er mest behageligt?

Sengetøj fås i mange forskellige materialer med forskellige egenskaber. Satin-sengetøj er for eksempel særligt blødt og glat - det føles som en drøm mod huden. Hør er et godt materiale året rundt, da det er køligt om sommeren og varmt om vinteren. Det holder ofte år efter år og bliver også blødere gennem tiden. Hvis du føler dig lidt ekstra forfrossen, bør du investere i et flannel-dynebetræk. Men hvis du nemt får det varmt, kan percale være et godt valg. Det er et køligt og blødt bomuldsmateriale, der giver dig den dejligste hotelfølelse.

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os