Opdateret  

Sådan finder du nemt de butikker der leverer til din hjemmeadresse

Oliver Jensen

Er du hjemme og føler dig sløj? Forsøger du at begrænse alle unødvendige besøg i butikker og din generelle færden udenfor? Nu gør vi det let at finde de butikker, der tilbyder hjemmelevering.

Sådan finder du nemt de butikker der leverer til din hjemmeadresse

Beskeden fra regeringen og de danske myndigheder er ret klar: Kan du begrænse din færden uden for hjemmet og minimere dine besøg i fysiske butikker, så bør du gøre det, så vi alle kan begrænse smitten ude i samfundet.

En løsning kan her være at bestille sine varer online. Men hvordan undgår man så at skulle stå i kø, når pakken senere skal hentes ved nærmeste udleveringssted? Overvej at vælge en butik, der tilbyder levering til din hjemmeadresse.

Som noget nyt kan du nu direkte på PriceRunner få overblik over de butikker, der tilbyder hjemmelevering og altså leverer produktet direkte til din bopæl.

Sådan kan PriceRunner hjælpe dig med at finde butikker med hjemmelevering

1. Gå ind på PriceRunner

Gå ind på vores hjemmeside www.pricerunner.dk.

2. Brug søgefunktionen

Klik på søgefeltet med teksten ”Hvad kan vi hjælpe med i dag?”.

3. Indtast navnet på varen du leder efter

Nu kan du begynde at indtaste navnet på det produkt eller den produkttype, du er interesseret i. I denne guide bruger vi termometer som eksempel.

4. Klik på resultatet

Når du har indtastet søgeordet, det kan være ’termometer’, får du vist forskellige forslag. Klik på det forslag, der bedst matcher din søgning – det kan enten være en overordnet kategori eller et specifikt produkt.

5. Vælg et produkt

Hvis du har valgt en overordnet kategori, skal du bagefter vælge et produkt, der bedst matcher det, du søger. Du vælger produktet ved at klikke på det.

6. Liste over butikker

Nu kommer du til en side, hvor vi samler alle de butikker, der sælger den pågældende vare. Ser du et grønt mærkat ud for butikkens navn med teksten tilbyder hjemmelevering indikerer det altså, at den pågældende butik kan levere produktet til din hjemmeadresse.

Tips og gode råd til at forebygge smitte

For at det skal være så enkelt for dig at finde relevant indhold inden for temaet her, har vi samlet alt relevant indhold på én side.

Siden opdateres løbende med guides og tips, som vi håber, du oplever som en hjælp i disse tider.

Læs flere guides og tips

Kommentarer

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

  • Bedst i test
  • Tilbud
  • Guides
  • Om os