Vi gemmer data om din brug af sitet i cookies. Ved fortsat brug accepterer du dette

Cookiepolitik

Guide: Sådan slutter du AirPods til din iPhone (trin for trin)

Profilbillede
Opdateret 31. januar 2020

Vil du slutte dine AirPods til din iPhone nemt og hurtigt? Vi viser med billeder og tekst, hvordan du gør det i tre enkle trin. Vi giver også tips til indstillinger, du kan foretage for at tilpasse dem.

At oprette forbindelse mellem Apple AirPods og iPhone er meget lige til, når man først har fået det forklaret. Det er kort fortalt et spørgsmål om have øretelefonerne i etuiet og sørge for, at produkterne er tæt på hinanden.

Herunder forklarer vi, trin for trin, hvordan parringen foregår. Har du Apple AirPods og ønsker at koble dem til computer (Mac eller PC), så har vi også en guide til dig om det.

Trin for trin: Slut AirPods til iPhone

  1. Begynd med at lægge dine AirPods i det medfølgende opladningsetui, hvis de ikke allerede er der. Sørg for, at de ikke er løbet tør for batteri. Hvis de er løbet tør for batteri, bør du først lade dem op et stykke tid ved at slutte dem til en computer eller en USB-adapter.

  2. Lås din iPhone op og åbn låget på etuiet til dine øretelefoner. Kontroller at lysdioden lyser.

  3. Placer din iPhone og etuiet med øretelefonerne ved siden af hinanden. På skærmen bør du nu få en visning, hvor du kan trykke på 'Tilslut'. Derefter er du klar.

Nu kan du tage dine øretelefoner og begynde at bruge dem. De er er tændt fra det øjeblik, du tager dem ud af etuiet.

Tager du dem ud af ørerne, skifter de til standbytilstand, men slukker ikke. Det betyder, at de bruger batteri, så længe de ikke er i etuiet. For at slukke dem, skal du lægge dem tilbage på plads i etuiet – så bliver de også opladet.

Tilpasning: Bestem funktioner til touch-fladerne

Tilpas dine Apple AirPods

Du betjener dine Apple AirPods via din iPhone eller ved at røre ved hver enkelt øretelefon. Sidstnævnte mulighed kan du tilpasse under telefonens indstillinger.

Dine AirPods er som standard indstillet til at to hurtige berøringer på en øresnegl starter Siri, så du kan anvende stemmestyring. Men det kan virke unødvendigt med samme funktion på begge øre-enheder. Sådan gør du:

Gå ind under indstillingerne på din iPhone, derefter 'Bluetooth' og vælg så dine AirPods. Så får du en menu op, hvor du kan ændre indstillinger for dine øretelefoner. Du kan blandt andet omdøbe dem og vælge nye funktioner ved touch. Du kan for eksempel gøre sådan, så når du rører ved højre øresnegl, beholder du Siri-indstillingen, men når du rører ved venstre øresnegl, sætter du i stedet musikken på pause.

Find AirPods der er blevet væk

Hvis du mister dine AirPods øretelefoner – og i forvejen bruger Find min iPhone til din iPhone – kan du finde de to AirPods ved hjælp af 'Find min iPhone'-appen. Hvis de er slukkede, vises den sidst kendte position.

Overvejer du at købe Apple AirPods og vil vide mere om dem, kan du læse vores test af Apple AirPods Pro og AirPods (2. generation).

Se priser på Apple AirPods

Apple AirPods Pro

Apple AirPods Pro

Seneste generation af AirPods er vandtætte og lover både støjreduktion og forbedret lydkvalitet. Batteriets levetid er i den lavere ende, men du har flere opladninger, du kan bruge, gennem det medfølgende etui.

Sammenlign alle priser
Apple AirPods with Wireless Charging Case (2019)

Apple AirPods med trådløst opladningsetui

Det her er standardudgaven af Apple AirPods, men med et trådløst opladningsetui.

Sammenlign alle priser
Apple AirPods with Charging Case (2019)

Apple AirPods med opladningsetui

Standardudgaven af Apple AirPods med almindeligt opladningsetui.

Sammenlign alle priser

Kommenter

Hold dig til emnet, skriv i en god tone og udvis respekt for andre. Vi forbeholder os ret til at slette indlæg, som vi finder upassende.

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at kommentere.